potíže s kojením

JB
9
20.2.08 13:18

potíže s kojením

Ahojte, moc prosím o radu. Mám 8 měsíční dceru, kterou stále kojím. Začaly jsme s příkrmy, ale nadšená není. Krom mlíčka nic jiného nepije, nechce. A protože kojení je tedy jediným zdrojem tekutin, byla bych ráda, kdybych mohla dceru nakojit kdekoliv. A v tom je právě problém. Kojím pouze v ložnici v leže na boku, jakoukoliv změnu místa či polohy dcera razantně odmítá. Mám pocit, že jsem už zkoušela cokoliv. Ráda bych občas vzala dceru na delší návštěvu nebo celodenní pobyt v přírodě, ale právě z tohoto důvodu nemůžu. Taky jsem občas potřebovala nakojit v autě, ale taky jsem neuspěla. Setkali jste se s tím někdo? Ještě podotýkám, že jsem do 3 měsíců kojila dceru jakkoliv a kdekoliv, poté jsme si prošly obdobím bojkotů a já jsem začala kojit právě vleže v ložnici. Díky moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2724
20.2.08 13:25

Hlad je nejlepší kuchař, když bude hladová napije se kdekoli, když ne, nemá hlad.
 Bára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
20.2.08 13:29

Ahoj,
taky si myslim, ze kdyz bude mit hlad, tak ji bude jedno, kde bude bastit mlicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
20.2.08 13:54

Tak mam pocit jako bys psala o nas… Do tri mesicu v pohode, od te doby par bojkotu a kojime jen v leze a jeste za absolutniho ticha, jinak je zle. Ale pokud ma opravdu hlad, tak se naji i v hluku a v jine poloze. Ale opravdu spis vyjimecne, sice toho moc nesni, ale na zahnani hladu to asi staci. Doufam, ze se to bude lepsit, uvidime az zacnem s prikrmy. No asi jsem moc nepomohla, ale nejsi v tom sama, my jsme jen ponekud mladsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.2.08 17:01

Cauko, tak ja mam 11ti měsíčního syna a od cca 6ti měsíců taky můžeme kojit přes den jen v leže a za uplného ticha - jakmile se cokoliv sustne, okamžitě zvedá hlavu a „jde“ zjistovat co se deje. :roll: Parkrat se mi podarilo ho nakojit nekde jinde, napr. při ceste vlakem, ale to už musel byt opravdu hladovy a ziznivy, protože na začátku mi ani nepil z lahvičky. Nepřišla jsem na nic, ale zvladli jsme to - kojim pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JB
9
22.2.08 08:15

Jojo, taky jsem si myslela, že hlad ji donutí papat kdekoliv, ale to neznáte naši Johanku. Jednou to vydržela 19 hodin! A to jsem v té době pouze kojla. Ale je mi jasné, že pud sebezáchovy je silnější a tak by sama sebe umřít hlady jistě nenechala :-) Ale jak píšu, brání se, jak to jde…a já nemám nervy to každý den zkoušet a čekat, kdy to vyjde. Zejména také proto, že každý takový pokus znamenal ztrátu mléka, které jsem pak musela zase pracně obnovovat…jo, hold to není jenom tak…ale díky za rady i uklidnění, že v tom nejsem sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.2.08 08:40

Ještě jsem si vzpoměla - mě se na cestach osvědčilo ho nakojit ihned po probuzeni, jak je jeste takovy malatny - tak mu je jedno jak a kde se koji, hlavne ze je u mamy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová