Mám jít na potrat kvůli tátovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5242
26.2.19 20:58

@jenny.fields Mam to nastaveno uplne stejne  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
26.2.19 21:05
@Anonymní píše:
@ka2ka zakladatelka: nechci potrat, ale mám strach i sestra mi řekla ze to tata nedá ze by šla na potrat ze za mnou rodina stát nebude :,(

8o nechceš potrat ale táta to nedá? Co nedá? Snad dělej co chceš ty. neskutečné že by někdo šel na potrat kvůli ostatním 8o A e sestra na potrat nešla? nechat se vydírat? To by mohl někdo zkusit :? A co partner? Ten by s Tebou zůstal kdyby jsi na potrat šla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
26.2.19 22:45

Zakladatelko, dobre si to rozmysli. Jak uz ti tu psaly holky, rozhodni se podle sebe a sveho partnera. Vy budete ti duleziti, ne vase okoli. Z me zkusenosti: mam dite pozde, budovala jsem karieru, cestovala po svete, atd. Ted lituji, ze jsem se mohla z miminka radovat mnohem driv. Je to uplne jina zkusenost a za me lepsi. Rozhodne cestujeme dal a uzivame si, at uz je to cokoliv, i s mrnouskem. Hodne stesti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4647
27.2.19 00:01

Největší gól by byl, kdyby na potrat šla, otci nic neřekla, a pak mu po zhroucení vyčetla, že si kvůli němu zpackala život, ten by čubrněl! 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
27.2.19 08:13

Ahojky zakladatelko a ostatní, ne že bych byla drbna :dance: 8o :lol: :lol: :lol: Ale docela nad touto diskusi premyslim a docela by mě zajímalo, jestli si se nějak rozhodla???? :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
27.2.19 08:14

@Lenntillka pridavam se :lol: taky na to myslim a trosku me mrzi, ze uz se zakladatelka neozvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
27.2.19 08:38

@svapi :lol: :lol: :potlesk: Ja na to myslim z hlediska toho táty.....přijde mi to od něj hodně nefér a trochu jsem si rikala, jestli zakladatelka nenapíše:tatinkovi jsem se vzeprela, rekla, ze ditko chceme a budeme mit a ty se stim bud smir a nebo se rozloucime.....a tatinek se smiril…Jezis ja jsem silenej optimista když to čtu :lol: :lol: :lol: Ale prála bych jí to......tak se třeba ozve :pankac: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
27.2.19 13:26

Taky jsem čekala nějakou odezvu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie