Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky jake mate zkusenosti. z porodnici u milostdnych bratru v brne? a zkusenost z doktorek jiri nagy? Chodim tam na kontroly a nikdy me neprohlidne jen seatricka natoci monitor a tlak. a to je vse
@natalkajesinka U milosrdných jsem rodila obě děti a většina mých kamarádek tam rodilo tak. S porodem, PA, oddělením šestinedělí i se sestrami z dětského jsme byla vždy spokojená. Člověk se nesmí bát zeptat atd, ale to je asi všude stejné.
No a co se týče pana Dr. Nagyho - tak to je svéráz. Měla jsem ho na vyšetření u obou těhotenství a druhý porod mi i vyvolával. Je fakt, že moc nechce dělat UZ, říkat odhad váhy apod. Na druhou stranu když už se nechá přemluvit, tak je v odhadech přesný a i u vyvolávání porodu byl přesný v odhadu délky porodu
Je to prostě odměřený pak doktor s letitými zkušenostmi.
Ahoj, ja tam rodila 1.1.2016, dokonce me rodil MUDr.Nagy (znala jsem ho uz z kontroly), PA Strakova (mladá blondýnka, učiněny anděl!!)). Moje zkušenost je velmi dobra, po monitorech mi dělali UTZ jen poprvé, pak jednou vyšetření na lůžku a konec-myslím ze ani více neni potřeba…porodní boxy krásne, se sprchou i WC, čaj, rádio, balon…možnost volby porodní polohy, vše se mnou konzultovala, nabízela, nenutila, informovala. Po porodu ihned mimi na bříško (aniž bych o to řekla-dělají automaticky). Měla jsem i nastrih - rozhodne ne,,preventivně", smikla me až v průběhu, nemohla jsem malého dostat ven. Pan doktor je jednička, síti témeř neni vidět. Je to takový tichý pan, ale kapacita a profik-určitě mu věř. Je jeden z nejlepších, asi jako MUDr. Vlasin z Prenatalu
@natalkajesinka píše:
Ahoj holky jake mate zkusenosti. z porodnici u milostdnych bratru v brne? a zkusenost z doktorek jiri nagy? Chodim tam na kontroly a nikdy me neprohlidne jen seatricka natoci monitor a tlak. a to je vse
MUDr. Nagy je skvělý lékař a velmi zkušený porodník. Odrodil mi i obě děti. Nemá rád fňukny
a své práci skvěle rozumí. Je to kapacita.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.