Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Vidite něco, holky?
Nevidím
Mas termín ms?? A co to je za test??
![]()
Já jsem takto. První pokus IUI první test 12 DPO, druhý 14DPO a poslední dnes 15DPO odpoledne. ![]()
Holky gratuluju vám a těm co se dál snažíte hodně štěstí! Já dnes zkusila test a negativní
Takže další měsíc znovu. Ale zas lepší, že je negativní, než naposled kdy byl pozitivní a nic z toho nebylo ![]()
@Jitulie js po iui beru utros 1/0/1 a zítra nebo v pátek musím testnout a také asi až příště
jsem dnes 14 dni po iui
Držím palec
![]()
@Kulisek0303 Děkuji
i já tobě
Ale tak 14 dní po IUI už by mohl vyjít test
Ale asi chceš ještě počkat že..
Ahoj holky, chci se optat, stalo ae vam nekomu. Mame rocni dcerku, plne kojim, akorat jednou jsme meli nechraneny sex a dnes jsem zjistila 2 carky. Menzes byl pouze v dubnu. Tehotenstvi neni vyloučené že? Nebo se stalo nekomu falesne 2 čárky?
@VerikaS mas termín ms??? Už? Nebo dříve? Duchy moc nevidím
: vlastně joo mas termín sobota, to já také,, ale moc tomu nedávám,, v pondělí byl negativní
Příspěvek upraven 26.08.20 v 13:38
@Květuse 123 asi jsi těhotná!! Mas příznaky? Nebo jak jsi na to přišla? Pokud je to už dálnice, asi budes dyl už ![]()
Dalnice to je uz. No delala jsem m si nahodou. Hrozne me picha v podbrisku a citim se i jako nastydla, vše mě boli. Tak jsem zkusila. Je to neplánovane těhotenství
Mame rocni dcerku. Byl to pro me velky sok. V patek jdu na kontrolu. Nevin jak dal…
Holky, potřebuji se poradit. Dnes jsem na testu našla toto. Před 12 dny mi ale doktorka píchla jednu injekci Ovitrelle na „načasování“ ovulace. Myslíte, že se můj radovat, nebo je to ovitrelle?
Předem moc děkuji za názory ![]()
@Květuse 123 ty joo to je blby a chápu te, jiste budes mít čas na rozmyšlenou,,,dej vědět kolik jsi tt
![]()
@Anonymní píše:
Holky, potřebuji se poradit. Dnes jsem na testu našla toto. Před 12 dny mi ale doktorka píchla jednu injekci Ovitrelle na „načasování“ ovulace. Myslíte, že se můj radovat, nebo je to ovitrelle?Předem moc děkuji za názory
Já si myslím ze to už injekce není