Potrat bez bolesti 6+0

Anonymní
13.10.22 20:34

Potrat bez bolesti 6+0

Prosím o zkušenosti. Od neděle špiním, nejprve růžově, pak slabší krvácení, intenzita se měnila. Včera potvrzeno těhotenství v děloze, odpovídá oplodnění. Před chvílí že mě vyšel najednou kus „jater“, počítám, že to mohlo být plodové vejce. Překvapuje mě, ale že absolutně bez bolest. Což neodpovídá průběhu mých předchozich potratů. Krvácení zatím nepokračuje. Je nějaká naděje, že mohlo těhotenství přežít? Pokud se nerozkrvacim, půjdu zítra na gynekologii na kontrolu. Moc děkuji. Prosím anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35868
13.10.22 20:38

To mohla být jen krevní sraženina. Uvidíš, začátek je 50 na 50. Ale jestli nekrvacis tak by to mohlo být na dobré cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.22 20:45

Děkuju, kéž bys měla pravdu. Je to psycho. Byl by to už pátý potrat a problém u mě nezjistili.

• Citovat
  • Upravit
2250
13.10.22 21:09
@Anonymní píše:
Děkuju, kéž bys měla pravdu. Je to psycho. Byl by to už pátý potrat a problém u mě nezjistili.

Moc me to mrzi… drzim palce at je to jenom srazenina napis pak zitra po kontrole :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.22 21:12

Hledám na netu, zda se dá potratit bez bolesti a nikde jsem nic neobjevila. Nechci si dávat plané naděje, ale přijde mi to fakt zvláštní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.10.22 21:13

@Leenvecka Jsi hodná, jestli nebudu úplně mimo, napíšu.

• Citovat
  • Upravit
1222
14.10.22 08:20
@Anonymní píše:
Hledám na netu, zda se dá potratit bez bolesti a nikde jsem nic neobjevila. Nechci si dávat plané naděje, ale přijde mi to fakt zvláštní.

Asi moc neuklidním, potratit se opravdu dá bez tělesné bolesti, sama jsem potratila úplně bez bolesti na konci 12tt (těhotenství se muselo zastavit někdy v 8.-9.tt) a pak v 8tt, to muselo být špatně už dost od ranného začátku. Každopádně projev bylo krvácení, silné krvácení, odchod velkých krevních sraženin a odchod všeho, čeho se děloha potřebovala zbavit a pak velmi jemné tlaky na konečník..Ta „játra“ to je sražená krev, třeba to mohl být jen nějaký ten hematom (sama s tím zkušenosti nemám, ale myslím, že naděje tam je) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
14.10.22 12:10
@Anonymní píše:
Prosím o zkušenosti. Od neděle špiním, nejprve růžově, pak slabší krvácení, intenzita se měnila. Včera potvrzeno těhotenství v děloze, odpovídá oplodnění. Před chvílí že mě vyšel najednou kus „jater“, počítám, že to mohlo být plodové vejce. Překvapuje mě, ale že absolutně bez bolest. Což neodpovídá průběhu mých předchozich potratů. Krvácení zatím nepokračuje. Je nějaká naděje, že mohlo těhotenství přežít? Pokud se nerozkrvacim, půjdu zítra na gynekologii na kontrolu. Moc děkuji. Prosím anonym.

Ahoj já sem potratila také bez bolesti šla jsem na záchod v 7tt (potvrzeno srdce) objevila se mi na kalhotkách krev vůbec sem nic necítila a pak najednou že mě vypadlo bez bolesti plodové vejce ale opravdu vejce bylo to kulaté se sráženinou..muze to být cokoliv třeba nějaký hematom malý nebo tak. Já u prvního tehu měla menstruaci do 4 měsíce. Může to být cokoliv určitě bych si na tu kontrolu došla držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.22 12:37

@eryby Moc děkuji za zkušenost. Tou sraženinou to právě začalo. Myslím ale, že to mohlo být plodové vejce, mělo to poměrně pravidelný tvar. Od té doby krvácím, ale ne moc. Pravděpodobnost, že to nebyl potrat je ale podle mě skoro nulová. Odpoledne půjdu na kontrolu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.10.22 12:40

@Lucie241 Moc děkuju za zkušenost. Ten průběh je u mě fakt atypický. Kéž bychom ty hrůzy nemusely nikdy zažít. U mě to byla poslední šance na dítě. Je to těžké.

• Citovat
  • Upravit
4731
14.10.22 12:55

Ahoj, ja mela takovych brzkych ztrat nekolik, vzdy od 6teho do 8meho tydne, nikdy bolest neprisla hned, vzdy spineni, krvaceni, srazeniny, bolest prisla vetsinou tak 3-4 den, ale vzdy nakonec prisla..pricina ztrat nezjistena, nakonec ale to ale dobre dopadlo a mame z ivf dceru. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
14.10.22 15:22
@Anonymní píše:
@Lucie241 Moc děkuju za zkušenost. Ten průběh je u mě fakt atypický. Kéž bychom ty hrůzy nemusely nikdy zažít. U mě to byla poslední šance na dítě. Je to těžké.

Moc mě to mrzí tak snad to vyjde pak dej vedet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.22 20:52

@Lucie241 @Melodie91 @eryby @Leenvecka Tak jsem po kontrole. Těhotenství zůstalo kupodivu v děloze, hcg odpovídá (nárůst oproti hodnotě před více než týdnem). Plodové vejce mělo ale najednou nepravidelný tvar a nic v něm neviděla. Doktorka nakonec zvolila vyčkávací taktiku. Revize by prý byla unáhlená. Kdyby to dobře dopadlo, byl by to asi zázrak, ale maličká naděje ještě žije.

• Citovat
  • Upravit
294
14.10.22 22:16
@Anonymní píše:
@Lucie241 @Melodie91 @eryby @Leenvecka Tak jsem po kontrole. Těhotenství zůstalo kupodivu v děloze, hcg odpovídá (nárůst oproti hodnotě před více než týdnem). Plodové vejce mělo ale najednou nepravidelný tvar a nic v něm neviděla. Doktorka nakonec zvolila vyčkávací taktiku. Revize by prý byla unáhlená. Kdyby to dobře dopadlo, byl by to asi zázrak, ale maličká naděje ještě žije.

Ty jo tak teď už se jen modlit a předtím ti potvrdila i srdíčko? Nebo este nebylo žádné videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
14.10.22 22:31
@Anonymní píše:
@Lucie241 @Melodie91 @eryby @Leenvecka Tak jsem po kontrole. Těhotenství zůstalo kupodivu v děloze, hcg odpovídá (nárůst oproti hodnotě před více než týdnem). Plodové vejce mělo ale najednou nepravidelný tvar a nic v něm neviděla. Doktorka nakonec zvolila vyčkávací taktiku. Revize by prý byla unáhlená. Kdyby to dobře dopadlo, byl by to asi zázrak, ale maličká naděje ještě žije.

lež, vem si horcik a hlavne zkus zustat v klidu, drzim palce dal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty