Potrat bez poplatků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
20.6.16 19:28
@MartinaIrena píše:
Zeny nechci kecat, ale tohle bude asi troll. Napsala mi to samy jako SZ. Prispevky nula nula prd, dal uz nereaguje a ted se nekde tlemi, jak se tady durdime… :?

Trolové jsou tady 1/3 zahajovatelů zajímavých diskuzí. Nabízejí jen platformu, na které se bavíme. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
20.6.16 19:29

Zakladatelko, „zatím“ jsi narazila pouze na placená místa, ono to bude tím, že neplacená jsou pěkný průšvih… Tak nebuď hloupá a pokud už jsi tedy těhotná, tak zvol sice dražší cestu přes finance, ale rozhodně zdravotně lepší (ne nejlepší, průser může být i tak), ale rozhodně ne tu zdarma u nějakýho patlala, kde zaplatíš mnohem mnohem víc, ikdyž ne v penězích… Možná…

A jestli jsi troll, tak se jdi léčit s palicí a ne se spodkem! :palec:

Příspěvek upraven 20.06.16 v 19:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25151
20.6.16 19:29
@Bábrdl píše:
Trolové jsou tady 1/3 zahajovatelů zajímavých diskuzí. Nabízejí jen platformu, na které se bavíme. :lol:

Tak me tohle tema moc zabavne neprijde, ale ok, muj problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21079
20.6.16 20:13

Zdravím,

vyjadřujte se prosím k tématu tak, aby byla diskuze užitečná pro zakladatelku. V opačném případě téma uzamykám a mažu.

Děkuji za pochopení
adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
20.6.16 20:15
@Bábrdl píše:
Hm, tomu se říká „překročit hranic vkusu o lokomotivu“ :jazyk:
Aktuálně se mi jevíš hloupější než dotaz, kde ti udělaj potrat zadarmo.

A vis, ze me to ani netrapi? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
21.6.16 18:04
@admin píše:
Zdravím,

vyjadřujte se prosím k tématu tak, aby byla diskuze užitečná pro zakladatelku. V opačném případě téma uzamykám a mažu.

Děkuji za pochopení
adminka Zuzka

A jak má být užitečné zakladatelce poradit, aby se nechala vykuchat nějakým řezníkem? :zed: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
21.6.16 19:35

Shodou okolností se taky jmenuju Lenka a je mi 19 :) Ale kdybych otěhotněla, tak bych si miminko určitě nechala, i když ještě bydlím u rodičů (kteří by z toho radost neměli) a chci studovat. Jsi mladá, a kdybys teď šla na potrat, snadno by se ti mohlo stát, že už třeba nikdy neotěhotníš. A můžeš mít i jiné následky, fyzické i psychické. A především zabiješ dítě, které už v tobě žije a chce ti říkat „maminko“. Vím, že jsi asi v těžké situaci, ale určitě bys to zvládla a určitě to za to stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
18.8.16 13:13

Tak hnedka neodsuzujte… Tak bohuzel se stalo.muze se stat ze treba jim selhala ochrana.mohl prasknout kondom nebo i jsou pripady kdy selze antikoncepce.jo jde to ze to zaplati pojistovna ( u me to hradila za me pojistovna protoze mam cukrovku a mela jsem vyssi cukr). Ale nebylo mi 18 ale 24 a byla jsem samostatny a vydelavajici clovek. Nyni mame krasnou 8.mesicni holcicku.ja bych radila poradit se s rodici.sice to bude asi narocne jim to sdelit ale treba ji podpori a budou stastny ze se stanou prarodici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59508
18.8.16 13:20

@Nikulita tak po 2m už je to snad vyřešené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
19.8.16 15:31

Pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.8.16 18:40

potrat bez poplatků

Porod a dej dítě k adopci pokud si nemůžeš dovolit jej vychovávat, nebo ho nechceš, potratem riskuješ, že už dítě nebudeš mít nikdy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.8.16 18:40

potrat bez poplatků

Porod a dej dítě k adopci pokud si nemůžeš dovolit jej vychovávat, nebo ho nechceš, potratem riskuješ, že už dítě nebudeš mít nikdy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty