Potrat v 6 tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.11.21 18:33
@Keltka píše:
Naopak to prý pomáhá otěhotnět hned po potratu - dítě se uchytí. Jak to ale dopadne? Ber kyselinu listovou a pij čaj kontryhel. A modlit se, ať to vyjde.

Beru femibion 1 a čaj kontryhel bohužel pít nemůžu, mám na něj alergii, nemůžu pít obecně bylinné čaje :zed:

• Citovat
  • Upravit
24.11.21 14:27

Zdravím holky, tak dnes začala menstruace po 46 dnů, docela bolestivá tedy bolest pod v podbříšku masakr :zed:,a to že je krev dost růžová to asi po potratu bívá viťte? Asi jsem dost vystresovana ještě od minula, a přemýšlím zda to není opět potrat, ale to asi ne mám už blbé myšlenky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.11.21 14:59

Co si otom myslíte prosím holky? Na mě přišel strach, jsem znepokojena, asi jsem si měla udělat už dříve ten těhotenský test pro případ :zed: teď mi to vrtat hlavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.21 16:41
@Silwa Csaszárová píše:
Co si otom myslíte prosím holky? Na mě přišel strach, jsem znepokojena, asi jsem si měla udělat už dříve ten těhotenský test pro případ :zed: teď mi to vrtat hlavou…

Tak pokud si nejsi jistá tak si test ještě udělej, kdybys byla těhotná a teď znovu potácíš tam bys měla podle mě těhu test ještě pozitivní… Ale nejspíš to je normální MS po potratu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24.11.21 17:42

Asi ano, zbytečně stresuji :zed: A jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.21 19:50
@Silwa Csaszárová píše:
Asi ano, zbytečně stresuji :zed: A jak jsi na tom ty?

Zatím nijak, 13 dní od potratu, ovulaci zatím nemám, ve středu jdu ještě k mému gynekologovi na kontrolu

• Citovat
  • Upravit
242
29.11.21 21:22

Ahoj. Tak co je tady nějaká novinka? Já jsem momentálně 22 dní od SP.. ovulace si myslím že neproběhla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
30.11.21 12:01

Ahoj holky, bohužel jsem taky potratila, odjela jsem na pohotovost s bolestí a občasným krvácením, tam mi řekli, že začínám potrat, píchli mi nějakou injekci MEM, prý na stahování dělohy nebo co, hrozilo, že můžu po tom krvácet víc, ale spíš mi přijde, že krvácím míň… Jak moc jste krvácely? já nevím, co je normální, mám strach, že když to nepůjde vše, půjdu na revizi. V nemocnici si mě objednaly za dva dny na kontrolu, moje doktorka z gynekologie mě chce vidět za týden, prý dva dny je málo, aby to bylo vše pryč. Doktorka z pohotovosti si nebyla jistá, zda to není mimoděložní, že neviděla váček či co. Byla jsem 5+5tt.
Tak nám všem přeji, ať se brzy úspěšně zadaří a vše dopadne ve zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.21 11:44
@Janisska10 píše:
Ahoj holky, bohužel jsem taky potratila, odjela jsem na pohotovost s bolestí a občasným krvácením, tam mi řekli, že začínám potrat, píchli mi nějakou injekci MEM, prý na stahování dělohy nebo co, hrozilo, že můžu po tom krvácet víc, ale spíš mi přijde, že krvácím míň… Jak moc jste krvácely? já nevím, co je normální, mám strach, že když to nepůjde vše, půjdu na revizi. V nemocnici si mě objednaly za dva dny na kontrolu, moje doktorka z gynekologie mě chce vidět za týden, prý dva dny je málo, aby to bylo vše pryč. Doktorka z pohotovosti si nebyla jistá, zda to není mimoděložní, že neviděla váček či co. Byla jsem 5+5tt.
Tak nám všem přeji, ať se brzy úspěšně zadaří a vše dopadne ve zdravé miminko.

Ahoj, to mě mrzí… Já krvácela jako při hodně silné menstruaci, šli pak že mě i kusy sliznice, krvácela jsem 6 dní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.21 11:46

Tak holky dnes je to 20 dní od potratu, dneska jsem byla na gyndě a podle ultrazvuku vše v pořádku, prej se můžeme snažit hned, předevčírem podle ovulačního testu jsem měla ovulaci takže jsme na to vlítli a snad se brzo zadaří a možná bude mít chlap pod stromečkem pozitivní těhu test snad už to dopadne dobře :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty