Potrat-čekáme na bříško

16908
18.10.10 07:52

Potrat-čekáme na bříško

Zdravím všechny,které si musely projít potratem.Ani mě se to nevyhnul a 18.8. jsem byla na revizi po ZT v 7 TT,ale pravděpodoně už zamlklo dříve,protože jsem ani nestihla mimi vidět :cry: na začátku šestého tt jsem byla na pohotovosti na utz kvůli krvácení a byl vidět jenom gestační váček…ale od začátku těhu jsem špinila a měla problémy..
no co je to za mnou..tuhle diskusi jsem založila,aby nám to snažení a čekání na vytoužená těhu bříška společně lépe uteklo :-) doufám že se někdo přidá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15883
18.10.10 08:02

ahoj, taky jsem měla potrat v 6 tt ale už je to déle, od té doby se snažíme a nic. Ale nevzdáváme. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
18.10.10 08:04

ahoj ja jsem taky prozila zamlkle tehu,byl tam jen vacek gestacni a pak zloutkovy mimi zaniklo jiz taky tak v 5tt ale na revizi jsem sla az v 9tt no a za 2 mesice jsem bylaznovu tehu a ted cekame chlapecka a zacinam jiz 24tt tak snad uz to zdarne doklepeme az do konce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.10.10 08:13

Zdravím Katty :mavam: ježiš to jsi mě potěšila s tím mimískem :-) já jsem se právě bála abych neotěhotněla moc brzy…dnes jsem právě 2 měsíce po revizi,cítím že by ovu mohla být,ale bojím se :cry: jak jsi přežila ten první trimestr?držím palečky a určitě budeš mít zdravé mimi :potlesk:
Valtřinko :mavam: nevzdávej se,ono si samo tělo řekne až bude připravený,uvidíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
18.10.10 08:21

to víš, že to nevzdávám, miminko chceme, takže není, co řešit. Neboj.. holky pokud vám to jde „přirozeně“ tak si myslím, že po dvou - třech měsících se můžete zase snažit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
18.10.10 08:21

no horko težko mela ksem pořad hrozny strach,prvni aby tam bylo srdicko pak at dopadne dobře ten screening ve 13tt,no nakonec jsem si koupila naposlech srdicka ten angelsound-domaci ultrazvuk,tady na bazarau na emiminu z druheruky amuzu rici ze mi dost pomohl,ted uz citimpohyby tak jeto v poradku,jinak dnes jdu na kontrolni ultrazvuk,mame vetsi hlavicku v norme ale na horni hranici takte musim na kontrolu,no bojim bojim je tomoje 1 mimi ale koukam ze ty uz mas 3?? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.10.10 08:27

valtřinko-to je právě to..nám to jde přirozeně až moc dobře..a proto se bojím,že budu těhu moc brzo a kvůli tomu to zase nedopadne,i když jsem tu četla hodně příspěvků kdy holky otěhotněly po ZT třeba hned první měsíc a mají zdravý mimča a někdo ani po roce není těhu nebo prodělal to samé :nevim: já jsem dva měsíce po,takže bychom teoreticky mohli,ale prostě se bojím… :roll:
Khatty-to bude ok,uvidíš :palec: mám už tři holčičky,nejstarší byly 4 roky a nejmladší rok..je to docela super,protože nejstarší Kája je narozená 28.9. a nejmladší gabča 8.9.,akorát tři roky od sebe :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
18.10.10 09:15

Já potratila v květnu bez zásahu lékaře na konci osmého týdne. Pauzu jsme si nedali, ale myslím že ovu naskočila až tak po dvou až třech měsících. Uvidíme co přinese říjen :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
18.10.10 09:26

Ahoj holky mozem sa pridat??? 2.10 jsem byla na revizi v 11tt takze budem musiet este dlho cakat na snaženi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.10.10 09:29

Zdravím Eldo :mavam: a to bylo tvoje první mimi?uvidíš že se to povede :-) ještě není tvoje tělíčko asi připravený..no docela si mě s tou ovu vyděsila,že by tak dlouho?no já čekám jestli bude tento měsíc nebo ne..min jsem brala HA jeanine,ale já mám s horm.antikoncepci problémy-návaly horka,zadržování vody,migrény apod :zed:
Zdravím Bejbino :mavam: to mě mrzí,to máš ještě čerstvé :roll: ale uvidíš že bude líp,tělo se dá dohromady :wink: a ty jsi měla ZT nebo spontánní?promiň že se ptám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
18.10.10 09:47

Mala som ZT,mimi odpovidalo 9+2 ale zistili mi to v 11tt na kontrole…s mojim sa snazime nato nemysliet,mame par dni pred svadbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.10.10 09:55

Bejbino,to mě mrzí :cry: teď ti řeknu jednu protivnou větu kterou jsem nesnášel po ZT,ale musím říct že je to pravda-lepší když se to stalo teď než třeba ve 22 TT nebo později :wink: vím,že ti to tak teď nepřijde,ani já jsem nechtěla slyšet žádný racionální důvody proč to bylo lepší v 7tt,jakože to příroda zařídila sama nebo že lepší než postižený mimčo nebo věta která mě doráží ještě dneska-NO ALE VY UŽ MÁTE TŘI HOLKY NE?! :pocitac:
všechny ty důvody ti přijdou teď nesmyslný a dala by si všechno za to abys mimi měla,ale později,říkám to podle sebe uvidíš že je to tak a miminka se dočkáte,zdravého a šťastného :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
18.10.10 10:01

Hejhul ja vim jen pro me to bylo uz druhe tehu co nevyslo,ale mi to nevzdame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
18.10.10 10:20

Bejbinko-o to je to horší viď?já si neumím představit že by mě to potkalo ještě jednou :cry: a nebyla jśi na nějakým vyšetření- proč?a co kyselina listová,bereš ji?prý se to doporučuje tak tři měsíce před snažením…já už jí mám pár dní doma a ještě 14 dné beru gs mamavit..nechci nic zanedbat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
18.10.10 10:28

Hejhul na vysetreni se chystame,jinak beru kyselinu listovu taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie