Snažení srpen 2020 - testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
31.8.20 12:42
@Terinamamina píše:
Doporučuji Clearblue, digitální a ukáže přesně i kdy došlo k oplození. Akorat je drahy, myslim cca přes 200,– Kč.
Dekuji a uvidíme, snad uz to bude taky ok.

Dneska jsem pořídila! Mají v Dr.Max ve slevě za 179,– nebo tak nějak :) ukázal 2-3 týdny. ve čtvrtek jdu na krev :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.20 12:45

@VerikaS @Jitulie Holky, v tomto cyklu jsem expert na testování :mrgreen:. Nejvíce se vybarvuje Mamatest tyčinkový plastový do proudu (má fialové víčko), pak Mamatest proužky. Na dr.Max mám čárku daleko slabší. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.8.20 12:46
@VerikaS píše:
Ty Dr.max jsou ut, st, pa ten fialovy dnes

Vidím něco na tom mamatestu fialovým. Cítila jsi nějaké „uhnízdění“? To může nastat i později.

• Citovat
  • Upravit
102
31.8.20 13:22

Je fakt, že mě plastový Dr. Max vyšel slabší. Mama testy jsem teď nesehnala, ale místo nich mám Woman secret a ty ukazují taky pěkně. Mají taky citlivost 10 a možná mě příjdou ještě lepší jak Mama ;) Ale plastový Mama test mám doma taky.. Ten zkusím za 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
31.8.20 16:42

Holky tak ja dneska nevydržela a udělala jsem test 4 dny před ms…a nic😭 tak snad příští měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
31.8.20 18:39

@Anonymni uhnizdeni vubec nevím, nejdrive mi začalo byt špatně odpoledne a večer(to jsem mela i u prvni dcery) to zacalo asi pred tydnem a asi od středy boli podrbrisek jako u menstruace, to si ale z žádného těhotenství nepamatuju a boli celkem dost. Dneska manžel koupil ještě dr.max testy abych mohla zitra porovnat s těmi z minuleho tydne tak uvidim rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.8.20 19:40

@Akleda1989 to mě taky nevyšel. Vyšel mi duch až 2 před MS ( s dcerou jsem to tak měla a teď jsem to měla i před tím měsícem) Ještě vydrž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
31.8.20 19:46

@Jitulie no uvidím už tomu moc nevěřím my to asi nemůžeme mít taky jednoduchý :,( ale dekuji za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.8.20 20:45

@Akleda1989 držím palce, ale fakt ještě zkus nejdřív ty 2 dny před MS :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
1.9.20 12:01

@Jitulie to mě ani neděs, ale mám zpoždění 6 dní a cítím podbříšek, takže myslím pozitivně a zítra zkusím si udělat test klasický jak bude silná čárka. :-)
Snad už tentokrát to bude dobrý :andel: Jitu přeji ať se zadaří a příště se ta potvora MS neobjeví. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
1.9.20 12:04
@Anonymní píše:
Dneska jsem pořídila! Mají v Dr.Max ve slevě za 179,– nebo tak nějak :) ukázal 2-3 týdny. ve čtvrtek jdu na krev :srdce:

Super, gratuluji! Pak řekni jak :-) :kytka: Držím palce ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
1.9.20 12:07

@VerikaS Vidim až na tom fialovým, ať sílí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
1.9.20 12:09

@VerikaS Nebo co zkusit od Dr. Maxe co jsou do proudu moči a fakt jsou dobrý, mě příjdou citlivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.9.20 12:10

Holky tak komu to nevyšlo tak se snažíme v září 😇 snad se taky dočkáme… jinak všem gratuluju ať je vše v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
1.9.20 13:04

@Akleda1989 Ať to příště výjde a MS nepříjde, ukážou se jen krásné //. :andel: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí