Potíže po porodu

80
19.12.06 18:32

Potíže po porodu

Chtěla bych se zeptat, jestli některá z Vás měla (nebo má) problémy po porodu. Já se nemůžu milovat, protože mám „poškozené“ svalstvo - je v neustálé křeči. Léky nepomáhají, teď jsem začala cvičit podle Mojžíšové na uvolnění svalstva, ale jsem z toho hodně smutná, protože po porodu jsem už rok a půl a žádné zlepšení.

Díky za každou radu a zkušenost.
Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5137
20.12.06 09:13

Po nástřihu?

Ivčo,
to je následek nástřihu? Tedy asi špatného sešití jednotlivých svalových vrstev? Nebo jak to vzniklo?
 Janka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.12.06 11:24

Určitě bych se o tom poradila s MUDr. - měl by zkontrolovat, zda není potřeba třeba nějaký malý chirurgický zákrok, který by ti usnadnil život. A cvičení si myslím přinese zlepšení, ale asi ne hned. Tak ať je brzy líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
20.12.06 12:18

Nástřih jsem neměla, byl to můj druhý porod (po 13ti letech), přirozenou cestou, poměrně rychlý. Jinak lítám od doktora k doktoru, léky mi nepomohly, injekce taky ne (ty byly do pochvy do svalů, brrrr). Prý se prostě svaly dostaly do „křeče“ a zůstaly v ní a nechtějí povolit.

Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
20.12.06 23:14

Hořčík?

Na křeče je všeobecně dobrý horčík. Nemáš ho málo? Je to zapeklitá situace! Budu o tom ještě přemýšlet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí