Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, chceme s přítelem miminko, jsem 12 dní od své ovulace byla jsem i na gynde takže vím že jsem ji měla a začala jsem včera trochu špinit ale dnes už to je krev ale jen v malém množství a MS mám dostat až za týden. Myslíte že si mám udělat test abych věděla na čem jsem nebo mám počkat jestli to přestane. Předem děkuji za odpověď
Počkala bych, krvácet trochu můžeš i z gyn. vyšetření
myslím, že by si byla zbytečně zklamaná. Počkala bych až den kdy má MS přijít
hodně štěstí ![]()
@Kriss18 test je teď zbytečný.. Nech to přírodě.. Důvodu krvácení může být hodně.. ![]()
Ty mivas lutealku takhle dlouhou, kdyz jsi ted 12 dni po ovu? ![]()
Podle me pockej do terminu ms… Zbytecne se nestresuj ![]()
@Kriss18 i tak bych počkala. Každopádně pokud nevydržíš, klidně si ho udělej, ale týden před MS bych počítala s tím, že bude negativní. Pak se pochlub jak si dopadla ![]()
@glaubie jsem po injekci na vyvolání MS kvůli cistě takže jsme měla ovulaci posunutou
@glaubie a mám to tam dole trochu špatný takže jsem už trochu v koncích a modlím se aby to už vyšlo
@Kriss18 píše:
@glaubie jsem po injekci na vyvolání MS kvůli cistě takže jsme měla ovulaci posunutou
No, ale z toho plyne, ze bude posunuta i MS, takze uz to muze byt jeji nastup.
@j.a.n.i1 na další MS už neměla injekce vliv teda aspoň tohle mi bylo řečeno
@Oliverka28 no uvidím zkusím počkat a dystak si ho pak udělám ale děkuji za odpovědi
@Kriss18 píše:
@j.a.n.i1 na další MS už neměla injekce vliv teda aspoň tohle mi bylo řečeno
No, ale když se posunula ovulace, tak se na 99% posune i MS, doba mezi ovulaci a MS byva furt stejna.
@glaubie Proč by nemohla být lutealka 12 dní? Já ji mám třeba 14-16 dní. ![]()