Potrat pomocí tablet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
5.9.17 20:42

Potrat po MA pomocou tabliet

Ahoj chcem sa opytat mali ste niektora vaginalne tabletky na vyvolanie potratu po ma (zamlknuty potrat)? Mne dnes dali v nemocnici misoprostol mam to doma a neviem ake to bude ked si to dam.
Jeden potrat po ma som uz doma mala ale bez tabliet a slo to v pohode a bojim sa aby to s tabletami nebolo velmi silne.
Ale zas uz je to viac ako dva tyzdne a nic sa nedeje tak to chcem urychlit.mate nejake konkretne skusenosti. DAKUJEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
5.9.17 21:12

Opravdu se jedná o vaginálne tabletky?

V ČR se používá Mifegyne, ale nikomu to domů nedáváme. Užije to klientka přímo v ambulanc a čeka 1 hodinu zda nemá vedl. účinky. Tento způsobí usmrcení zárodku.
Za 2 dny podáváme Mispregnol, který má vypudit zárodek ven- odkrvácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
5.9.17 21:51

Mam zkusenost a kdybych tehdy vedela co vim dnes tak bych pockala klidne i mesic nez si telo poradi samo se zamlklym tehotenstvim.
Ale dostala jsem je ambulantne, podane usty, nebyt v nemocnici tak bych se o sebe velmi velmi bala..ucinek nastal do 3/4hodiny.
Za me radim jeste vydrzet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
5.9.17 22:42

@ka-tka ale mne dietatko prestalo rast niekde uplne na zaciatku tehotenstva takze uz je mrtve prakticky som uz potratila len este to treba dostat von tu v uk davaju na vyber nerobia auto aticky kazdej kyretaz raz som tu uz doma potratila presne takto ze plod umrel ale vtedy som nepotrebovala tabletky bo sa to rozbehlo samo a teraz mam tabletky a chcem vediet co mam od nich cakat ci je priebeh dramatickejsi ako be dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
6.9.17 08:21

@seledt kazdy reaguje jinak, moje reakce byla bourliva proto zkuste domluvit alespon ambulantni dohled prvni 3hodiny.
Nechci strasit, me po 15minutach zacala silena tresavka a za 3/4hodiny uz jsem zacala krvacet a to jsem mela zamlkle tehotenstvi asi dva tydny. Za hodinu a pul jsem se bolesti slozila na zachode, lezela jsem a brecela a doufala jsem ze umru, a to nejsem zadna citlivka, ale bylo to otresne. proto klidne neste pockejte 1-2tydny nez do sebe budete tento driak cpat, to uz mi prislo k telu ohleduplnejsi revize a prosla jsem si obojim takze mohu porovnat.
(Jinak me strasili ze me muze cekat zaroven prujem a zvraceni v jedne chvili plus krvaceni, nevim jestli i vam poskytli tyto informace)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.9.17 11:47

@saphire no povedali ze mi moze byt zle aj mam tabletky proti nevolnosti a proti bolesti ktore si mam predtym dat a vraj mam silbo krvacat ak to bude na mna vela mame prist do nemocnice. Ale to iste mi hovorili aj prvy krat ked som takto potratila doma po zamlknutom potrate a vtedy to slo v pohode. Len teraz mam tie tabletky tak sa bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.9.17 21:47

Tak som to nakoniec zvladla v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.2.19 19:55

@seledt jak si to zvladla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty