Potrat v 38 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1349
19.12.23 10:49
@Charlotti píše:
jo pokud se narodi zdrave miminko… v tomhle veku a v tom stresu by to byl stejne zazrak

Prosím, už toho nech :? Nech zakladatelku v klidu a pořád do ní nekop…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zákeřná beruška
19.12.23 10:53
@Charlotti píše:
jo pokud se narodi zdrave miminko… v tomhle veku a v tom stresu by to byl stejne zazrak

To není pravda. Většina miminek se i v tomhle věku rodí zdravých. I v pozdějším. 38 není tolik, ale už hraje roli každý rok.

• Citovat
  • Upravit
17355
19.12.23 11:04
@Charlotti píše:
Ty by ses hlavne mela starat o to dite co uz mas. Spachat sebevrazdu? No vy jste teda bojovnice…

Ale ona nikde nepíše, že se o rodinu nestará, nebo že není schopná se starat…
Ona se teď zabývá sama sebou, protože je toho na ni moc.
Ty se radši starej o sebe a nedávej tyhle “rady” někomu, kdo je na tom i bez Tebe dost zle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15261
19.12.23 11:06
@Terezana38 píše:
Ano zkoušela jsem ji najít skoro celý rok jelikož když odesla tak jí bylo 19 a policie řekla že vím že Oděsa a nic stim udělat nemůžou jelikož je už plnoleta. hledalajsem po jejich kamarádech sociálních sítích. Jenže se všema přerušila kontakt.Ted ji bude 20let a niko o ní nic neví. Mamince lžu jelikož nemám sílu ji to říct pořád říká že bojuje kvůli vnoučeti aby ho vyděla a nebudu lhát bojím se že mi odejde taky kdyby to věděla.

A proč s vámi dcera nekomunikuje, co jí rodina udělala? Jinak chapu, ze problémů mas víc než dost a když i to jediné nejvíc pozitivní nedopadlo, člověk ztrácí smysl života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Charlotti
19.12.23 11:07
@azaleila píše:
Ale ona nikde nepíše, že se o rodinu nestará, nebo že není schopná se starat…
Ona se teď zabývá sama sebou, protože je toho na ni moc.
Ty se radši starej o sebe a nedávej tyhle “rady” někomu, kdo je na tom i bez Tebe dost zle!

mi to je uplne jedno jak ji je.. co to je za rodinu, dcera chce spachat sebevrazdu, pak se odstehuje neznamo kam :roll:

• Citovat
  • Upravit
14726
19.12.23 11:13
@Charlotti píše:
mi to je uplne jedno jak ji je.. co to je za rodinu, dcera chce spachat sebevrazdu, pak se odstehuje neznamo kam :roll:
:cert: :cert: :cert: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14726
19.12.23 11:17
@Charlotti píše:
mi to je uplne jedno jak ji je.. co to je za rodinu, dcera chce spachat sebevrazdu, pak se odstehuje neznamo kam :roll:

Zakladatelka psala, ze dcera chtela spachat sebevrazdu kvuli sikane. A duvodu, proc nekomunikuje s rodinou, muze byt hromada. A zdaleka ne vsechny znamenaji, ze je rodina spatna.

Jsi velice zla. Jak muzes jen pomyslet, a vubec napsat v teto diskuzi, ze je ti uplne jedno, jak ji je? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33692
19.12.23 11:23
@Charlotti píše:

Bud v klidu, KARMA ma adresu i na tebe :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
19.12.23 11:25
@Charlotti píše:
Ty by ses hlavne mela starat o to dite co uz mas. Spachat sebevrazdu? No vy jste teda bojovnice…

Zbláznila ses? :roll: To přece o zakladatelce NIC nevypovídá…já jsem se rodičům také nesvěřila, že mě spolužáci na základce šikanují, nechtěla jsem jim přidělávat
starosti. A to s nimi mám skvělý vztah a vždy mi kladli na srdce, že když budu mít nějaké starosti, jsou tu pro mě. To stejné s prarodiči. Na gymplu jsem pak měla klid☺️

Dcera zakladatelky přece sebevraždu nespáchala, každý problémy řeší jinak a puberta je snad to nejrizikovější období, kdy uděláš nějakou,,blbost" a v dospělosti nechápeš, že tě to vůbec napadlo…
A ty tu jen tak kopeš do lidí 8o, přece o té situaci nic nevíme…
Co se těch ostatních věcí týče, moc ti držím palce, zakladatelko, aby Tvůj rok 2024 byl jen plný štěstí, zdraví a úsměvu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.12.23 11:27

Víte já doufala že třeba někdy až mi bude líp a byla připravena mít zas trochu toho štěstí. Vždyť v dnešní době mají i maminky 40+ zdravé děti. Myslela sem že by to mohl být takový ten maják nebo jiskřicka naděje, vím sem asi sobecká ale asi sem to tak cítila i podporu od může který mi říkal ještě v něděli to samé a včera že už nechce. To bylo asi poslední, nějak mi to všechno zhaslo. Samozřejmě mám úžasného syna, snaží se mě rozesmát a dokonce i pomazlit. Dcera nevím kde je samozřejmě mám o ni strach, manžel ten mě asi moc nepodpoří a názory otáčí jak na kolotoči, syn mě zatím drží ale je sám dítěte a chci aby ještě dlouho byl a byl veselý. Tak si tak říkám že budu muset být sobecká a začít se starat hlavně o sebe abych se pak mohla kvalitně starat o něho, i kdybych musela začít úplně znovu. Všem moc děkuji za názory a rady tu odbornou pomoc určitě vyhledám. Jeste jednou moc Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
19.12.23 11:28
@Trish123 píše:
Zbláznila ses? :roll: To přece o zakladatelce NIC nevypovídá…já jsem se rodičům také nesvěřila, že mě spolužáci na základce šikanují, nechtěla jsem jim přidělávat
starosti. A to s nimi mám skvělý vztah a vždy mi kladli na srdce, že když budu mít nějaké starosti, jsou tu pro mě. To stejné s prarodiči. Na gymplu jsem pak měla klid☺️Dcera zakladatelky přece sebevraždu nespáchala, každý problémy řeší jinak a puberta je snad to nejrizikovější období, kdy uděláš nějakou,,blbost" a v dospělosti nechápeš, že tě to vůbec napadlo…
A ty tu jen tak kopeš do lidí 8o, přece o té situaci nic nevíme…
Co se těch ostatních věcí týče, moc ti držím palce, zakladatelko, aby Tvůj rok 2024 byl jen plný štěstí, zdraví a úsměvu :srdce:

Ta sebevražda ne, ale pokud byla kvůli šikaně ve škole, proč by se stěhovala od rodiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Charlotti
19.12.23 11:29
@Janča6 píše:
Zakladatelka psala, ze dcera chtela spachat sebevrazdu kvuli sikane. A duvodu, proc nekomunikuje s rodinou, muze byt hromada. A zdaleka ne vsechny znamenaji, ze je rodina spatna.Jsi velice zla. Jak muzes jen pomyslet, a vubec napsat v teto diskuzi, ze je ti uplne jedno, jak ji je? 8o

Protoze mi to jedno je :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
224
19.12.23 11:29
@Terezana38 píše:
Víte já doufala že třeba někdy až mi bude líp a byla připravena mít zas trochu toho štěstí. Vždyť v dnešní době mají i maminky 40+ zdravé děti. Myslela sem že by to mohl být takový ten maják nebo jiskřicka naděje, vím sem asi sobecká ale asi sem to tak cítila i podporu od může který mi říkal ještě v něděli to samé a včera že už nechce. To bylo asi poslední, nějak mi to všechno zhaslo. Samozřejmě mám úžasného syna, snaží se mě rozesmát a dokonce i pomazlit. Dcera nevím kde je samozřejmě mám o ni strach, manžel ten mě asi moc nepodpoří a názory otáčí jak na kolotoči, syn mě zatím drží ale je sám dítěte a chci aby ještě dlouho byl a byl veselý. Tak si tak říkám že budu muset být sobecká a začít se starat hlavně o sebe abych se pak mohla kvalitně starat o něho, i kdybych musela začít úplně znovu. Všem moc děkuji za názory a rady tu odbornou pomoc určitě vyhledám. Jeste jednou moc Děkuji.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
19.12.23 11:32
@Sisika9 píše:
Ta sebevražda ne, ale pokud byla kvůli šikaně ve škole, proč by se stěhovala od rodiny?

To může mít i jiný důvod, třeba se zamilovala a odešla :nevim:
Věk dcery zakladatelka neuvádí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Charlotti
19.12.23 11:33
@Trish123 píše:
To může mít i jiný důvod, třeba se zamilovala a odešla :nevim:

neznamo kam? :mrgreen: co mate v rodinach za vztahy ze to nekomu pripada normalni???

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty