Výsledky z genetiky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2826
2.9.17 11:44

Vysledky z genetiky

Ahoj holky, kdy vam prisli vysledky z genetiky, v kteryxh se zjistuje zda VVV byla jen nahoda nebo jsme prenaseci? Volali vam nebo jste volali sami do Gennetu? Nebo to prijde postou? Dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.9.17 14:14

@hmonika my jsme si musel zavolat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2826
2.9.17 14:47

@pavlina1995 Aha,dekuji :palec: Tak zkusim v pondeli zavolat sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14591
2.9.17 15:21

Nám řekli, že když bude něco špatně, tak budou hned volat oni, jinak že to přijde poštou. Nakonec jsem si to vyzvedávala osobně na klinice až po nějakých dvou měsících. Ale podle výpisu z karty pojištěnce odhaduju, že to může trvat tak 2 týdny, než je to hotové (taktéž Gennet)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
3.9.18 19:53

Výsledky s genetiky

Ahojky holky můžete mi poradit jestli teda na něco přišli nebo ne jsme asi blbá tak tomu nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.9.18 10:35
@szamara píše:
Ahojky holky můžete mi poradit jestli teda na něco přišli nebo ne jsme asi blbá tak tomu nerozumím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32871
5.9.18 11:34

@szamara podle mě nepřišli na nic. Jediné doporučení je pro možnost ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
5.9.18 11:57

@andelka83 děkuji mooc no teď nevím jestli můžeme zkoušet i normálně nebo nee a k Dr jdu až za mesic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
6.9.18 13:09

Zkus si zavolat svému gynekologovi nebo tam kde dělali testy,nikdo tě neodmítne s tím že tomu nerozumíš, já se vždy na vše radši ptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.2.19 18:41

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti se špatnými výsledky z genetiky? Byli jsme v páru kvůli neplodnosti 16.1.2019 a dnes mi zavolali, že máme příští týden přijít, že jsou výsledky špatné a to je vše. Nic mi po telefonu neřeknou :,( :,( :,( mám strach… Vím, že každý má jiný problémy… Jen vůbec nevím o co může jít a zda se to dá vůbec nějak řešit… Ach jo… To jsou nervy… Snažíme se už přes čtyři roky a jedno ivf neúspěšné… :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
10.2.20 19:58

Ahoj holky, chtěla bych poprosit o konzultaci 😜. Ve středu jsem byla na laparoskopické operaci, kdy mi odstranili 2 ložiska endometriózy a zároveň mi dělali drilling ovarií. V tuto chvíli mi řekli, že je velká šance otěhotnět přirozeně ❤️️ už jsme prošli 3× neúspěšně umělé oplodnění. Problém je u mě.. mám špatnou genetiku..muze se narodit mimi s downovym syndromem..chci poprosit, je tu některá, která má podobné problémy a podařilo se ji otěhotnět přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty