Posunuti menstruace - HA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
5.7.07 07:53

Posunuti menstruace - HA

Ahoj vsem :wink:
Prosim o radu. Potrebovala bych si posunout menstruaci pomoci HA. Nemam s tim zkusenost,jen jsem slysela,ze to jde. Po dobrani platicka zacit brat hned dalsi bez pauzy…? Mate s tim prosim nektera zkusenost? Dostavi se potom menstruace tak jak ma…?
Predem dekuju za nejake info.
 P.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10813
5.7.07 09:03

ja jsem brala jednofazovou HA a u te to takhle jde i nekolikrat za sebou-obcas jsem si pauzu udelala ale spis tak ajk se mi to hodilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
5.7.07 09:53

Ahoj,

já beru HA Cilest. Jednou jsem zapoměla vzít jednu ze 7 posledních tablet, tak jsem musela bez přestávky pokračovat v dalším balení a menses jsem dostala až po vybrání toho druhého platíčka. I v návodu je, že pokud chceš menses posunout, tak bereš prášky bez přestávky až do doby než to chceš dostat. Třeba když to potřebuješ posunout o týden, tak nemáš přestávku a jíš prášky dalších 7 dní, pak přestaneš a je to. V návodu to určitě najdeš, nebo zavolej dr. určitě ti poradí.
 mava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
5.7.07 22:14

Anonymní: nenapsala jsi, jestli užíváš HA jednofázovou nebo třífázovou. Nejlepší ale je si přečíst příbalový leták, co tam k tomu píšou. Nebo se zeptej sestry svého gynDr. Ta ti poradí postup u tvého typu HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí