Potrat v 38 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24800
21.12.23 23:08
@admin píše: @Charlotti :mavam:Matěj

to má být jako nějaká sluníčkářská „domluva“, nebo co? Matěji, máš vůbec koule?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14706
21.12.23 23:17
@Lucy75 píše:
to má být jako nějaká sluníčkářská „domluva“, nebo co? Matěji, máš vůbec koule?

Taky na to ziram 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
21.12.23 23:46
@Lucy75 píše:
to má být jako nějaká sluníčkářská „domluva“, nebo co? Matěji, máš vůbec koule?

Spíš bych řekla, že ironie. Zamávání před zablokováním. Jenže tady ten web je už docela dlouho tak zaplevelený, že jeden ban nic není. Když pominu vždy čerstvě registrované trolly, nejlépe pod více nicky, tak i ze starých soudružek zde by některé zasloužily proplesknout. Však jsi to okusila taky před pár dny od uživatelky, na kterou já už pár let nereaguji. Mindráky a nedostatkem sebereflexe se to tu jen hemží… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
21.12.23 23:50

@Mutlice ANO
máš pravdu
a nyní je to úplně jedno, protože co se dnes stalo je tak šílené, že je každý problémek tu na e-pipi fakt kravina.. tolik mrtvých lidí :,( je mi to tak líto… šílené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
21.12.23 23:53
@Lucy75 píše:
@Mutlice ANO
máš pravdu
a nyní je to úplně jedno, protože co se dnes stalo je tak šílené, že je každý problémek tu na e-pipi fakt kravina.. tolik mrtvých lidí :,( je mi to tak líto… šílené…

Přesně tak, začalo to tím tátou a miminkem a dnes toto. Vše ostatní je proti tomu nic… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
22.12.23 00:01

@Mutlice :andel: je mi z toho osobně velmi zle…
takoví magoři.. zabijí ti dítě na fildě, ani nemrkneš.. vůbec nevím, co bych dělala, myslím, že bych se opravdu zhroutila…
a ano.. řešíme zde obvykle kraviny… tohle jsou takové věci a události, kdy si člověk uvědomí a má uvědomit, že má být vděčný za život a zdraví svých blízkých..

sotva mohu říct Upřímnou soustrast, to je slabý a na houby… měl se zabít 15X, hajzl, ať se smaží v pekle, magor… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
22.12.23 00:04

@Lucy75
Ode dneška nebude nic jako dřív…

Představa, že máma pošle manžela na procházku uspat miminko v kočáru… atd atd nebudu ani pokračovat. Mám doma také malého kluka a muže, kterého miluju. Prostě nechci si to ani domyslet.

Představa, že jsi pyšná, že se syn/dcera dostal/a na FF UK, poslední den školy před Vánoci si ještě skočí na přednášku, do knihovny, na seminář… to se prostě nedá vyjádřit.
Nechci tu plevelit, zakladatelka má zas své starosti. Myslím, že obě víme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24800
22.12.23 00:11

@Mutlice ano, brečím z toho :( je to šílené a dobře, že máme prvosledy a mladé poldy, co jedou s vestama v minutě a hned, respekt jim :srdce: a přesto velká bolest, že stihl střílet dřív… kéž si měli všimnout lidi kolem něj, že je magor… kdyby mi takhle zastřelil dítě na fakultě, tak se asi zblázním :( vůbec si tu bolest ani neumím domyslet, je to absolutně šílené---

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zákeřná beruška
22.12.23 00:20
@Mutlice píše:
@Lucy75
Ode dneška nebude nic jako dřív…

Představa, že máma pošle manžela na procházku uspat miminko v kočáru… atd atd nebudu ani pokračovat. Mám doma také malého kluka a muže, kterého miluju. Prostě nechci si to ani domyslet.

Představa, že jsi pyšná, že se syn/dcera dostal/a na FF UK, poslední den školy před Vánoci si ještě skočí na přednášku, do knihovny, na seminář… to se prostě nedá vyjádřit.
Nechci tu plevelit, zakladatelka má zas své starosti. Myslím, že obě víme…

Představa je to hrozná, pravděpodobnost malá. To se spíš zabiješ v autě…
Pro většinu lidí bude všechno stejné jako dřív. Maximálně o tom pokecaj v práci

• Citovat
  • Upravit
MamkaDouDou
22.12.23 00:23
@Charlotti píše:
Musim ti rict, ze to jeste nikdo nenapsal tak presne jako ty. To jsou same nadavky, nesmysly jak jsem oskliva nebo zakomplexovana nebo snad sama :mrgreen: Pritom je to uplne naopak… a jen se tady bavim :mrgreen:
Me fascinuje kolika zenskym zalezi na cizích lidech na netu, na to mi chybi empatie a jsem za to rada :palec:

Teď jsi celý svůj problém pěkně sesumarizovala…

• Citovat
  • Upravit
56505
22.12.23 12:50
@Zákeřná beruška píše:
Představa je to hrozná, pravděpodobnost malá. To se spíš zabiješ v autě…
Pro většinu lidí bude všechno stejné jako dřív. Maximálně o tom pokecaj v práci

Ty jdi už taky někam. Tvůj komentář je ubohý ale co chtít od milionkrát reinkarnovaného trolla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zákeřná beruška
22.12.23 12:55
@topazio píše:
Ty jdi už taky někam. Tvůj komentář je ubohý ale co chtít od milionkrát reinkarnovaného trolla.

Co je na tom uboheho? Vždyť je to pravda. To jen ty máš potřebu do mě ta každou cenu ryt…

• Citovat
  • Upravit
3724
22.12.23 13:29
@topazio píše:

Já už na to ani nereagovala. Ono, pokud někdo nemá dost vnímavosti, tedy nedokáže pochopit, proč něco už nebude jako dřív a má potřebu vytáhnout notoricky známé informace a o nich „poučit“ okolí, a zároveň trpí takovým tím „syndromem posledního slova, poslední jediné pravdy“ (taky jsem ho asi v 18ti letech mívala), tak nemá cenu odpovídat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zákeřná beruška
22.12.23 13:41
@Mutlice píše:
Já už na to ani nereagovala. Ono, pokud někdo nemá dost vnímavosti, tedy nedokáže pochopit, proč něco už nebude jako dřív a má potřebu vytáhnout notoricky známé informace a o nich „poučit“ okolí, a zároveň trpí takovým tím „syndromem posledního slova, poslední jediné pravdy“ (taky jsem ho asi v 18ti letech mívala), tak nemá cenu odpovídat :lol:

Pokud to nerozpouta vlnu dalších útoku, tak si na to ta rok ani nevzpomenes.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty