Mám jít na potrat kvůli tátovi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14642
25.2.19 20:51
@Oplatečka píše:
Nikdo se nepozastavuje nad radou její sestry?Jako promiň, ale co to je jako za radu od sestry která právě porodila, to jako vážně?Není tak trochu sobeček a nebojí se že její dítě se bude muset dělit o pozornost rodiny? S tím tátou, není to tak trochu výmysl z její strany?Nežárlí trošičku?Milující sestra, navíc čerstvá maminka, by toto opravdu sestře radit neměla..A otec?Odstřihne tě protože nebudeš pařit a lítat po světě?Vymaže tě ze života protože ty si ten svůj ,,neužíváš"? Bude spokojený až budeš tím potratem zdeptaná troska na lécích? Toto by pro mě nebyla milující rodina hodna smrti mého nenarozeného dítěte.Promiň.

Přesně to samé mě napadlo už taky. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
25.2.19 20:54
@nostress píše:

Prostě si myslím že její sestra je pěkně sobecká žárlivá mrška která se ji snaží zmanipulovat výmysly o tátovi a vůbec jí nevadí že zakladatelce může zničit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
25.2.19 20:54

@nostress no mě už taky napadlo že slečna asi je zvyklá skákat tak jak tatíček a sestřička pískají :roll: :zed: na takovou rodinu bych se z fleku vyprdla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
25.2.19 20:55

@Oplatečka na víc , přesně a ještě se snaží udělá tu špatnou ze zakladatelky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
25.2.19 20:55

no mně se to snad zdá až vymyšlené, když přítel dítě chce, aby žena uvažovala na radu sestry kvůli otci o potratu :zed:
pokud je to pravda - napíšu to na plno - co je tvému otci po tom, dítě je tvoje a přítelovo, a že by se s tebou přítel třeba rozešel, pokud zabiješ jeho chtěné dítě, to tě nenapadlo 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
25.2.19 21:02
@Ennny píše:
@Oplatečka na víc , přesně a ještě se snaží udělá tu špatnou ze zakladatelky :?

Je mi 30,mám dítě.Moje sestra má 24let a studuje..dozvědět se že je v tom tak už k ní lifruju malé oblečky, už nepotřebné potřeby pro mimčo apod..a budu slavit že moje dítě bude mít nového parťáka.A to podotýkám že se sestrou nemáme extra vřelý vztah, jsme různé typy, ale je to sestra!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
25.2.19 21:07

@Oplatečka já tě úplně chápu ,já bych se zachovala úplně stejně .A to mám bráchu, takže ikdyby on někoho zbouchl a byl to zdravý vztah tak jim sakra pomůžu ne a ne že budu prudit s potratem :roll: ( mého bráchy se to netýká je to jen modelová situace,můj brácha nje ženatý 3 roky a má dvě děti :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148851
25.2.19 21:08
@Anonymní píše:
@ka2ka zakladatelka: nechci potrat, ale mám strach i sestra mi řekla ze to tata nedá ze by šla na potrat ze za mnou rodina stát nebude :,(

No a že to nedá?To je jeho problém.Otěhotněla jsem poprvé ve 25 letech a nenapadlo by mě se dovolovat tatínka.Jsi dospělá,jednej sama za sebe .
Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
25.2.19 21:10

To je takova zvlastni rodicovska laska, stoji za tebou, jen kdyz delas, co chteji?? :think: Jinak vubec nechapu, co resis, mate praci, pritel mimino chce, ty ho chces. Nejsi zadne dite, tohle jsou veci, ktere si mas uz davno rozhodnout za sebe (spolu s partnerem). Tatovi jen oznamit, ze bude vnouce…ber nebo nech byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21426
25.2.19 21:12

Vubec nechapu, co ma s tim vsim spolecneho to, ze tva sestra nedavno porodila. Tatinek bude treba rad. To nemuzes vedet predem, jaka bude reakce. Prece nepujdes na potrat, prptpze si myslis, ze by s tim mel tvuj tatinek problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148851
25.2.19 21:15
@nostress píše:

Mě to nenapadlo :oops: holt jsem naivní ,ale něco by na tom mohlo být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
25.2.19 21:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
25.2.19 21:26

Dneska je to tu jedna sranda za druhou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
25.2.19 21:28

Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76739
25.2.19 21:33
@malákráličice píše:
Vubec nechapu, co ma s tim vsim spolecneho to, ze tva sestra nedavno porodila. Tatinek bude treba rad. To nemuzes vedet predem, jaka bude reakce. Prece nepujdes na potrat, prptpze si myslis, ze by s tim mel tvuj tatinek problem?

i kdyby nebyl rád, tak je mu po tom velký kulový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky