Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim, co myslíte? Já na obou vidím jasně 2 čárky, je to z ranní moči odpoledne jsem zkoušela znova a nic, mám 2 dny zpoždění. Děkuji ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim, co myslíte? Já na obou vidím jasně 2 čárky, je to z ranní moči odpoledne jsem zkoušela znova a nic, mám 2 dny zpoždění. Děkuji
Pozitivni
Z te odpoledni moci bych si hlavu nedelala mozna si moc pila a tim padem „naredila“ a hcg je nizsi ![]()
@Anonymní píše:
Zdravim, co myslíte? Já na obou vidím jasně 2 čárky, je to z ranní moči odpoledne jsem zkoušela znova a nic, mám 2 dny zpoždění. Děkuji
Je to tam // jeste treba počkej par dni a udelej si nový. Držím palce ![]()
Ahojky holky, pridávám se k Vám, jsem tu na stránkách asi přes osm let, kdy jsem čekala dcerku ještě s bývalým partnerem. Byla počata neplánovaně
Vztah nám sice nevydržel, ale vycházíme skvěle. Nicmene potkalo mě jak říkám druhé štěstí (první bylo narození dcerky) našla jsem si přítele, který nás obě miluje už přes 5 let.
Po třech letech vztahu jsme začali stavět dům a teď kdyz uz je hotovo, tak zbývá ho už jen zaplnit
Přiznám se, že se mi do druhého dítka dvakrát nechtělo, poněvadž už je dcerka velká a samostatná, navíc ta pohoda, když je u taťky
![]()
Jenže přítel má strašně rád děti, dokonce si troufnu říct, že dcerka tolik lásky a zážitků nemá ani se svym pravým otcem.Neco se ve mě hnulo, loni jsem o miminku začala přemýšlet a když jsem se zeptala přítele, zda by chtěl miminko, úplně se rozzářil
Začali jsme se intenzivně snažit, bohužel bezúspěšně
Tak jsme se podrobili oba vyšetření, oba v pořádku. Až letos v červenci poprvé 5 dní na Clostylbegytu, na utz 4 folíky, den před ovulaci pouze 1 folík a byl píchnut pregnyl. Nicméně bez úspěchu
V srpnu opět 5 dní na Clostylu, na utz jsem nešla, bála jsem se opět zklamání. Nu a vůbec teď nevím kdy byla ovulace, poněvadž jsem to v srpnu dostala o týden dříve. Poslednich pár dní jsem neskutečně ospala a bolí mě v podbřišku, píchá jako při nachlazení a prsa, ty mě taky bolí jako čert. Zkusila jsem test, 29DC a byl slabě pozitivní, poté ještě ten den Clear blue a ukázal + 1-2 a dnes jsem zkusila testnout jsem 32DC a přijde mi, že čárka sílí.
Holky myslíte že se mohu radovat? Přiznám se, že se trošku bojím vicerčat vzhledem k tomu Clostylu a že jsem se vykašlala na ten utz Pro zmereni foliku.
No to by byla fakt prča
jediné co mě zaráží, že mi jinak vůbec nic není, jako myslím špatně od žaludku, u dcerky jsem byla od druhého měsíce na rizikovém, zvracela jsem asi každou hodinu i v noci, no prostě pořád, několikrát kapacky, no hrůza a teď fakt vůbec ani náznak na zvracení
Držím nám všem palce, já jsem se tu rozepsala a jsem ráda, že se můžu s někým podělit, případně jestli to má někdo podobné jako já? Děkuji ![]()
Ještě by mě zajímalo, kdy asi tak bych měla zajít k dr? Aby nebylo moc brzy? Dlouho to ale taky nevydržím
![]()
@Kamila22 Ahojky, krásně sílí, gratuluji a držím palce st je vse v pořádku a zaplnite domeček. ![]()
@Lilien1 já teda nic nevidím, ale spíš bych řekla že na mě je ta fotka tmavá, takže možná proto nic nevidím. nemáš jinou? ![]()
Tak holky, pondělí jsem podstoupila 2.IUI, tak držte palečky ![]()
Ahoj holky, taky se pridávám mezi snažilky i když už mám zaděláno.
Po 3 měsících na Clostilbegytu jsem měla 2 dominantní folikuly, 10.8. Proběhlo první IUI, za 12 dní na testu byl první dušík, který celkem sílil, 18.den jsem si dělala Clearblue test pro potvrzení a dneska jsem dostala první fotku z ultrazvuku, dostala jsem teda vyšší dávky utrogestanu protože se mi objevil malý hematom ale prý to vypadá moc dobře. I srdíčko už hezky tlouklo
Tím chci podpořit všechny co mají ducha nebo jim to přirozeně nejde ať to nevzdávají a držím palce ať se ten pozitivní test jednou objeví.
Hodně štěstí
Tak se taky přidávám. Bylo by to to nejkrásnější co nás mohlo potkat.
Ahoj holky taky se pridavam
Dneska mam termin ms a na testu mam nejspis slabou carku ale bricho me boli jako bych to mela dostat
Tak snad z toho neco bude jsem 4mesice po revizi