Přerušení těhotenství v 18 týdnu

Anonymní
26.8.17 13:37

Preruseni tehotenstvi v 18tt

Ahoj holky, byla jsem na vyvolani porodu(potratu) v 18tt kvuli VVV.
Je tu nektera, ktere bylo miminko vytazeno, protoze samo nevyslo? Ja se otevrela na 3 prsty, ale pak se vse zastavilo, dostala jsem nekolik oxytocinu, doktor delal Hamiltony a porad nic. Nakonec po 4hod lezeni na boxu mi zas delal Hamiltona a pak rekl, ze zavolaji anesteziologa na vycisteni a sestra s „necim“ odchazela pryc. Ptala jsem se, jestli je po vsem a doktor odpovedel, ze jo, ale ja jsem si jista, ze ze mne miminko samo nevyklouzlo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1776
26.8.17 14:49

No je to zvlaštní, zaleží na tom jak byl plod velký, já rodila mimi ve 24tt a melo 430g a cítila jsem to dost i přes epidural, mimčo vyšlo samo, ale pak mi vytahovali ješte zbytek a citila jsem to tedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
26.8.17 16:32

V propousteci zprave by mel byt popis celeho prubehu upt..me ve 14tt jeste uspali, takze neporadim, ale mam popsan prubeh dopodrobna prave ve zprave..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.17 16:40

@Bobby ja tam mam prave jen napsano :provedena indukce abortu, nasledne RCUI

• Citovat
  • Upravit
19606
26.8.17 19:19
@Anonymní píše:
@Bobby ja tam mam prave jen napsano :provedena indukce abortu, nasledne RCUI

Aha :( :think:.. No kazdopadne podle toho jak popisujes, tak dle me dr. zasahl sam…uspava se az na revizi a jestli rekl, ze uz je po vsem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.17 19:55

@Bobby popravde,jsem byla i rada, uz jsem to chtela mit za sebou :,( To jsem netusila, ze to nejhorsi me teprve ceka a to psychika ted :,(

• Citovat
  • Upravit
19606
26.8.17 20:49
@Anonymní píše:
@Bobby popravde,jsem byla i rada, uz jsem to chtela mit za sebou :,( To jsem netusila, ze to nejhorsi me teprve ceka a to psychika ted :,(

jo to ti věřím :-( kdybys chtěla pokecat tak napiš třeba sz..jsem po upt šest týdnů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty