Potrat v 38 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13197
19.12.23 14:17
@Charlotti píše:
Ne v pohode :D jen me to překvapuje, ja bych urcite nikomu nepsala, ze jeho rodice jsou pi… muj tatinek loni zemrel, kez by byl radeji pi… :roll:

autorce umrelo miminko,… taky ji tu urazis, navic vis, ze je po smrti blizkych osob… tak alepson vidis, jaka jsi hyena… a kdyby tvuj otec byl s to, nevychova z tebe takovouhle stvuru, co dokaze zene, ktera zrovna potrati napsat neco takoveho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Charlotti
19.12.23 14:26
@markytka3 píše:
autorce umrelo miminko,… taky ji tu urazis, navic vis, ze je po smrti blizkych osob… tak alepson vidis, jaka jsi hyena… a kdyby tvuj otec byl s to, nevychova z tebe takovouhle stvuru, co dokaze zene, ktera zrovna potrati napsat neco takoveho…

OK :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20848
19.12.23 15:00

Dobrý den @Charlotti,

poprosím trochu pochopení a soucitu, máme tu prostředí, ve kterém se uživatelky mohou ptát i na osobnější otázky, tak si to nekažme. ;)

Díky,
Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.12.23 15:34

Nikdy by mě nenapadlo že se budu chtít vypsat a odvyprávět co se mi stalo, cizím lidem. Myslela jsem že se mi aspoň trochu uleví, z rodiny to vy pouze manžel a bratr ostatní nic nevědí. Sama vím že toho mám dost k řešení, možná proto to vypsání, přečíst si jiné názory, rady a snad i to že mi ženy v tom nejsme sami, ujistit se že to není moje vina že mám prázdno a že je to trochu v pořádku se tak cítit. Nikdy by mě nenapadlo že to způsobí i takové názory. Samozřejmě každý sme jiný a máme jiné názory, myšlenky a jiné prohlíženi na svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
19.12.23 15:46

@Terezana38 Kašli ma tu osobu. Víš jaká byla příčina odtoku vody? Miminko bylo zdravé? Manžela zatím neosuzuj, i on přišel o miminko a musí se s tím nějak vypřádat. Je celkem časté, že chlapi už nechtějí podobnou situaci zažít a tak ještě v záplavu emocí se chtějí vyhnout dalšímu těhotenství. Je to racionální úvaha. Musíte se s tím nejdříve vyrovnat a jít s pravdou ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zákeřná beruška
19.12.23 15:54
@peclen píše:
@Terezana38 Kašli ma tu osobu. Víš jaká byla příčina odtoku vody? Miminko bylo zdravé? Manžela zatím neosuzuj, i on přišel o miminko a musí se s tím nějak vypřádat. Je celkem časté, že chlapi už nechtějí podobnou situaci zažít a tak ještě v záplavu emocí se chtějí vyhnout dalšímu těhotenství. Je to racionální úvaha. Musíte se s tím nejdříve vyrovnat a jít s pravdou ven.

No… Jenže ona ve 38 nemá na to vyrovnávání moc času.

• Citovat
  • Upravit
2485
19.12.23 15:56
@Terezana38 píše:
Nikdy by mě nenapadlo že se budu chtít vypsat a odvyprávět co se mi stalo, cizím lidem. Myslela jsem že se mi aspoň trochu uleví, z rodiny to vy pouze manžel a bratr ostatní nic nevědí. Sama vím že toho mám dost k řešení, možná proto to vypsání, přečíst si jiné názory, rady a snad i to že mi ženy v tom nejsme sami, ujistit se že to není moje vina že mám prázdno a že je to trochu v pořádku se tak cítit. Nikdy by mě nenapadlo že to způsobí i takové názory. Samozřejmě každý sme jiný a máme jiné názory, myšlenky a jiné prohlíženi na svět.

Ona to dělá schválně. Baví ji vytáčet lidi. Nic si z ní nedělej. Ona je sama se svou frustrací a je dobře, že jsi se schopná o svůj příběh s námi podělit. Myslím, že nejlepší bude návštěva psychologa, který si tě vyslechne. Je to člověk, kterému můžeš říct všechno. Myslím, že i to může pomoci. Mít někoho, komu se dá říct vše bez deb*lních komentářů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.12.23 16:07
@peclen píše:
@Terezana38 Kašli ma tu osobu. Víš jaká byla příčina odtoku vody? Miminko bylo zdravé? Manžela zatím neosuzuj, i on přišel o miminko a musí se s tím nějak vypřádat. Je celkem časté, že chlapi už nechtějí podobnou situaci zažít a tak ještě v záplavu emocí se chtějí vyhnout dalšímu těhotenství. Je to racionální úvaha. Musíte se s tím nejdříve vyrovnat a jít s pravdou ven.

Ještě nevím proč výsledky ještě nemám, v nemocnici říkali že by to mohlo být i odběry ale jistě nic nevím. Vím manžela i chápu ale tak ať nemění názor během dvou dní. Sama vím že sme ho ztratili oba nejen já i sem mu říkala že spolu o tom musíme mluvit jinak to nezvládnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
19.12.23 19:32

@Charlotti tak proč se zapojuje s do diskuze, když je Ti to jedno😆

• Citovat
  • Upravit
17363
19.12.23 20:11
@admin píše:
Dobrý den @Charlotti,

poprosím trochu pochopení a soucitu, máme tu prostředí, ve kterém se uživatelky mohou ptát i na osobnější otázky, tak si to nekažme. ;)

Díky,
Matěj

Tak ona tu nepokrytě uráží a ubližuje a Vy ji takhle hezky prosíte?
Smutné ☹️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Charlotti
19.12.23 20:18
@azaleila píše:
Tak ona tu nepokrytě uráží a ubližuje a Vy ji takhle hezky prosíte?
Smutné ☹️
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1990
19.12.23 20:18

@Terezana38 Asi to tím odběrem plodové vody bude, bohužel se to občas stane, ale uvidíš. Chápu, že se ti ta změna názoru nelíbí, ale fakt tomu dej čas, alespoň to šestinedělí. Jsi teď pod vlivem hormonální bouře, věř že se na to budeš dívat za pár týdnů jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
19.12.23 20:20

@Terezana38 a není to třeba tak, ze se manžel o tebe bojí? Ze vidí v jakém jsi stavu a proste to nechce riskovat znovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
19.12.23 20:40
@Tichošlápek píše:
@Terezana38 a není to třeba tak, ze se manžel o tebe bojí? Ze vidí v jakém jsi stavu a proste to nechce riskovat znovu?

U nás to tak bylo. Manžel o dalším těhotenství nechtěl slyšet, když viděl, že nejsem ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
19.12.23 20:41
@Charlotti píše: :mrgreen: :mrgreen:
?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty