Snažení srpen 2020 - testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.8.20 07:36
@Jitulie píše:
Ahoj holky. Tak z mýho negativního testu, který jsem měla ve ST je teď duch. Jsem 32DC. Nevím kdy to mám dostat :nevim: Jestli mám spoždění nebo teprve má MS přijít… Digitální Clarblue je + 1-2 týdny. Ale minulý měsíc byl taky takhle pozitivní a přišla MS :( Už nevím co si myslet :think:

Ahoj, já myslím, že pokud je clearblue pozitivní, viděla bych to dobře! Nezoufej. Máš utrogestan? :mavam:

• Citovat
  • Upravit
102
29.8.20 07:44

Ano mám. Takže mě nezbývá než čekat. Jeeejda kéž by to vyšlo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
29.8.20 08:32

@VerikaS nebo počkejte pár dní, pokud to nedostanete, tak pak udělat test znova.
Držím palce ať se zada :srdce: ří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
29.8.20 08:41
@Anonymní píše:
Děkuji moc! Já byla na revizi v dubnu v 9tt. Byla to rychlovka, břicho mě bolelo jen jeden den. MS pak přišla asi po 30 dnech… Sliznici jsem měla v pořádku hned další cyklus.

Hezký, držím palce ať je vše v pořádku. No to je to co nevím jestli sliznice či něco tam ještě není, jsem po revizi na konci června a byla jsem na kontrole po 14 dnech od revize a pak už ne takže budu muset navštívit gynekologa, aby se podíval. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.20 11:02
@Terinamamina píše:
Hezký, držím palce ať je vše v pořádku. No to je to co nevím jestli sliznice či něco tam ještě není, jsem po revizi na konci června a byla jsem na kontrole po 14 dnech od revize a pak už ne takže budu muset navštívit gynekologa, aby se podíval. :?

Děkuji moc, snažím se myslet pozitivně :andel:. Dnes už se mi zdá čárka hezká.
Na kontrolu si určitě skoč, ať se podívají, jestli je děloha čistá. Mně doktor řekl už po první MS, že se nemusíme hlídat. Držím palečky. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1004
29.8.20 19:29
@Anonymní píše:
Děkuji moc, snažím se myslet pozitivně :andel:. Dnes už se mi zdá čárka hezká.
Na kontrolu si určitě skoč, ať se podívají, jestli je děloha čistá. Mně doktor řekl už po první MS, že se nemusíme hlídat. Držím palečky. :mavam:

Je krásná, jen ať sílí a dobre to dopadne.
Dekuji zkusím hned v pondělí, kdyby nebyla tak on uz asi s tím nic neudělá :? Beres neco Utrogestan nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.20 10:59
@Terinamamina píše:
Je krásná, jen ať sílí a dobre to dopadne.
Dekuji zkusím hned v pondělí, kdyby nebyla tak on uz asi s tím nic neudělá :? Beres neco Utrogestan nebo tak?

Ahoj, určitě s tím něco udělá kdyby náhodou.. Já jsem tam měla „tekutinu“, která zmizela, ale kdyby ne, tak by mi odsál..
Jinak já hlásím, že mám dva dny zpoždění, testy sílí, tak snad to bude dobrý :andel:

• Citovat
  • Upravit
1004
30.8.20 22:23
@Anonymní píše:
Ahoj, určitě s tím něco udělá kdyby náhodou.. Já jsem tam měla „tekutinu“, která zmizela, ale kdyby ne, tak by mi odsál..
Jinak já hlásím, že mám dva dny zpoždění, testy sílí, tak snad to bude dobrý :andel:

Doporučuji Clearblue, digitální a ukáže přesně i kdy došlo k oplození. Akorat je drahy, myslim cca přes 200,– Kč.
Dekuji a uvidíme, snad uz to bude taky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
31.8.20 07:50

Tak ja dnes zase takto, stejneho ducha jsem.mela uz ve ctvrtek to uz by měl byt silnější ne? Jsem 32DC 2 dny zpoždění :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.8.20 07:51

@Terinamamina mě minulý měsíc ukázal + 1-2 týdny a dostala jsem to :( Teď mi to ukázal zas, ale snad to bude v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
31.8.20 07:58

Ty Dr.max jsou ut, st, pa ten fialovy dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.8.20 08:04

@VerikaS Já to takhle měla před měsícem. Testy slábly a přišla po 4 dnech MS :( Ale prý to má každá žena jinak s těma testama. Některá má takhle slabé čárky a těhotná je. Druhá čárka se vybarví až tak týden po vynechání MS. A někdo má krásný 2 v den očekávané MS. Chápu, že jsi z toho nervózní, já byla taky a pořád jsem, ale musíme doufat :kytka: Zkus vydržet a udělat si ho ve ST spíš, ale chápu, že je to věčnost. Nebo zkus aspoň zítra ráno, dnes už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
31.8.20 08:12

@Jitulie ja už jsem právě po tom co mi nevyšel Clearblue v sobotu myslela ze prijdebude Ms tak jsem to neresila, podbrisek poboliva pořád. Ale včera me začaly bolet prsa což normálně před MS nemivam, tak jsem rano běžela koupit test :D zkusím zítra z ranni moči. Spíš se bojim aby nebylo treba mimodelozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.8.20 08:24

@VerikaS a nechceš zkusit ještě ten digi Clearblue? Ten si myslím, že je fakt spolehlivej. Mě se pak ukázal negativní, když testy slábly. A ještě je dobrej ten plastový clearblue, co ukazuje + nebo - Stojí kolem 100,– Ukazuje těhotenství už 5 dní před MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
31.8.20 08:30

@Jitulie Ten sezenu jen ve městě a tam ted nemam cestu :( ale pokud do čtvrtku nedorazi MS tak zkusimsi zajit na gyndu jestli by mi nevzali aspoň krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí