Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Po roce a půl snažení, po třech nevydařených IUI, jsme byli s přítelem v první polovině srpna na dovolené
A to jsem tuto neděli měla začít se stimulací na IVF..
@SrnkaM krása!!!
Testy jsou po vynechání? Ta psychika je mocná čarodějka, vypnout, neřešit a je to
![]()
@Kulisek0303 děkuju
dnes jsem to měla dostat, ale ještě jsem měla doma test, tak jsem to zkusila. Vůbec jsem nepředpokládala, že by to mohlo vyjít, už jsme byli tak nějak srovnaní s IVF. Nechtěla jsem tomu věřit, ale opravdu někam vypadnout a nic neřešit ![]()
Co Ty (pokud mohu tykat)?
Holky,
jsem 3 den po vynechání MS, v neděli jsem si dělala test a bílo, ale včera duch, počkám ještě pár dni a zkusím znovu. Jelikož jsem po revizi ZT a po revizní MS proběhla, nyní když jsem to nedostala jsem měla spíše obavy nějakých komplikací jako srůsty apod. Včerejší test mě mile překvapil, jen se bojím, aby to už bylo v pořádku a navíc mě i bolel podbříšek jako když má přijít MS. Tak nevím, máte nějaká zkušenost? Navíc jsem byla 14 dní po revizi na kontrole a ještě tam něco bylo nějaké zbytky, ale pak už ok, řeším zda volat v pondělí na gyndu a dojít s tam, abych věděla, zda je všechno v pořádku po té revizi a nemusím se bát, samozřejmě těhu ještě poznat nebude. Děkuji
Holky, které máte //, moc gratuluji!
Holky, kterým to nevyšlo tento cyklus, nezoufejte, vyjde to! ![]()
Já dnes dělala clearlue a vyšlo mi + a 1-2 týdny ![]()
jsem po ZT a revizi v dubnu, tak doufám, že bude vše v pořádku ![]()
@pepca.ivf
Děkuji, alenevím čecho se bojím víc zda se čárka bude vybravovat nebo aby to tentokrát už dobře dopadlo.
@Anonymní píše:
Holky, které máte //, moc gratuluji!
Holky, kterým to nevyšlo tento cyklus, nezoufejte, vyjde to!![]()
Já dnes dělala clearlue a vyšlo mi + a 1-2 týdny
jsem po ZT a revizi v dubnu, tak doufám, že bude vše v pořádku
Gratuluji, jste ok nemáte třeba po té revizi bolest v podbříšku nebo citlivost?
Holky všem co mají dvě čárky tak gratuluju… ja jsem 20 dc tak jsem zvědavá ![]()
@SrnkaM ano první, termín ms mám až dnes cca co zítra, ale brala jsem utrogestan, tak nevím,, ale když čtu tvůj Status, tsk už by něco bylo vidět
![]()
Holky dneska měla přijít menstruace a Clearblue negativní tak to už je asi bez šance ze? Nemam doma další testy ![]()
Ahoj holky. Tak z mýho negativního testu, který jsem měla ve ST je teď duch. Jsem 32DC. Nevím kdy to mám dostat
Jestli mám spoždění nebo teprve má MS přijít… Digitální Clarblue je + 1-2 týdny. Ale minulý měsíc byl taky takhle pozitivní a přišla MS
Už nevím co si myslet ![]()
@Terinamamina píše:
Gratuluji, jste ok nemáte třeba po té revizi bolest v podbříšku nebo citlivost?
Děkuji moc! Já byla na revizi v dubnu v 9tt. Byla to rychlovka, břicho mě bolelo jen jeden den. MS pak přišla asi po 30 dnech… Sliznici jsem měla v pořádku hned další cyklus.