Mám jít na potrat kvůli tátovi?

Anonymní
25.2.19 20:14

Potrat nevím co dělat

Ahoj, vím ze takových témat je tu hodně ale budu rada za kazdou reakci. Je mi 24 let. Jsem teď na začátku 7tt. S přítelem spolu bydlíme máme oba práci a ja studují dalkove magisterské studium mám ještě před sebou 3 semestry. S přítelem se občas hádáme kor teď jak je to nová situace a nečekaná ale nic vážného jen je to teď těžké a ani jeden neví co a jak. Přítel chce abych si miminko nechala. Ja také ale z hlediska okolí a toho ze i moje sestra teď porodila a to je o dost starší než ja tak nevím co mám dělat. Můj táta o tom ještě neví ale je názoru obecně ze si má holka užívat a cestovat a skolu dodělat a vím ze díky tomuhle kdyby to věděl by mě úplně vytrhnul ze svého života. Nechápal by to a řekl by mi ze jsem úplně blba a ze si ničím život. Máme teď tedy dvě možnosti potrat nebo ne. Vím ze by to bylo jednodušší. Potrebuju to nekomu říct a slyšet nějaký názor protože to teď nemam s kým probrat. Tak se omlouvám jestli někoho pohoršuji a děkuji za názory. :,( omlouvám se za anonym ale nikdo to neví a chodí se lidi v mem okolí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37132
25.2.19 20:17

Kuli tátovi bych na potrat fakt nešla. Dodělat školu a cestovat můžeš i s dítětem. Pokud ho oba chcete, zvládnete to finančně, budete mít kde bydlet, tak si ho nech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
25.2.19 20:18

a ty chceš co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.19 20:20

@ka2ka zakladatelka: nechci potrat, ale mám strach i sestra mi řekla ze to tata nedá ze by šla na potrat ze za mnou rodina stát nebude :,(

• Citovat
  • Upravit
1818
25.2.19 20:21
@Anonymní píše:
Ahoj, vím ze takových témat je tu hodně ale budu rada za kazdou reakci. Je mi 24 let. Jsem teď na začátku 7tt. S přítelem spolu bydlíme máme oba práci a ja studují dalkove magisterské studium mám ještě před sebou 3 semestry. S přítelem se občas hádáme kor teď jak je to nová situace a nečekaná ale nic vážného jen je to teď těžké a ani jeden neví co a jak. Přítel chce abych si miminko nechala. Ja také ale z hlediska okolí a toho ze i moje sestra teď porodila a to je o dost starší než ja tak nevím co mám dělat. Můj táta o tom ještě neví ale je názoru obecně ze si má holka užívat a cestovat a skolu dodělat a vím ze díky tomuhle kdyby to věděl by mě úplně vytrhnul ze svého života. Nechápal by to a řekl by mi ze jsem úplně blba a ze si ničím život. Máme teď tedy dvě možnosti potrat nebo ne. Vím ze by to bylo jednodušší. Potrebuju to nekomu říct a slyšet nějaký názor protože to teď nemam s kým probrat. Tak se omlouvám jestli někoho pohoršuji a děkuji za názory. :,( omlouvám se za anonym ale nikdo to neví a chodí se lidi v mem okolí.

Záleží hlavně na tobě, co ty chceš. Za tátu nemluv, vůbec to nemusí být tak, jak si myslíš. Jsi už daaavno dospělá žena. Představ si, že máš miminko :think: já dodělala vs i s ročním dítětem, jde to. A cestovat s dítětem můžeš taky :think: taky myslí na to, že se s potratem nemusíš nikdy smířit. Dobře to promysli, co chceš. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27684
25.2.19 20:23
@Anonymní píše:
@ka2ka zakladatelka: nechci potrat, ale mám strach i sestra mi řekla ze to tata nedá ze by šla na potrat ze za mnou rodina stát nebude :,(

ale upřímně rodinu nepotřebuješ budeš mít přeci svojí pokud to partner ustojí a dítě chce a ty taky nech si ho, tvůj otec ti účty neplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
@Anonymní píše:
@ka2ka zakladatelka: nechci potrat, ale mám strach i sestra mi řekla ze to tata nedá ze by šla na potrat ze za mnou rodina stát nebude :,(

No, ale ty žiješ svůj život, ne tátův. Taky můžeš jít na potrat a mít z toho psychické problémy na celý život nebo taky zdravotní. Ale to tě nechci strašit. Každopádně žij svůj život. Ty a tvoje dítě, děti jsou to nejdůležitější v životě. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271

Ve tvé situaci bych na potrat nešla, neodpustila by sis to do konce života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
25.2.19 20:24

Co je s tebou? Je ti 15? Jsi na otci závislá?
Chceš jít na potrat s dítětem, které tvůj partner chce ve 24 letech?
Prosím dej si facku.
Pokud tvůj otec nezvládne, že jeho 24 letá dcera čeká dítě, tak je jeho vztah k tobě hodně nezdravý.
Co matka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496

Jsem stejneho veku jako ty, za dva mesice mi bude teda 25 a doma mam cerstve rocni holcicku (u nas tedy planovanou).. ja bych teda na potrat nesla! Jeste kdyz oba s pritelem miminko chcete! Ano, je to narocny, ale zaroven hrozne krasny :srdce: a az prcek povyroste, da se cestovat i s nim, ne? A treba az vam bude 50, tak uz bude samostatny a uzivat si muzetre i pak :) A na tatu se vyprdni, urcite nazor postupne zmeni, az uvidi vnoucatko :srdce: a ze segra porodila? Aspon budes mit s kym chodit ven na prochazky a probirat kazdodenni starosti a radosti ;) preju hodne sil a doufam, ze se rozhodnes spravne :kytka:

Příspěvek upraven 25.02.19 v 20:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13975
@Anonymní píše:

Mně bylo 25, když jsem porodila a nějak hrozně mladá jsem si teda nepřišla… Na tátu kašli není to jeho život, ale tvůj a jestli ty i přítel miminko chcete, tak si ho nechte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
25.2.19 20:26

A přitel si tě vezme? Plánuje s tebou budoucnost? Aby to nebyl další případ, že dítě si nechat máš, ale pro něho je svatba moc velký závazek.
To bys měla odpověď hned, zvlášť , když nebude podpora z rodiny.
Musíš myslet na sebe, zůstaneš bez peněz. A jestli přítel peníze na zabezpeční chodu rodiny má. Pokud nemá, nemůžete mít děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
25.2.19 20:26
@Anonymní píše:
Ahoj, vím ze takových témat je tu hodně ale budu rada za kazdou reakci. Je mi 24 let. Jsem teď na začátku 7tt. S přítelem spolu bydlíme máme oba práci a ja studují dalkove magisterské studium mám ještě před sebou 3 semestry. S přítelem se občas hádáme kor teď jak je to nová situace a nečekaná ale nic vážného jen je to teď těžké a ani jeden neví co a jak. Přítel chce abych si miminko nechala. Ja také ale z hlediska okolí a toho ze i moje sestra teď porodila a to je o dost starší než ja tak nevím co mám dělat. Můj táta o tom ještě neví ale je názoru obecně ze si má holka užívat a cestovat a skolu dodělat a vím ze díky tomuhle kdyby to věděl by mě úplně vytrhnul ze svého života. Nechápal by to a řekl by mi ze jsem úplně blba a ze si ničím život. Máme teď tedy dvě možnosti potrat nebo ne. Vím ze by to bylo jednodušší. Potrebuju to nekomu říct a slyšet nějaký názor protože to teď nemam s kým probrat. Tak se omlouvám jestli někoho pohoršuji a děkuji za názory. :,( omlouvám se za anonym ale nikdo to neví a chodí se lidi v mem okolí.

Promiň, ale nechápu, co řešíš. S přítelem spolu bydlíte, oba pracujete, ty ještě u toho studuješ.Přítel dítě chce. Proč by jsi měla chodit kvůli tátovi na potrat? :nevim: A co když pak nebudeš moci mít už děti? Nebo to nedáš psychicky, což je velmi častý jev po potratu.S dítětem se dá i studovat, i cestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
25.2.19 20:27

Já ve 24 čekam druhé dítě, první sem měla ve 21 a nijak super mladá sem si nepřišla, takže na věk kašli, na názor okolí kašli, rid tím co chceš ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.19 20:30
@Anonymní píše:

kámoška porodila ve věku jak ty. Teď je ji 26 let má 2 letou holčičku. Do porodu cestovala a poznávala svět a studovala. Teď studuje, vždy po zkouškovém si zajedou s manželem někam zasportovat na hory lyže, turistika atd. jako odměna za úspěšně ukončení semestru ..A samozřejmě i s malou jezdí na kole, cestujou, užívají života.
Takže i s miminkem není problém ani škola ani cestování

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí