POLYGYNAX a 16tt

120
26.3.04 18:05

POLYGYNAX a 16tt

Ahoj holky,dnes jsem byla na kontrole u gynekoložky v 16.týdnu těhotenství a svěřila jsem se jí,že mám větší výtok,ale že jsem slyšela že je to v těhotenství normální.To mi lékařka osouhlasila a prohledla mě a naznala,že to možná není jen ten těhotenský výtok a pro jistotu mi předepsala na přeléčení Polygynax na 6 dní,zavádět do pochvy.(Prý v 16tt si můžeme dovolit předepsat nějaké léky).
Když jsem,ale pročetla leták Polygynaxu,tak tam psali,že není vhodné používat během těhotenství a kojení,navíc je to antibiotikum. Nyní se bojím čípky užívat, abych neublížila miminku.
Něměla jste některá tyto čípky také v těhotenství a máte miminko vpořádku?Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.3.04 18:35

Ahoj, měla jsem podobný problém jako Ty, respektive mě bolelo břicho, a to tak, že docela dost. Doktor mi řekl, že můžu mít poševní infekci nebo zánět močového měchýře, odebral mi krev, vzorek z pochvy na kultivaci a vycévkovali mě (fujtajbl), ale nečekal na výsledky a přesně jako Tobě mi „pro jistotu a na přeléčení“ předepsal Polygynax, hned dvě balení. Sice jsem je vyzvedla a zaplatila, ale když jsem si přečetla příbalový leták, rozhodla jsem se, že nebudu něco, co není vhodné v těhotenství (taky jsem byla v 16. týdnu) brát jen tak pro jistotu, počkala jsem dva dny na výsledky a ukázalo se, že sice mám výtok, ale naprosto fyziologický, čili vlastně těhotenský, prostě žádný zánět nikde, takže jsem ty čípky vyhodila a jsem ráda, že jsem to tak udělala. Vím, že se říká, že se farmaceutické firmy brání tím, že raději všude píší nevhodné v těhotenství a že když to předepíše gynekolog, tak ví, co dělá, ale já se raději obejdu bez léků. Břicho už mě bolet přestalo, zřejmě to bylo způsobené rozpínáním dělohy, tak Ti přeju, ať Tě to taky přejde. Měj se hezky.
Zuzana (20+6)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí