Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terinamamina dneska jsem zkousela Dr.max klasický a je negativní takže ja doufám ze brzo prijde MS ať už to mam vyřešené a mužem se začít snažit znovu
Ahojky, taky se s dovolením přidám 🙂
Dva roky snažení, bohužel mám pco, v červnu nasazen Clostylbegyt-jedna tableta denně, bohužel se udělalo moc dominantních folikulů. Červenec bez clostylu - žádný dominantní folikul, typické pco. Srpen - nasazena 1/2 tablety clostylu - 3 dominantní folikuly a doporučení chránit se. Toto doporučení jsme neposlechli. A dnes… Tak snad bude sílit 🙏 🙏
@Terinamamina děkuji
Já se teda MS stále nedočkala a čekám… Z ducha mám už jasnější druhou čárku, ale pořád není tak silná. Samozřejmě jsem pořád nervózní a čekám co bude. Bohužel předchozí měsíc nebyl moc pozitivní, tak se to odráží na mé psychice. Ale budu hrozně doufat, že to tentokrát vyšlo
Tobě taky přeji ať se zadaří co nejdřív. Pokud MS nedojde do 10 dnů, zavolala bych na gyn.
@VerikaS dr. Max mi teda snad nikdy nevyšel pěkně. Podle mě není tolik citlivý. Lepší jsou mama testy a nebo ten clearblue
Ještě tu šance je. ![]()
@Jitulie mam ještě jeden mamatest a ve ctvrtek jdu na gyndu pokud nedojde MS tak nevim jestli ještě testovaz nebo uz se na to vykašlat
@VerikaS
To mě mrzí, příště se urcite zadaris, jsk dlouho meškáš?
@VerikaS Pokud máš pravidelné cykly, tak je to zvláštní, ale včera jsi posílala fotečky a jeden si měla slabší čárku, tak pak jedině počkat pár dní a zkusit ten Clearblue?
Nebo když do konce týdne nic tak na gyndu, prověřit, aby vše bylo ok. ![]()
@Jitulie Tak již od minulého čtvrtka testuji, v sobotu Clearblue pozitivní 2-3 týdne od oplodnění a dneska test z benu lékárny a už dvě pěkný //
Strach mám jelikož jsem byla v červnu na revizi, tak aby to tentokrát dopadlo. V pátek volám nové gynekoložce na objednání. Nějak potřebuji uklidnit, že mám vše zahojené, bez srůstů apod. Jsou to nervy
Buď v klidu pokud už máš jasnou čárku, tak nestresuj vyjde to.
![]()
@Terinamamina to se ti omlouvám, asi jsem to nepochopila nebo se tu už ztratila
Myslela jsem, že máš test negativní. Tak to je super!! Držím palce ať dobře dopadneš na gyndě
![]()
@Jitulie nic se neděje, je nas hodne, tak jsk se čtou ostatní, tak si to člověk splete.
Jenom, abychom všechny tady se dočkaly těch // a byli šťastné ať první nebo druhé dítě stále je to krásná radost a to nejlepsi v životě. ![]()
Ahoj holky, jsem v červnu po revizi.Dve MS přišly ok.Ted třetí mešká čtyři dny.Test CB digital negativní. Na gynde mi řekli do pondělí počkat a pak udělat další test 🙈
@Marcellina86 Držím palce, já jsem po revizi v dubnu ![]()
@Terinamamina Jak to s tebou vypadá? ![]()
Já dnes končím s testováním.. tlustší už ta čárka nebude… Zítra kontrolní krev a pak už ultrazvuk ![]()
@Anonymní píše:
@Marcellina86 Držím palce, já jsem po revizi v dubnu
@Terinamamina Jak to s tebou vypadá?
Já dnes končím s testováním.. tlustší už ta čárka nebude… Zítra kontrolní krev a pak už ultrazvuk
Hezkýý, pak řekni a držím palečky ať je vše v pořádku. No čárka už krásná naposled včera a nakonec v pátek volám k nové doktorce prý bere, tak se rovnou objednám a řeknu ji své obavy a taky stav, snad mě objedná co nejdříve.
Máš to taky, že seš na sebe opatrná:? Třeba manželovi jsem minulý týden, kdy jsem to zjistila, řekla že sex nebude zatím, uvidíme dle gyndy. Bojím se a prostě si víc budu odpočívat, když to půjde, o víkendu jsem byla i taková unavená spavá. Po té zkušenosti nepěkné se bojím.
@Terinamamina Joo, mám taky strašný strach, ale snažím se myslet pozitivně. Doktor mi říkal, že pravděpodobnost, že by se to opakovala je mizivá. No holky, tentokrát to dáme až dokonce… Ale myslím, že se uklidním až tak ve 12tt…
Tak dej vědět, co doktorka, dám taky.. ![]()