Snažení srpen 2020 - testy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
26.8.20 13:59

Co by jsi delala? nechala by sis nebo sla na potrat, popripade miniinterupci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.8.20 14:00

Jako vzdy jsem byla proti potratu. Ale druhe jsme meli v planu nejdříve za rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.20 14:00
@Kulisek0303 píše:
Já si myslím ze to už injekce není

Děkuji moc, to bych byla nejšťastnější! :hug: Bohužel jsem test nezkoušela dříve, tak nevím, jestli byl silnější nebo slabší… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
233
26.8.20 14:03

@Kulisek0303: on to ten telefon fakt špatně foti ale je tamto videt lepe nezna včera. V pondělí jsem měla téměř neviditelneho ducha takže myslim ze máš ještě šanci. Mam ještě clearblue s ukazatelem tydnu ale ten si setrim na sobotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.8.20 14:07

@VerikaS jo už ten poslední je vidět trochu, já 12 dpo neměla nic ;) určitě to bude dobrý :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.8.20 14:08
@Anonymní píše:
Holky, potřebuji se poradit. Dnes jsem na testu našla toto. Před 12 dny mi ale doktorka píchla jednu injekci Ovitrelle na „načasování“ ovulace. Myslíte, že se můj radovat, nebo je to ovitrelle?Předem moc děkuji za názory :kytka:

Je ti něco? Citis? Břicho třeba, jsk balon Atd,, gratuluju ti 😻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.20 14:27
@Kulisek0303 píše:
Je ti něco? Citis? Břicho třeba, jsk balon Atd,, gratuluju ti 😻

Děkuji, zatím se radši moc radovat nebudu.. :kytka: No jen mám trochu pocit jako před MS, ale to už tak dva dny. Jak kdyby to každou chvílí mělo přijít…Podbřišek trošku tvrdší, prsa nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
140
26.8.20 14:29

@VerikaS Já si taky clearblue šetřím na sobotu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.8.20 14:42
@Anonymní píše:
Děkuji, zatím se radši moc radovat nebudu.. :kytka: No jen mám trochu pocit jako před MS, ale to už tak dva dny. Jak kdyby to každou chvílí mělo přijít…Podbřišek trošku tvrdší, prsa nic. :nevim:

Já zkoušela 11dpo a nic taky jsem měla ovitrelle a budu testit asi pátek. Jinak břicho mám jak balon ale co jsi mi dala naději, ze prsa mě tentokrat také vůbec neboli! Ale vůbec :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.8.20 14:44
@Anonymní píše:
Děkuji moc, to bych byla nejšťastnější! :hug: Bohužel jsem test nezkoušela dříve, tak nevím, jestli byl silnější nebo slabší… :nevim:

Js už ji 11 dpo měla pryč z těla takže určitě bude miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.20 15:16
@Kulisek0303 píše:
Js už ji 11 dpo měla pryč z těla takže určitě bude miminko :lol:

Jee, tak to já mám 11dpo zítra. Tak snad nezmizí! :srdce: Dám vědět, dej taky! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.20 07:58

Test 11.dpo

Tak jak to vypadá holky? :mavam: Mně přijde, že čárka nesílí, ale zkusila jsem ještě mamatest a dr.max proužek a docela dobrý. Od injekce mám 13 dní, tak ta už to snad nebude. Jinak MS mám dostat asi za 2-3 dny…Tak snad se udrží. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
221
27.8.20 15:08
@Anonymní píše:
Tak jak to vypadá holky? :mavam: Mně přijde, že čárka nesílí, ale zkusila jsem ještě mamatest a dr.max proužek a docela dobrý. Od injekce mám 13 dní, tak ta už to snad nebude. Jinak MS mám dostat asi za 2-3 dny…Tak snad se udrží. :srdce:

Já dnes negativní :oops:
Určitě bude vše OK u vás :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
27.8.20 17:25

Tak jestli mohu tak se přidávám, s přítelem se snažíme první měsíc a menstruace by měla dorazit za týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.20 21:17
@Anonymní píše:
Tak jak to vypadá holky? :mavam: Mně přijde, že čárka nesílí, ale zkusila jsem ještě mamatest a dr.max proužek a docela dobrý. Od injekce mám 13 dní, tak ta už to snad nebude. Jinak MS mám dostat asi za 2-3 dny…Tak snad se udrží. :srdce:

Zakladatelka: 10 a 11 DPO je ještě brzy. Určitě to zesílí za 2 dny 😊
Já dnes takto, použila jsem poslední test doma 😁

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital