Snažení srpen 2020 - testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
28.8.20 12:11

Po roce a půl snažení, po třech nevydařených IUI, jsme byli s přítelem v první polovině srpna na dovolené :D A to jsem tuto neděli měla začít se stimulací na IVF..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
28.8.20 13:23

@SrnkaM krása!!! :srdce: Testy jsou po vynechání? Ta psychika je mocná čarodějka, vypnout, neřešit a je to :think: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.8.20 13:38

@Kulisek0303 děkuju :srdce: dnes jsem to měla dostat, ale ještě jsem měla doma test, tak jsem to zkusila. Vůbec jsem nepředpokládala, že by to mohlo vyjít, už jsme byli tak nějak srovnaní s IVF. Nechtěla jsem tomu věřit, ale opravdu někam vypadnout a nic neřešit :)
Co Ty (pokud mohu tykat)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
28.8.20 13:50

@SrnkaM 12.8 iui a včera ráno negativní :think: :think: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
28.8.20 13:51

Holky,
jsem 3 den po vynechání MS, v neděli jsem si dělala test a bílo, ale včera duch, počkám ještě pár dni a zkusím znovu. Jelikož jsem po revizi ZT a po revizní MS proběhla, nyní když jsem to nedostala jsem měla spíše obavy nějakých komplikací jako srůsty apod. Včerejší test mě mile překvapil, jen se bojím, aby to už bylo v pořádku a navíc mě i bolel podbříšek jako když má přijít MS. Tak nevím, máte nějaká zkušenost? Navíc jsem byla 14 dní po revizi na kontrole a ještě tam něco bylo nějaké zbytky, ale pak už ok, řeším zda volat v pondělí na gyndu a dojít s tam, abych věděla, zda je všechno v pořádku po té revizi a nemusím se bát, samozřejmě těhu ještě poznat nebude. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.8.20 13:54

@Kulisek0303 :( první IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.20 14:11

Clearblue 1-2

Holky, které máte //, moc gratuluji!
Holky, kterým to nevyšlo tento cyklus, nezoufejte, vyjde to! :hug:

Já dnes dělala clearlue a vyšlo mi + a 1-2 týdny :dance:

jsem po ZT a revizi v dubnu, tak doufám, že bude vše v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
140
28.8.20 14:11

@Terinamamina Držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
28.8.20 15:27

@pepca.ivf
Děkuji, alenevím čecho se bojím víc zda se čárka bude vybravovat nebo aby to tentokrát už dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
28.8.20 15:28
@Anonymní píše:
Holky, které máte //, moc gratuluji!
Holky, kterým to nevyšlo tento cyklus, nezoufejte, vyjde to! :hug:

Já dnes dělala clearlue a vyšlo mi + a 1-2 týdny :dance:

jsem po ZT a revizi v dubnu, tak doufám, že bude vše v pořádku :srdce:

Gratuluji, jste ok nemáte třeba po té revizi bolest v podbříšku nebo citlivost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
28.8.20 15:33

Holky všem co mají dvě čárky tak gratuluju… ja jsem 20 dc tak jsem zvědavá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
28.8.20 17:47

@SrnkaM ano první, termín ms mám až dnes cca co zítra, ale brala jsem utrogestan, tak nevím,, ale když čtu tvůj Status, tsk už by něco bylo vidět :,( :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
29.8.20 06:51

Holky dneska měla přijít menstruace a Clearblue negativní tak to už je asi bez šance ze? Nemam doma další testy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
29.8.20 06:58

Ahoj holky. Tak z mýho negativního testu, který jsem měla ve ST je teď duch. Jsem 32DC. Nevím kdy to mám dostat :nevim: Jestli mám spoždění nebo teprve má MS přijít… Digitální Clarblue je + 1-2 týdny. Ale minulý měsíc byl taky takhle pozitivní a přišla MS :( Už nevím co si myslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.20 07:35
@Terinamamina píše:
Gratuluji, jste ok nemáte třeba po té revizi bolest v podbříšku nebo citlivost?

Děkuji moc! Já byla na revizi v dubnu v 9tt. Byla to rychlovka, břicho mě bolelo jen jeden den. MS pak přišla asi po 30 dnech… Sliznici jsem měla v pořádku hned další cyklus.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex