Potíže s orgasmem. Můžou za to antidepresiva?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31113
29.12.20 00:31

Ano AD muzou mit velky vliv na sexualni zivot. Zvlast pokud nesednou. Mimo jine si precti nezadouci ucinky leku, pravdepodobne tam naleznes i to. Mimochodem s AD nedelat unahlene zavery, nebot stabilizace hladiny latky probiha zhruba do mesice. To podobne plati i u nezadoucich ucinku, ktere muzou vymizet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9748
29.12.20 07:49

SSRI u obou je jasná příčina obtíží (k tomu lze přičíst i ev. spolupodíl základní psychické „poruchy“), u mužů se někdy SSRI nasazují u předčasné ejakulace, těm vrchol oddálí, u jinak zdravých však toto oddálení je někdy do nekonečna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.1.21 08:04

Ano, měla jsem to stejně a v podobném věku, působila tak na mě AD SSRI, Triticco jako IMAO třeba bylo v pohodě. Pomohlo jen vysazení prášků. Problém jsem měla i s HA (vyzkoušela jsem tři druhy), proto jsem přešla na ant chemickou, která působí jen tam, kde má. Takže na to taky pozor, kombinace AD a HA je jinak úplný intimní zabiják.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
2.1.21 08:09
@Anonymní píše:
Ty jo, fakt jo? Ja beru Cipralex uz 10 let a vzpominam si, ze ze zacatku mi to taky neslo, ale pak uz dobry. Ted orgasmus mam. Akorat jste me zarazili s tim otupenim… je mozne, ze to taky mam a nevim o tom? Pripadam si normalni.

Jo, taky jsem byla otupělá, i když mě ze začátku nakopl a byla jsem aktivní jak fretka. Citově byl ale problém, ten život byl prostě šedivý, sice bez výkyvů, klidný, ale necítila jsem ani radost, ani ten smutek. Prostě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.10.25 10:44

Je možné, že bych dostal andropauzu až v 78? Všechno mi fungovalo, nic jsem nikdy nepocítil. až najednou problémy s erekcí a ejakulací? A není to jen léky? Beru teď na bolesti Targin a to je nějaký opiát či co. Když se ptám na problém doktora, jen se mi směje!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí