Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@ka2ka zakladatelka: nechci potrat, ale mám strach i sestra mi řekla ze to tata nedá ze by šla na potrat ze za mnou rodina stát nebude
nechceš potrat ale táta to nedá? Co nedá? Snad dělej co chceš ty. neskutečné že by někdo šel na potrat kvůli ostatním
A e sestra na potrat nešla? nechat se vydírat? To by mohl někdo zkusit
A co partner? Ten by s Tebou zůstal kdyby jsi na potrat šla?
Zakladatelko, dobre si to rozmysli. Jak uz ti tu psaly holky, rozhodni se podle sebe a sveho partnera. Vy budete ti duleziti, ne vase okoli. Z me zkusenosti: mam dite pozde, budovala jsem karieru, cestovala po svete, atd. Ted lituji, ze jsem se mohla z miminka radovat mnohem driv. Je to uplne jina zkusenost a za me lepsi. Rozhodne cestujeme dal a uzivame si, at uz je to cokoliv, i s mrnouskem. Hodne stesti. ![]()
Největší gól by byl, kdyby na potrat šla, otci nic neřekla, a pak mu po zhroucení vyčetla, že si kvůli němu zpackala život, ten by čubrněl!
![]()
Ahojky zakladatelko a ostatní, ne že bych byla drbna
Ale docela nad touto diskusi premyslim a docela by mě zajímalo, jestli si se nějak rozhodla????
![]()
@Lenntillka pridavam se
taky na to myslim a trosku me mrzi, ze uz se zakladatelka neozvala.
@svapi
Ja na to myslim z hlediska toho táty.....přijde mi to od něj hodně nefér a trochu jsem si rikala, jestli zakladatelka nenapíše:tatinkovi jsem se vzeprela, rekla, ze ditko chceme a budeme mit a ty se stim bud smir a nebo se rozloucime.....a tatinek se smiril…Jezis ja jsem silenej optimista když to čtu
Ale prála bych jí to......tak se třeba ozve
![]()