Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A když už tu erekci má, tak je to v pořádku, díky stimulaci můžete normálně souložit, prožije orgasmus? Pokud ano, tak bych řekla, že to zřejmě normální je.
Pokud by byl problém, že by erekce zase ochabla, nedosáhnul ejakulace atd, tak tam možná nějaký problém být může, kouření může tuším zužovat cévy?
Což mlže být stěžejní právě i pro prokrvení topořivých tělísek.
Díky, při stimulaci neochabne, souložit po stimulaci můžeme, pak ejakulace dosáhne.
Myslím, že nic nezkazí, pokud si nechá zkontrolovat tlak a cévy, protože samozřejmě může být, že to, že to nejde úplně „samo“, je spojený s nějakým oběhovým problémem - negativním důsledkem kouření atd. Ale myslím, že nutný to není; pokud to po ruční dopomoci proběhne bez problémů, tak to nebude nic zásadního ![]()
Koureni a alkohol muze mit vliv na potenci. A podle me to v tomhle veku je i neni normalni, asi to bude individualni.
Zasla bych k doktorovi, mozn abych zkusila i sexuologa.
OT: dneska je to erotikemimino? ![]()
Pokud se mu postaví při tvé stimulaci tak kde je problém
?To že se mu nepostaví hned když se na tebe koukne, nebo ho políbíš
?…ke zdárnému konci dojdete, jak píšeš v tom problém není…tak nějak nechápu otázku
…Hele je to kanec, když v 45 letech je bez problémů
…
to je strašně pěkný dotaz. Můj bývalý, značně stresovaný a přepracovaný manažer, pouze takto a někdy to byl opravdu velký výkon…samovolně nebo z líbání snad 1× ročně na dovolené, na konci, když se uklidnil, že firma nelehla popelem a už jedem domů
Počátek toho - ve 32 letech. Myslím, že Tvůj manžel je super milenec.
Se mu divis? Po deseti letech uz ses okoukana, to by nebaknul nikomu. Porid mu domu nejakou peknou stihlou dvacitku a uvidis jakej to bude fofr
: mrgreen: ![]()
@Sasanka30 píše:
Se mu divis? Po deseti letech uz ses okoukana, to by nebaknul nikomu. Porid mu domu nejakou peknou stihlou dvacitku a uvidis jakej to bude fofr: mrgreen:
Mluvíš z vlastní zkušenosti? Tak to chápu.
@Anonymní píše:
Mluvíš z vlastní zkušenosti? Tak to chápu.
To fakt nemluvim, ten muj muže furt ![]()
@Sasanka30 píše:
Se mu divis? Po deseti letech uz ses okoukana, to by nebaknul nikomu. Porid mu domu nejakou peknou stihlou dvacitku a uvidis jakej to bude fofr: mrgreen:
@wildcherry píše:![]()
No že joo, ale to nebylo myšleno hlavně zle, jen je to pravda
![]()
Už vidim chlapa, kterej po deseti letech uvidi svou ženskou a řekne ji…oooo muj bože já jsem zas na tebe nadrženej
![]()
Jooo možná kdyby se nějakej ten tejden neviděli ![]()
@Sasanka30 píše:
No že joo, ale to nebylo myšleno hlavně zle, jen je to pravda![]()
![]()
Už vidim chlapa, kterej po deseti letech uvidi svou ženskou a řekne ji…oooo muj bože já jsem zas na tebe nadrženej![]()
![]()
Jooo možná kdyby se nějakej ten tejden neviděli
@Sasanka30 píše:
To fakt nemluvim, ten muj muže furt
Podle toho jak jsi zlá, možná může, ale nechce, viď?
@Anonymní píše:
Podle toho jak jsi zlá, možná může, ale nechce, viď?
Pokud bych chtěla být zlá, tak to napíšu rozhodně jinak, smajlíky jsou víš od čeho? Asi ne vid, aby třeba odlehčily situaci. Jen ale to co jsem napsala, je pravda. Každej chlap, at mu je kolik chce po tak dlouhém vztahu nebude nadrženej jen když tě uvidi, nebo kteroukoliv z nás, i kdyby nevim co.
A jestli ti vadí pravdivej názor, tak nezakládej takovouhle diskuzi a dojdi si s nim k doktorovi, když si myslíš, že je něco hodně špatně a hlavně, taky už neni nejmladší, to ber v potaz.
Prosím o radu, manželovi je 45 let, jsme spolu 10 let a erekce dosahuje jen s mou pomocí (ručně, protože nějaké líbaní, objímání nestačí), ale pak dojde ke zdárnému konci. Je to normální v tomto věku? Dlouho jsem už nespala s nikým jiným, nemám porovnání. Určitě to není tím, že bych manžela nepřitahovala, má mě rád, nemáme problémy, jsem přitažlivá. Ale on hodně kouří a pije kafe, možná to může mít vliv. Chápu, že už to nemůže být jako ve 20, když klukovi se stačilo na mě podívat, ale přeci jen nevím, jestli je tohle normální a neměl by jít někam k lékaři.