Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nam to neslo 4 roky po zjisteni priciny se zadarilo. Ted mame skoro 9ti mesicniho syna a ja v pondeli zjistila ze bude mit sourozence. Ted jsme se nesnazili
z jednoho sexu bez ochrany co me manzel premluvil to vyslo…
ale naprosto chapu nadseni z pozitivniho testu… taky jsem si behem prvniho snazeni prosla brzkymi potraty. Drzim palce at to vyjde ![]()
Zakladatelka:
Já pořád doufám, že to vyjde. Už jsem z toho dost na nervy. Syn se povedl po 3 měsících od vysazení antikoncepce.
Páni. Gratuluji
i když věřím, že to bude asi šílené.. Kamarádka si s přítelem řekla, že to zkusí. Jeden pokus, ještě pár dní už mimo ovulaci (podle gyndařky) a je vymalováno.
My se snažíme první měsíc, ale doma uz dvě cacorky mam. Jsem 8DPO
Zakladatelka:
@VerikaS držím Vám palce!
Já dnes takto (spodní teď). Snad to sílí jak má 😍
@zakladatelka děkuji, ja budu zkoušet test asiv pondělí ale začaly se mi mastit vlasy, dva dny je mi odpoledne nevolno(to jsem měla u prvni dvery), bílý vytok. Tak nevím, běžné to nemivam 😁
@VerikaS tak výtok mám taky, ale ten běžně před MS 🤦♀️ 😁 teď mám šílené bolesti prsou, dnes i žádá a do toho občasné křeče v podbřišku. Jo a taky bych spala půl dne 😂
Tak snad uz je to ono 😊
@Anonymní píše:
Holky je tam duch nebo je to ryska?
Ať se dívám jak se dívám… Nic nevidím..
Jéé přidávám se do skupiny
. Já si budu dělat test zítra, tak jsem zvědavá. Snažíme se první měsíc o druhé miminko, ale vůbec netuším, jestli jsme se trefili do správných dnů. Ale s dcerou mi vyšel pozitivní test až 6 dní po vynechání ms… a to jsem měla ovulaci 8. den cyklu
, tak uvidíme.
Jinak nechci nic zakřiknout, ale moc gratuluji všem ke 2 čárkám ![]()
Ahoj. Jsem po prvni IUI s přítelem. Třetí den mam zpoždění MS, měla dostavit 21.8.20, test negativní a žádné bolesti, ani prsou ani v podbřišku, jinak jsem zvykla mávat. Slabe bolesti v podbřišku jsem měla asi tak 2-3dni přes neocakavanou. Nevím co mam o tom myslet. Děkuji za rady.
@Anonymní píše:
Ahoj. Jsem po prvni IUI s přítelem. Třetí den mam zpoždění MS, měla dostavit 20.8.20, test negativní a žádné bolesti, ani prsou ani v podbřišku, jinak jsem zvykla mávat. Slabe bolesti v podbřišku jsem měla asi tak 2-3dni přes neocakavanou. Nevím co mam o tom myslet. Děkuji za rady.
Oprava datumu
Ahoj, taky se pridávám. Vidíte na tom testu taky ducha nebo už jsem se zbláznila? A je nějaká šance že to vydrží do terminu MS? Jsem po první IUI. 10. Den byl snehobily a dneska ráno toto. (12DPO)
Jinak testovat jsem měla až 16DPO ale nedalo se to vydržet.
Jinak všem držím palce. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, taky se pridávám. Vidíte na tom testu taky ducha nebo už jsem se zbláznila? A je nějaká šance že to vydrží do terminu MS? Jsem po první IUI. 10. Den byl snehobily a dneska ráno toto. (12DPO)Jinak testovat jsem měla až 16DPO ale nedalo se to vydržet.
Jinak všem držím palce.
Zakladatelka:
Já vidím 🤗
Ahojte. Která z Vás tento měsíc taky čeká na vytoužené //?
My se snažíme přesně rok, za sebou 3 biochemická a do října čas na otěhotnění, pak jdeme s přítelem na testy. Jedno dítě už spolu máme, tak si říkám, že to musí být v pořádku.
Cyklus mám 27-29. Teď jsem 30dc a 14dpo. Své testy přidávám (zkusím další zítra), ukažte i ty Vaše ???? nebo na ně teprve čekáte?