Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možné to je ale zkusila bych testovat až po vynechání MS
jinak držím palce, ať vam to vyjde, tak jak si přejete ![]()
@Teenulka Já jsem dost nedočkavá, navíc teď už nemám ani výtok, prsa citlivá taky nemám..Tak těžko říct, kéž by se zadařilo..🌸
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o názor. Jsem 20DC a nejspíš 8DPO, nejsem si moc jistá. Každopádně, dva dny zpět jsem měla bolesti podbřišku (uhnizďování?), dostavil se i čirý vodnatý výtok bez zápachu. Břicho mám nafouklé, podbřišek tvrdší na dotek..Ovulace to být nemůže a PMS taky ne, nemám nikdy takto týden před MS, opravdu. Můžu být těhotná?
Pokud proběhl nechráněný sex, možné je vše. Ale nafouklé břicho můžeš mít i z jiných příčin.
Na rukou bych nespocitala kolikrát jsem to měla stejne, a těhotná jsem nebyla. Je to buď a nebo.
@Anonymní píše:
@Teenulka Já jsem dost nedočkavá, navíc teď už nemám ani výtok, prsa citlivá taky nemám..Tak těžko říct, kéž by se zadařilo..🌸
Pokud bys mela mit priznaky, tak bys mela pozitivni test. Priznaky zpusobuje rostouci hCG. I tak bych pockala do MS a pokud nedojde, testovala. Kazda z nas je nedockava, kdyz o tom takto vi…vydrz tech par dni, da se to ![]()
Jinak nejake priznaky PMS bezne nemusis mivat, ale nekdy se to stat muze + psychika je faaaakt hodne mocna. Pockala bych, ale drzim palce.
@Kukacka123 Budu se snažit, MS má přijít za 6 dní, je to děs to čekání ![]()
@Kukacka123 u 1. těhotenství jsme příznaky měla (omdlévání, bolest prsou apod.) a test byl v tu dobu ještě sněhobílý, takže i v tomhle tvrzení bych byla opatrná, je to hold individuální ![]()
Tys chyběla ve škole? ![]()
Měla jsi pohlavní styk? Ano, můžeš být těhotná.
A nebo taky ne. Je to 50:50…
Těch hloupých diskuzí na téma mužů být těhotná? je tu asi pořad málo ![]()
@uztobude píše:
@Kukacka123 u 1. těhotenství jsme příznaky měla (omdlévání, bolest prsou apod.) a test byl v tu dobu ještě sněhobílý, takže i v tomhle tvrzení bych byla opatrná, je to hold individuální
Tak ne kazdy holt bere vse tak doslova a slovickari. Priste napisu pravdepodobne byva… ![]()
@Anonymní píše:
@Kukacka123 Budu se snažit, MS má přijít za 6 dní, je to děs to čekání
To uz mas za par, to das.
Ahoj, prosím o názor. Jsem 20DC a nejspíš 8DPO, nejsem si moc jistá. Každopádně, dva dny zpět jsem měla bolesti podbřišku (uhnizďování?), dostavil se i čirý vodnatý výtok bez zápachu. Břicho mám nafouklé, podbřišek tvrdší na dotek..Ovulace to být nemůže a PMS taky ne, nemám nikdy takto týden před MS, opravdu. Můžu být těhotná?