Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti. V dospíváni jsem měla velmi nepravidelnou menstruaci a občas jsem ji ani nedostala a tak jsem asi 2× dostala injekci. Od 23 jsem začala užívat antikoncepci, můj partner dítě nechtěl, po 7 letech jsme se rozešli. Ted mám jiného přítele a chtěli by jsme dítě. Antikoncepci neberu přes 2 roky, menstruaci mám pravidelně cyklus 28 dní +-/2dny, ale slabou. Krvácím jen 2 dny, vystačím se dvěma mens. vložkama denně, pak dva dny hodně špiním. Myslíte, že je vše v pořádku? Máte někdo taky tak slabou menstruaci?
AHojky, ja pred HA mela cyklus po 40 - 46 ti dnech, na injekci to nikdy nebylo, ted je mi 24, HA neberu skoro rok a menstr. po vysazeni HA jsem mela celkem pravidelnou, do 30ti dnu, ani ne tolik bolestivou jako pred HA a tak na tyden, ale posledni pul roku mam menstr. takovou, ze prvni den jen spinim, druhy opravdu div nevykrvacim a treti den uz se to uklidnuje a zbyvajici tyden spinim.. Je to otravne.. Tento mesic jsem menstr. dostala treba jen na dva dny.. takze mam v tom celkem zmatek.. Navic ještě plánujeme s přítelem miminko, tak jsm si myslela ze ty dva dny znamenaji zbytky stare menstr, ale bohuzel..
Tak děkuji za odpověd, uvidíme jestli se nám podaří otěhotnět
Jestli vůbec na to má průběh a sila menstruace vliv…