Potrat bez poplatků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
KoTeFi
20.6.16 17:55
@lenka.pa píše:
Ahoj,
nevíte, jestli je nějaká možnost, jak se z těhotenství dostat zadarmo? Zatím co jsem koukala, tak chtějí v nemocnici za ukončení několik tísíc! Děkuju moc! Lenča, 18Příspěvek upraven 20.06.16 v 17:24

A upřímně - i kdyby náhodou jsi to někde zadarmo splašila.. je dost možné že do budoucna za to zaplatíš tím nejdražším a nejcennějším - už nebudeš muset mít v budoucnu miminko.. Vážně to nejde udělat? Nemohla by jsi dát mimi k adopci???

• Citovat
  • Upravit
36556
20.6.16 17:57
@Anonymní píše:
A upřímně - i kdyby náhodou jsi to někde zadarmo splašila.. je dost možné že do budoucna za to zaplatíš tím nejdražším a nejcennějším - už nebudeš muset mít v budoucnu miminko.. Vážně to nejde udělat? Nemohla by jsi dát mimi k adopci???

Ehm…
Reálně má potrat mnohem menší zdravotní rizika než dokončení těhotenství a porod. Takže tím bych moc neargumentovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.6.16 18:07

Prosím o anonym, pokud né tak smazat
zadarmo to měla jedna moje spolužačka, tedy zadarmo vybrala peníze které jsme šetřili na rozlučák a nechala si udělat interupci, nebyla ani plnoletá tak hledala někoho kdo s ní půjde jak odpovědná osoba. Jo a o dva roky později stejně znova otěhotněla :zed:

• Citovat
  • Upravit
3140
20.6.16 18:10

Dát mimi k adopci? Vážně bys jí to poradila, kdyby to byla třeba tvoje dcera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
20.6.16 18:17
@me2dova píše:
Dát mimi k adopci? Vážně bys jí to poradila, kdyby to byla třeba tvoje dcera?

A ty bys tu svou raději hnala na potrat? To ti přijde pro dítě šetrnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.16 18:20

Nečetla jsem celou diskuzi ale dřív to bylo zdarma když selhala antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8978
20.6.16 18:25

@sedmikráska70 jako telisko tam je to prokazatelne. Ne když někdo žere prášky jak lentilky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
20.6.16 18:31

@hanka.br.
Tak já bych svou dceru podpořila v tom, aby si dítě nechala s tím, že bychom ho vychovali v rodině, buď nějak společně, nebo třeba i já s manželem…ale tak každý to takhle hozené nemá. A pokud je holce 18, je na střední, podporu v rodině nemá a to dítě si tím pádem nechat nemůže, tak z variant potrat, adopce mi tedy pro ni přijde šetrnější potrat. Ať už z hlediska svědomí: dala jsem pryč pár buněk x dala jsem pryč dítě, které jsem 9 měsíců nosila pod srdcem a teď někde, bůhví jak a bůhví s kým žije, tak z hlediska zdravotního- u potratu riskuje, že už nebude moci mít děti, u těhotenství riskuje bambilion komplikací a u porodu život, tak z hlediska okolí- o potratu nemusí nikdo vědět, zatímco že je těhotná bude vědět celá škola, všichni ze sousedství,…všichni budou vědět, že čekala dítě a že to dítě někam zmizelo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
20.6.16 18:40

@me2dova To je ovšem věc názoru - někdo situaci posuzuje vzhledem k tomu, co je šetrnější pro nenarozené dítě a pak je volba mezi šance na život/usmrcení jasná. Asi každá z nás by se k této situaci, pokud by se do ní dostala dcera, postavila jinak a dceři pomohla, to je snad úplně jasné. Ale protože jsi s tím začala - jestli pro tebe je potrat šetrnější varianta, tak já si to nemyslím a divím se, že je pro někoho tak nepochopitelné nechat dítě žít a nekoukat sobecky na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
20.6.16 18:44

Sedni si na jehlici a mas to zadarmo, mozna i s bonusem :palec: A radsi si zasij pitchu, jestli ji neumis pouzivat zodpovedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.6.16 19:10
@zuzouš píše:
Sedni si na jehlici a mas to zadarmo, mozna i s bonusem :palec: A radsi si zasij pitchu, jestli ji neumis pouzivat zodpovedne.

Hm, tomu se říká „překročit hranic vkusu o lokomotivu“ :jazyk:
Aktuálně se mi jevíš hloupější než dotaz, kde ti udělaj potrat zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
20.6.16 19:13
@hanka.br. píše:
@me2dova To je ovšem věc názoru - někdo situaci posuzuje vzhledem k tomu, co je šetrnější pro nenarozené dítě a pak je volba mezi šance na život/usmrcení jasná. Asi každá z nás by se k této situaci, pokud by se do ní dostala dcera, postavila jinak a dceři pomohla, to je snad úplně jasné. Ale protože jsi s tím začala - jestli pro tebe je potrat šetrnější varianta, tak já si to nemyslím a divím se, že je pro někoho tak nepochopitelné nechat dítě žít a nekoukat sobecky na sebe.

Tohle smrdí tradičním a neřešitelným filosoficko-nábožensko-biologickým rébusem, co je to „nenarozené dítě“.

Každopádně čistě z hlediska zdravotních následků je potrat banální gynekologický zákrok, zato těhotenství a podrod velmi nebezpečná záležitost.

Pochopitelně do toho vstupují i další hlediska, třeba to filosofické a někdy i náboženské, to je jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
20.6.16 19:20
@me2dova píše:
@hanka.br.
Tak já bych svou dceru podpořila v tom, aby si dítě nechala s tím, že bychom ho vychovali v rodině, buď nějak společně, nebo třeba i já s manželem…ale tak každý to takhle hozené nemá. A pokud je holce 18, je na střední, podporu v rodině nemá a to dítě si tím pádem nechat nemůže, tak z variant potrat, adopce mi tedy pro ni přijde šetrnější potrat. Ať už z hlediska svědomí: dala jsem pryč pár buněk x dala jsem pryč dítě, které jsem 9 měsíců nosila pod srdcem a teď někde, bůhví jak a bůhví s kým žije, tak z hlediska zdravotního- u potratu riskuje, že už nebude moci mít děti, u těhotenství riskuje bambilion komplikací a u porodu život, tak z hlediska okolí- o potratu nemusí nikdo vědět, zatímco že je těhotná bude vědět celá škola, všichni ze sousedství,…všichni budou vědět, že čekala dítě a že to dítě někam zmizelo

na malý miminka k adopci je fronta, dost pochybuju, že by mělo smutnej dětství v sirotčinci… adopcí dáš dítěti šanci k dobrýmu životu, nechápu co za matku staví svoje pohodlí nad život svýho dítěte…

no a zakladatelko, zadarmo ti to nikdo neudělá… každá sranda něco stojí a když nebylo na ochranu, tak holt musíš cálovat teď… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30474
20.6.16 19:22

@Bábrdl Ale jistě…Mně přijde na hlavu tahle logika: řeší se potrat, to je v pohodě, ale jakmile někdo zmíní adopci jako řešení, objeví se otázka: „A ty bys svou dceru nechala dát dítě k adopci?“ Jako by adopce byla vůči potratu horší nebo skoro až skandální řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
20.6.16 19:25

Zeny nechci kecat, ale tohle bude asi troll. Napsala mi to samy jako SZ. Prispevky nula nula prd, dal uz nereaguje a ted se nekde tlemi, jak se tady durdime… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty