Beru antikoncepci, ale MS nepřišla - poraďte, uklidněte!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
29.4.10 23:22

Potřebuju pomoc.

Dobrý den, hledala jsem snad všude kde se dá, ale nemohla jsem to nikde najít… Beru antikoncepsi Chloe. Nikomu co znám neselhala. Beru ji pravidelně ve stejný čas a nikdy jsem nezpoměla. V den, kdy jsem měla vzít 21 pilulku jsem měla pohlavní styk s přítelem a ejakuloval do mě, dnes jsem vzala třetí placebo tabletu a MS nikde začínám mít strach, že bych mohla být těhotná:o(… Prosím vás o radu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3329
29.4.10 23:27

Jak dlouho uz tuto antikoncepci beres? To je dost podstatne, zda prvni cyklus nebo 5 let…
Kazdopadne pravdepodobnost je hodne mala, nemela jsi treba behem cyklu prujem nebo zvraceni nebo co by mohlo ucinek tabletky snizit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.4.10 23:35

Kamarádka mě ujišt´ovala, že mám být v klidu, ale nejsem si jistá, mám celkem nervy. Beru právě první cyklus. Nezvracela jsem a průjem jsem měla jen děsně slabej, takže skoro nic a to jsem ještě přítele informovala tak si dával pozor. Jsem ale šíleně zmatená z toho, že každej na netu píše něco jinýho. Na hodně stránkách i v příbaláku píšou, že by měla fungovat antikoncepce pořád, i v 7 denní pauze. Ale vždy objevím novou info a je zase vše jinak. Hlavně mě strašně děsí to, že se mi nedostavila MS Proto se obracím na vás, už jsem si toho tady pročetla celkem dost a snad mi poradíte:o)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
30.4.10 07:03

ANTIKONCE FUNGUJE I V 7DENNICH PAUZACH TAKZE TOHO SE NEBOJ,MOJE KAMARADKA BRALA JANINE A STALO SE J ZE TREBA NEMELA MS,3KRAT PO SOBE ,ALE PRY JE TO NORMALNI,PRESTO ZAJDI KLEKARI,VEM SI PROSTE VOLNO NEBO 1DEN DOVOLENE JISTOTA JE JISTOTA ANTIKONCEPCE FUNGUJE NA 99% TAKZE 1%MOZNOST JE ALE JE TO VELMI NEPRAVDEPODOBNE :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.4.10 13:29

Děkuju vám, celkem jsem se uklidnila, ale malý nervy pořád zůstávají… Počkám do úterý, kdy bych měla začít brát další platíčko a když se MS nedostaví, tak zajdu k doktorce… Napadlo mě kdybych si chtěla udělat těhotenský test, kdy bych si ho měla dělat aby byl fungující?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12982
30.4.10 13:32

Pokud jsi již MS měla dostat, těhotenský test by ti měl něco ukázat, pokud by jsi byla vážně těhotná. v nejhorším případě si můžeš zajít jako samoplátce na krev a tam ti do pár hodin řeknou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
30.4.10 13:39

OMLOUVAM PISMO, MAM NA PRSU MIMINKO …

VCERA SEM SI CETLA LETAK K MY ANTIKO A JAKO NEZADOUCI UCINKY JSOU TAM POPSANY TREBA DLOUHY A SILNY KRVACENI, ALE I NAOPAK ZADNE NEBO POSUNUTE O PAR DNI. I NA ZAKLADE SVYCH ZKUSENOSTI BYCH SI TROFLA RICI, ZE PANIKARIS A ZE JE VSE V PORADKU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.4.10 13:50

Weruska: Děkuju, kdyžtak to zkusím.
Emilie: To bych byla moc ráda kdybych jen panikařila a bylo by vše ok,…
Moc vám děkuju za všechny vaše rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.22 12:31

@NaniLasi Je to velmi dávno, ale byla jsi tehdy těhotná?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1