Potrat bez kyretáže?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.1.11 11:02

Potrat bez kyretáže?

Ahoj holky v novém roce…
Prosím o radu nebo vaše zkušenosti…Jezdím do centra,kde jsem 8.12.podstoupila další ET.asi 10.den po,jsem začla špinit,pak krvácet,ale při kontrole po 15 dnech bylo Hcg z krve pozitivní(150).Mudr mi navýšil léky,ale zhoršovalo se to takže v sobotu 25.12.jsem měla léky vysadit…a hned v nědělu to začlo silné krvácení a spoustu kusů krve,další dny byly lepši ale ted ve čtvrtek šílený bolesti a celé odpoledne každých 15 minut ze mě šly strašné kusy :-( krvácení pořád trvá…zkusila jsem test z moče a pořád pozitivní…že by Hcg klesalo tak pomalu??na kontrolu do centra jdu v pondělí a mám celkem strach aby mě nehnali do nemocnice..Přitom je to ranný potrat…tak nevím :nevim: Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.1.11 11:08

Ahoj,
já osobně bych jela do nemocnice.
(měla sem též SP..a bez kyretáže,ale mě HCG klesalo dle krve a i pak na testu to mizlo,takže asi tak)
Víc k tomu neí co dodat..Fakt k lékaři by bylo nejlepší..
Hodně štěstí..a sil.
 Kamila

• Citovat
  • Upravit
3328
1.1.11 11:19

Ahoj. Tohle rozhodně chce lékaře. Je možné,že revizi vůbec nebudeš potřebovat,ale být na tvém místě,radši bych se nechala prohlédnout. Co se týká hCG,tak jeho pokles je u potratu pomalejší,než po porodu.Držím ti pěsti ať ti to dobře dopadne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.11 11:29

Já taky doufám že nebude kyretáž potřeba že to vše odejde samo,ale prostě se mi to zdá nějak dlouho…Tak jsem chtěla zeptat holek co si tím prošly jak dlouho krvácely??Na pohotovost jsem jet nechtěla…už jsem tam byla před týdnem,ale hrozný přístup… :zed:

• Citovat
  • Upravit
3328
1.1.11 11:34

Na přístup se vykašli.Tady jde o to,abys po tom všem byla v pořádku a pokud silně krvácíš už týden,tak je opravdu lepší tam zajet a nechat se prohlédnout. Pokud ztratíš moc krve,budeš zesláblá a pokud nevyšlo všechno,hrozí třeba i otrava krve a to pak už není žádná legrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
1.1.11 11:49

Určitě by to chtělo ultrazvuk,mrknout jak to v děloze vypadá-zda odešlo vše co mělo a nyní už je to jen odchod krve,nebo zda tam nezůstal kousek a aby nedošlo k infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
1.1.11 12:30

Já potratila v 8.tt., kyretáž mi nedělali a krvácela jsem docela dost ještě dva týdny. Ale určo by to chtělo, aby tě viděl lékař. A neboj, bude líp. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.1.11 13:06

Ahoj, já měla potrat taky ranný. krvácela jsem asi 6dní - jako silnější menstruace. bolesti byly asi 2× silnější než při menzes.
Ale jestliže krvácíš taky už tak dlouho a jdou z tebe pořád kusy a máš takové bolesti, zajeď si na kontrolu. Přecijen tam jsou nějaká rizika jako zánět a tohle nesmíš podcenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
1.1.11 13:53

Souhlasím s tím co tady padlo. Maž do nemocnice a nad ničím nepřemýšlej, to není o přístupu jde o tvé zdraví na to jaký k tomu mají přístup se vyprdni :roll: opravdu není dobré hazardovat se zdravím…
Známá to měla podobné jako ty. Nic s tím nedělala a nakonec ztratila tolik krve, že týden ležela v nemocnici a museli ji dávat transfuzi není to legrace… sanitka nakonec pro ni musela jet a bylo to za minutu 12… tak neriskuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí