Slabá menstruace

9
21.3.04 14:16

Slabá menstruace

Ráda bych se zeptala na Vaše zkušenosti. V dospíváni jsem měla velmi nepravidelnou menstruaci a občas jsem ji ani nedostala a tak jsem asi 2× dostala injekci. Od 23 jsem začala užívat antikoncepci, můj partner dítě nechtěl, po 7 letech jsme se rozešli. Ted mám jiného přítele a chtěli by jsme dítě. Antikoncepci neberu přes 2 roky, menstruaci mám pravidelně cyklus 28 dní +-/2dny, ale slabou. Krvácím jen 2 dny, vystačím se dvěma mens. vložkama denně, pak dva dny hodně špiním. Myslíte, že je vše v pořádku? Máte někdo taky tak slabou menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
22.3.04 16:35

AHojky, ja pred HA mela cyklus po 40 - 46 ti dnech, na injekci to nikdy nebylo, ted je mi 24, HA neberu skoro rok a menstr. po vysazeni HA jsem mela celkem pravidelnou, do 30ti dnu, ani ne tolik bolestivou jako pred HA a tak na tyden, ale posledni pul roku mam menstr. takovou, ze prvni den jen spinim, druhy opravdu div nevykrvacim a treti den uz se to uklidnuje a zbyvajici tyden spinim.. Je to otravne.. Tento mesic jsem menstr. dostala treba jen na dva dny.. takze mam v tom celkem zmatek.. Navic ještě plánujeme s přítelem miminko, tak jsm si myslela ze ty dva dny znamenaji zbytky stare menstr, ale bohuzel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.3.04 17:15

Tak děkuji za odpověd, uvidíme jestli se nám podaří otěhotnět :) Jestli vůbec na to má průběh a sila menstruace vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí