Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny,které si musely projít potratem.Ani mě se to nevyhnul a 18.8. jsem byla na revizi po ZT v 7 TT,ale pravděpodoně už zamlklo dříve,protože jsem ani nestihla mimi vidět
na začátku šestého tt jsem byla na pohotovosti na utz kvůli krvácení a byl vidět jenom gestační váček…ale od začátku těhu jsem špinila a měla problémy..
no co je to za mnou..tuhle diskusi jsem založila,aby nám to snažení a čekání na vytoužená těhu bříška společně lépe uteklo
doufám že se někdo přidá ![]()
ahoj, taky jsem měla potrat v 6 tt ale už je to déle, od té doby se snažíme a nic. Ale nevzdáváme. ![]()
ahoj ja jsem taky prozila zamlkle tehu,byl tam jen vacek gestacni a pak zloutkovy mimi zaniklo jiz taky tak v 5tt ale na revizi jsem sla az v 9tt no a za 2 mesice jsem bylaznovu tehu a ted cekame chlapecka a zacinam jiz 24tt tak snad uz to zdarne doklepeme az do konce ![]()
Zdravím Katty
ježiš to jsi mě potěšila s tím mimískem
já jsem se právě bála abych neotěhotněla moc brzy…dnes jsem právě 2 měsíce po revizi,cítím že by ovu mohla být,ale bojím se
jak jsi přežila ten první trimestr?držím palečky a určitě budeš mít zdravé mimi ![]()
Valtřinko
nevzdávej se,ono si samo tělo řekne až bude připravený,uvidíš ![]()
to víš, že to nevzdávám, miminko chceme, takže není, co řešit. Neboj.. holky pokud vám to jde „přirozeně“ tak si myslím, že po dvou - třech měsících se můžete zase snažit ne?
no horko težko mela ksem pořad hrozny strach,prvni aby tam bylo srdicko pak at dopadne dobře ten screening ve 13tt,no nakonec jsem si koupila naposlech srdicka ten angelsound-domaci ultrazvuk,tady na bazarau na emiminu z druheruky amuzu rici ze mi dost pomohl,ted uz citimpohyby tak jeto v poradku,jinak dnes jdu na kontrolni ultrazvuk,mame vetsi hlavicku v norme ale na horni hranici takte musim na kontrolu,no bojim bojim je tomoje 1 mimi ale koukam ze ty uz mas 3?? ![]()
valtřinko-to je právě to..nám to jde přirozeně až moc dobře..a proto se bojím,že budu těhu moc brzo a kvůli tomu to zase nedopadne,i když jsem tu četla hodně příspěvků kdy holky otěhotněly po ZT třeba hned první měsíc a mají zdravý mimča a někdo ani po roce není těhu nebo prodělal to samé
já jsem dva měsíce po,takže bychom teoreticky mohli,ale prostě se bojím… ![]()
Khatty-to bude ok,uvidíš
mám už tři holčičky,nejstarší byly 4 roky a nejmladší rok..je to docela super,protože nejstarší Kája je narozená 28.9. a nejmladší gabča 8.9.,akorát tři roky od sebe ![]()
Já potratila v květnu bez zásahu lékaře na konci osmého týdne. Pauzu jsme si nedali, ale myslím že ovu naskočila až tak po dvou až třech měsících. Uvidíme co přinese říjen ![]()
Ahoj holky mozem sa pridat??? 2.10 jsem byla na revizi v 11tt takze budem musiet este dlho cakat na snaženi
Zdravím Eldo
a to bylo tvoje první mimi?uvidíš že se to povede
ještě není tvoje tělíčko asi připravený..no docela si mě s tou ovu vyděsila,že by tak dlouho?no já čekám jestli bude tento měsíc nebo ne..min jsem brala HA jeanine,ale já mám s horm.antikoncepci problémy-návaly horka,zadržování vody,migrény apod ![]()
Zdravím Bejbino
to mě mrzí,to máš ještě čerstvé
ale uvidíš že bude líp,tělo se dá dohromady
a ty jsi měla ZT nebo spontánní?promiň že se ptám ![]()
Mala som ZT,mimi odpovidalo 9+2 ale zistili mi to v 11tt na kontrole…s mojim sa snazime nato nemysliet,mame par dni pred svadbou
Bejbino,to mě mrzí
teď ti řeknu jednu protivnou větu kterou jsem nesnášel po ZT,ale musím říct že je to pravda-lepší když se to stalo teď než třeba ve 22 TT nebo později
vím,že ti to tak teď nepřijde,ani já jsem nechtěla slyšet žádný racionální důvody proč to bylo lepší v 7tt,jakože to příroda zařídila sama nebo že lepší než postižený mimčo nebo věta která mě doráží ještě dneska-NO ALE VY UŽ MÁTE TŘI HOLKY NE?! ![]()
všechny ty důvody ti přijdou teď nesmyslný a dala by si všechno za to abys mimi měla,ale později,říkám to podle sebe uvidíš že je to tak a miminka se dočkáte,zdravého a šťastného ![]()
Hejhul ja vim jen pro me to bylo uz druhe tehu co nevyslo,ale mi to nevzdame
Bejbinko-o to je to horší viď?já si neumím představit že by mě to potkalo ještě jednou
a nebyla jśi na nějakým vyšetření- proč?a co kyselina listová,bereš ji?prý se to doporučuje tak tři měsíce před snažením…já už jí mám pár dní doma a ještě 14 dné beru gs mamavit..nechci nic zanedbat ![]()
Hejhul na vysetreni se chystame,jinak beru kyselinu listovu taky