Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry vecer holky predem se omlouvam za muj cesky pravopis narodila jsem se v anglii jinac rodice pochazi ceska to jen aby vam neprislo divne ze pisu cesky no snad vam to nebude vadit a nebudete me soudit… takze chtela bych se zeptat na par veci s kteryma nemam skusenosti a chtela bych radu je mi 19 let a mam pritele skterym se pokousime us 5 mesicu o miminko moc bysme ho chtely a nedari se, pokousime vsechny polohy pro otehotneni i na plodne dny nic… a nedavno pri styku kdyz us to bylo u konece partner se do me udelal a moc me pichly vajecniky takova prutka bolest?? myslite ze bych us mohla bejt tehotna?? tet bych to mnela dostat do 3 as 4 dnu??? je problem ze pri konceni styku s partnerem to ze me pochvy vzdycky vytece?? jeste jednou se omlouvam za moji cestinu moc bych potrebovala poradit tu ve velke britanii je to teske doktor ti spis vypise prasky a nebo poradi jako by to byl nevyucenej clovek vecinou resi vse s praskama?? ![]()
No rika se, ze pomuze udelat po styku svicku
Aby sperma steklo tam, kam ma… ![]()
Ale jinak je bezny, ze poceti trva rok, tak tomu jeste dej cas - hlavne se nestresuj. Milujte se vasnive a hlavne u toho nemyslete, ze delate miminko
Hodne stesti!
@karolina_a_betuska píše:
No rika se, ze pomuze udelat po styku svickuAby sperma steklo tam, kam ma…
Ale jinak je bezny, ze poceti trva rok, tak tomu jeste dej cas - hlavne se nestresuj. Milujte se vasnive a hlavne u toho nemyslete, ze delate miminko
Hodne stesti!
jee moc ti dekuju za radu ![]()
Jj zkus stojku
…jinak píchnutí vaječníků to nejspíš nebylo, spíš nějaký nerv, nebo muž hodně přirazil.
Ahoj, no, že to pak vyteče, je normální
Doporučuju udělat si ovulační test, abys věděla přesně kdy ovuluješ a ve správnou dobu jste na to s partnerem vletěli- takhle jsem to udělala já a hned napoprvé bingo
Nemyslím si, že otěhotnění trvá rok jak píše Karolina a Bet, je to individuální. U někoho to totiž může trvat i tři roky, u někoho to trvá pár měsíců - jako u mě. A to jsem brala 11 let antikoncepci, vysadila v březnu a v červnu dvě čárky na těhu testu
Taky doporučuju začít brát kyselinu listovou- vitamín, ještě než otěhotníš. A hlavně být v klidu, nemyslet na to a nestresovat se. Pak budeš mít klidné a hodné miminko jako já
Jinak ohledně toho píchnutí při styku nebo po něm jak jsi psala, měla jsem okolo dvaceti něco podobného, byla to asi malá cysta, která mi praskla, měla jsem trochu víc vyvinutého přítele…hrozně to tenkrát bolelo a než jsem se dostala na gyndu, tak to samozřejmě přešlo a tohle mi bylo po ultrazvuku řečeno, protože doktorka nic nenašla. Ale jestli si nebudeš jistá, nebo se to stane znovu, šla bych radši na ultrazvuk ať víš
Hodně štěstí ![]()
Já naopak četla, že je lepší se po styku hned postavit, ale to jsou všechno nepodložené rady. Já se po každém sexu šla vysprchovat a děti mám dvě. ![]()
To píchnutí těhotenství patrně nebude
a pět měsíců je velmi krátká doba, to jsi asi slyšet nechtěla, ale vydrž, nejsi první ani poslední nedočkavka. ![]()
Já bych se hlavně nestresovala a snažila se užít si sex co nejvíc
až po roce bych to začla řešit ![]()
Tak ja za sebe muzu doporucit opravdu poctive nohy nahoru (aspon na pul hodky) a ne se jit hned umyt a nam s manzelem pomohlo hodne piti kontryheloveho caje (oba jsme pili…) po vic jak roce snazeni jsme toto zapraktikovali a do dvou mesicu jsme byli v tom ![]()
Zkus kontryhel…nejlepší je přímo natrhanej z louky a udělanej z něj čaj, to v tomhle období seženeš těžko, tak se dá koupit sypaný čaj. Nevím jestli je to babská rada nebo to opravdu funguje, já čaj byla tak 2× denně a za dva měsíce byl špunt. Přítelova sestra se snaží o dítě už skoro dva roky, doktor jim řekl, že jsou oba v pořádku a pořád nic tak ted začla pít kontryhel, uvidíme jestli to zabere.
To píchání těhotenství zřejmě není. Já měla třeba prudké bolesti vaječníků při stimulaci hormonama v době ovulace. Tohle při sexu byl spíš nějaký nerv. To, že sperma z tebe vyteče, je úplně normální. A neboj, ony tam nějaké spermie zůstanou.
A jak říkají holky - 5 měsíců je „nic“. Takže nezoufej a snažte se dál. ![]()
Příspěvek upraven 06.06.16 v 08:47
Ahoj, poslední dobou mam často při přetočení v leže silné píchnutí na pravé stranu v oblasti vaječníku, bolest trvá pár vteřin, nevíte co by to mohlo být či znamenat?