Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dozvěděla jsem,že existuje tzv.prstíčková metoda.Mohla by mi některá poradit co to obnáší a jaké máte zkušenosti.Snažím se už rok otěhotnět a hledám jakoukoliv radu a pomoc.Moc děkuji ![]()
Jezkovat,
je to vlastně úplně jednoduché
, prostě po tulení se kromě podloženého zadečku nebo stojky, jak nám jednou radila jedna anonymka
, pomůže spermijkám prstíčkem pěkně dozadu, k děložnímu čípku, aby se dostaly tam, kam mají a šupajdily pěkně naproti vajíčku
. Můžeš to zvládnout sama, nebo ti pomůže „taťka“. ![]()
Hajinka
Ahojda,
stačí kouknout na příslušný článek na www.rodina.cz a to na adrese http://www.rodina.cz/clanek3050.htm kde je celý proces popsán a je tam i diskuze o tom, zda to funguje…
Hodně štěstí. I my jsme čekali přes rok… A povedlo se.
Kopretinka
Zdravim Vas vsechny, prosim Vas o radu. Vy:,–(ila jsem HA po 10 letech. Cca 20 den po 1. dni MS jsem dostala velke zavrate, mdloby skoro omldlevani. Test negativni, MS prisla 35 den - ale strasne slaba, skoro jakoby zadna! Bolesti podbriska uz cca 14 dni. Jedna se o spatnou hladinu hormonu v tele? dekuji K. ![]()
ahojky, i já jsem vy:,–(ila HA /v prosinci 03/, po z letech.
Ty změny v mém těle byly neúnosné. Byly to příznaky jako kdybych už byla těhotná, ale stále nic. Menstruaci jsem dostala až po provokačce skoro za 3 měsíce. Pomaluj se ted dávám dohromady, ale jak říkám HA dělá s organismem divy.Pa L.
Kajdo, zkus si zopakovat ten těhu test!!!
Možná, že už je tam mimi
!!! Ta slabá ms a bolení bříška by tomu nasvědčovaly. ![]()
Hajinka
Dekuji za zpravicku, zkusim testik a v horsim pripade provokovacku od pana dokturka.. Zarazi me ale ta slaba menstruace, tak uvidime. Dam vedet, jak jsem dopadla.
Hezky den holky!! K. ![]()