Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Žlučník, slinivka, žaludek
jinak takový zánět hodně hodně blbý následky, sono snad zvládneš ne?
Při zánětu slinivky jsem měla žlutou stolici, později šla ze mě jen voda, bylo mi na zvracení, prudká bolest pod žebry, bolesti zad spíše níže pod lopatky.
@Anonymní píše:
Hezký večer.
Prosím vám je tady někdo kdo prodělal nebo někdo příbuzný prodělal podobné problémy? Nevím jestli to je slinivka? Samozřejmě se optam u doktora ale nechci běžet za každou cenu. A obtěžovat tet v těžké chvíli covid. Bolí mě už cca 2tydny mezi lopatky jakoby vevnitř v zádech a trojúhelník mezi zebry. Nemám vůbec chuť na jídlo nic. Cítím tam jakoby tlak100% vim že gastroskoii nevydržím a nezvládnu. Co by to mohlo být? Záda neboli jakože by byli skripli nebo tak je to taková ostrá bolest v zádech. Uprostřed a pod lopatky.
Šla bych k tomu dr., UZ a odběr krve zvládneš a uvidí se…
@Luska a můžu se zeptat jak se to řešilo? Mě to občas bolí i pod zebry. A pod lopatky.
Na sonu poznají zánět, poznají plný žlučník as asi podrážděnou slinivku to nevím u mě toviděli, nádor to nevím
@Anonymní píše:
@aiwwa půjdu.
moc to neodkládej, tohle fakt může být cokoliv
Já sem totiž nachcipana, Boli mě hlava krk. Rýma takže tam mám tet i strach jít no
@Waterpower píše:
Gastroskopii zvladnes, kdo se boji, rekne so o oblbovak.
to jí ani dělat nemusí. třeba bude stačit ultrazvuk. A jinak souhlas, nic to není, byla jsem dvakrát a v pohodě.
@Anonymní píše:
@Luska a můžu se zeptat jak se to řešilo? Mě to občas bolí i pod zebry. A pod lopatky.
Byla jsem v nemocnici na kapačkách.
Hezký večer.
100% vim že gastroskoii nevydržím a nezvládnu. Co by to mohlo být? Záda neboli jakože by byli skripli nebo tak je to taková ostrá bolest v zádech. Uprostřed a pod lopatky.
Prosím vám je tady někdo kdo prodělal nebo někdo příbuzný prodělal podobné problémy? Nevím jestli to je slinivka? Samozřejmě se optam u doktora ale nechci běžet za každou cenu. A obtěžovat tet v těžké chvíli covid. Bolí mě už cca 2tydny mezi lopatky jakoby vevnitř v zádech a trojúhelník mezi zebry. Nemám vůbec chuť na jídlo nic. Cítím tam jakoby tlak