Snažení srpen 2020 - testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.9.20 13:50

Ahoj holky taky se pridavam :D Dneska mam termin ms a na testu mam nejspis slabou carku ale bricho me boli jako bych to mela dostat :roll: Tak snad z toho neco bude jsem 4mesice po revizi :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.20 17:34

Test

Zdravim, co myslíte? Já na obou vidím jasně 2 čárky, je to z ranní moči odpoledne jsem zkoušela znova a nic, mám 2 dny zpoždění. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
1
3.9.20 17:45
@Anonymní píše:
Zdravim, co myslíte? Já na obou vidím jasně 2 čárky, je to z ranní moči odpoledne jsem zkoušela znova a nic, mám 2 dny zpoždění. Děkuji :)

Pozitivni ;) Z te odpoledni moci bych si hlavu nedelala mozna si moc pila a tim padem „naredila“ a hcg je nizsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
3.9.20 20:56
@Anonymní píše:
Zdravim, co myslíte? Já na obou vidím jasně 2 čárky, je to z ranní moči odpoledne jsem zkoušela znova a nic, mám 2 dny zpoždění. Děkuji :)

Je to tam // jeste treba počkej par dni a udelej si nový. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.20 07:04

Tak dneska ráno mi vyšel clear Blue negativni :,(  :(

• Citovat
  • Upravit
6
5.9.20 18:25

Že by snad?

Ahojky holky, pridávám se k Vám, jsem tu na stránkách asi přes osm let, kdy jsem čekala dcerku ještě s bývalým partnerem. Byla počata neplánovaně :oops: Vztah nám sice nevydržel, ale vycházíme skvěle. Nicmene potkalo mě jak říkám druhé štěstí (první bylo narození dcerky) našla jsem si přítele, který nás obě miluje už přes 5 let. :srdce: Po třech letech vztahu jsme začali stavět dům a teď kdyz uz je hotovo, tak zbývá ho už jen zaplnit :andel: Přiznám se, že se mi do druhého dítka dvakrát nechtělo, poněvadž už je dcerka velká a samostatná, navíc ta pohoda, když je u taťky :mrgreen: :dance:
Jenže přítel má strašně rád děti, dokonce si troufnu říct, že dcerka tolik lásky a zážitků nemá ani se svym pravým otcem.Neco se ve mě hnulo, loni jsem o miminku začala přemýšlet a když jsem se zeptala přítele, zda by chtěl miminko, úplně se rozzářil :srdce: Začali jsme se intenzivně snažit, bohužel bezúspěšně :nevim: Tak jsme se podrobili oba vyšetření, oba v pořádku. Až letos v červenci poprvé 5 dní na Clostylbegytu, na utz 4 folíky, den před ovulaci pouze 1 folík a byl píchnut pregnyl. Nicméně bez úspěchu :( V srpnu opět 5 dní na Clostylu, na utz jsem nešla, bála jsem se opět zklamání. Nu a vůbec teď nevím kdy byla ovulace, poněvadž jsem to v srpnu dostala o týden dříve. Poslednich pár dní jsem neskutečně ospala a bolí mě v podbřišku, píchá jako při nachlazení a prsa, ty mě taky bolí jako čert. Zkusila jsem test, 29DC a byl slabě pozitivní, poté ještě ten den Clear blue a ukázal + 1-2 a dnes jsem zkusila testnout jsem 32DC a přijde mi, že čárka sílí. :think: :srdce: Holky myslíte že se mohu radovat? Přiznám se, že se trošku bojím vicerčat vzhledem k tomu Clostylu a že jsem se vykašlala na ten utz Pro zmereni foliku. :mrgreen: No to by byla fakt prča :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jediné co mě zaráží, že mi jinak vůbec nic není, jako myslím špatně od žaludku, u dcerky jsem byla od druhého měsíce na rizikovém, zvracela jsem asi každou hodinu i v noci, no prostě pořád, několikrát kapacky, no hrůza a teď fakt vůbec ani náznak na zvracení :nevim: :poblion: Držím nám všem palce, já jsem se tu rozepsala a jsem ráda, že se můžu s někým podělit, případně jestli to má někdo podobné jako já? Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.9.20 18:30

Ještě by mě zajímalo, kdy asi tak bych měla zajít k dr? Aby nebylo moc brzy? Dlouho to ale taky nevydržím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
5.9.20 20:24

@Kamila22 Ahojky, krásně sílí, gratuluji a držím palce st je vse v pořádku a zaplnite domeček. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
5.9.20 20:25

@Kamila22 cca 6-7 tt od poslední menstruace se doporučuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
10.9.20 09:15

Holky co myslíte 9dpo je tam duch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
motivi
10.9.20 09:43

@Lilien1 já teda nic nevidím, ale spíš bych řekla že na mě je ta fotka tmavá, takže možná proto nic nevidím. nemáš jinou? :)

• Citovat
  • Upravit
808
11.9.20 11:44

Holky dnes jsem zkusila znovu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.9.20 12:44

Druhý pokus.

Tak holky, pondělí jsem podstoupila 2.IUI, tak držte palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.9.20 20:22

Ahoj holky, taky se pridávám mezi snažilky i když už mám zaděláno. :srdce: Po 3 měsících na Clostilbegytu jsem měla 2 dominantní folikuly, 10.8. Proběhlo první IUI, za 12 dní na testu byl první dušík, který celkem sílil, 18.den jsem si dělala Clearblue test pro potvrzení a dneska jsem dostala první fotku z ultrazvuku, dostala jsem teda vyšší dávky utrogestanu protože se mi objevil malý hematom ale prý to vypadá moc dobře. I srdíčko už hezky tlouklo :kytka: :andel: Tím chci podpořit všechny co mají ducha nebo jim to přirozeně nejde ať to nevzdávají a držím palce ať se ten pozitivní test jednou objeví. :srdce: :* Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
16.9.20 06:28

Tak se taky přidávám. Bylo by to to nejkrásnější co nás mohlo potkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí