Mám strach, že neuslyším srdíčko

Anonymní
14.12.18 10:55

Potrat mimi

Ahojky holky chci se zeptat jdu na první kontrolu příští pátek a mám Štrach že nenaskoci srdíčko… Když beru kyselinu listovou… Myslíte že to bude v pohodě?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1804
14.12.18 10:59

Možná jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
14.12.18 11:00

Já byla na 1.kontrole v pondělí, srdíčko taky ještě nebylo. Prý to byl první den, kdy by to bylo možné, podle datumu poslední MS. Takže jdu ve čtvrtek znovu, to už by mělo být vidět. Taky mám strach, ale na druhou stranu, proč by se mělo něco stát :D. Musíš myslet pozitivně. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136

To je buď a nebo. Kolikátý jsi týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443

to ti nic nezaručí, ale proč by nemělo to dopadnout dobře, kliiid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
14.12.18 11:01

Těžko říct, když jdeš na první kontrolu..... :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15177
14.12.18 11:06

Proc se tema jmenuje potrat mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
14.12.18 11:09

Buď hlavně v klidu. Někdo má srdíčko na začátku 6tt a někdo až v 8tt, je to individuální a rozhodně hned nemysli na potrat… Jinak kyselina listová je dobrá, je dobré ji brát ještě před otěhotněním a potom celý první trimestr, ale není to tak, že když bereš kyselinu tak je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
14.12.18 11:15

A jinak, mně při prvním těhotenství doktor zakázal číst internetové diskuze. A má pravdu, kolik zdravých maminek, které zdárně donosily své děti tady o tom sáhodlouze píše? Nikdo by to nečetl. Srdce si sem chodí vylévat hlavně ženy, kterým to skončilo špatně. A pak člověk nabyde dojmu, že je to vlastně normální a strašně časté :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
14.12.18 11:17

@karkarka presne!kdyz uz ted mysli na potrat,tak bevim co bude delat ty dalsi mesice :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
14.12.18 12:07
@Aduš8 píše:
A jinak, mně při prvním těhotenství doktor zakázal číst internetové diskuze. A má pravdu, kolik zdravých maminek, které zdárně donosily své děti tady o tom sáhodlouze píše? Nikdo by to nečetl. Srdce si sem chodí vylévat hlavně ženy, kterým to skončilo špatně. A pak člověk nabyde dojmu, že je to vlastně normální a strašně časté :kytka:

Přesně tak…když jsem čekala syna tak jsem nikde nic nečetla a když jsem se doslechla o potratu tak jsem si říkala, bože to je ale blbá náhoda…teď když jsem z důvodu dlouhodobého snažení tady tak mam pocit že když otěhotnim tak stejně nejspíš potratím, tak …nebylo mi ve sladké nevědomosti líp? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.12.18 12:25
@Aduš8 píše:
A jinak, mně při prvním těhotenství doktor zakázal číst internetové diskuze. A má pravdu, kolik zdravých maminek, které zdárně donosily své děti tady o tom sáhodlouze píše? Nikdo by to nečetl. Srdce si sem chodí vylévat hlavně ženy, kterým to skončilo špatně. A pak člověk nabyde dojmu, že je to vlastně normální a strašně časté :kytka:

Muj doktor se taky krenil, ale tohle asi hodne zalezi na tom, jaky typ cloveka jsi. Me by zase silene stresovalo to, ze nevim co se deje nebo muze stat. OK, kdyz jsem vedela, co se muze stat, tak me zase stresovalo to, ale to si pak uz nevyberes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
14.12.18 12:30

@warita já i manžel jsme zdravotníci, takže extra třída. A když se k tomu přidá internet, tak je to jasné :lol:. Nemyslím to zle, ale je pravda že o nějakém ZT jsem do té doby vůbec neslyšela a tady na e-miminu člověk opravdu dostává povit, že se to musí stát zákonitě každé ženě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.12.18 13:03
@Aduš8 píše:
@warita já i manžel jsme zdravotníci, takže extra třída. A když se k tomu přidá internet, tak je to jasné :lol:. Nemyslím to zle, ale je pravda že o nějakém ZT jsem do té doby vůbec neslyšela a tady na e-miminu člověk opravdu dostává povit, že se to musí stát zákonitě každé ženě.

Ja taky nevedela, ze neco takove existuje. Vedela jsem, ze clovek potratit muze, ale to jsem si predstavovala, jak potraci zena nekdy ve 4m a tece z ni krev jako z vodovodu a jde o zivot. Netusila jsem, ze kdyz test ukaze 2 carky, tak to taky muze nedopadnout.

Ja uz mam za sebou 3 ZT, takze vim svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí