Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Titty píše:
Tak zrovna euzelva není dobrý příklad, tam je hodně věcí špatně.Jinak jo, bylo by to rozhodně lepší zjistit si vše předem, ale to těm želvám už teď nepomůže, když řekneme, že je zakladatelce kvůli tomu neporadíme, ne?
Tak jí poraď něco solidnějšího, já už nemám takový přehled, řešila jsem to před lety.. Ale budou to ucelené informace, co dávají smysl.
@Lojzísek Aha, takže to, ze se zeptám zda muže syrové maso znamená, ze jsem si je ani neměla pořizovat? Má vše co potřebuje.. terárium, světlo, brouzdaliště, úkryt, sépiovou kost atd.. jen mi nebylo jasne, zda ji opravdu mužu dat syrové maso nebo ne. Tak mě hned ukamenujte❤️
@aiwwa Vím o chovu vše, má vše potřebné, jen jsem nevěděla zda podávat to maso či ne ![]()
@neznámá8419 píše:
@Lojzísek Aha, takže to, ze se zeptám zda muže syrové maso znamená, ze jsem si je ani neměla pořizovat? Má vše co potřebuje.. terárium, světlo, brouzdaliště, úkryt, sépiovou kost atd.. jen mi nebylo jasne, zda ji opravdu mužu dat syrové maso nebo ne. Tak mě hned ukamenujte❤️
A proč to řešíš na tomhle webu a ne s chovateli? Fundovaných stránek je plno..
@Kvestorka píše:
@Titty mláďata jo, ale dospělá pak spíš kytičky, ne?
Co jsem tak vyčetla, tak pro mláďata je to zásadní část jídelníčku, pro dospělé už je ten poměr menší, ale stále by v něm maso mělo být.
Což mi připomíná, že ty naše už dlouho nic nedostaly, dneska to napravím. ![]()
@neznámá8419 píše:
Tak napiš přímo chovateli od kterého želvu máte. Když jste si jí kupovali, tak ti k ní nic neřekl, když sis to teda sama nedokázala načíst před pořízením?