Potvrzení o covidu pro školu

Anonymní
21.8.21 17:30

potvrzení o covidu pro školu

Pokud dítě prodělalo covid a je v té tzv. 180 denní ochranné lhůtě, nebude se muset testovat, jakým způsobem toto škole sdělit? musí jim předložit kopii, originál zprávy od lékaře, mohou si tuto zprávu ofotit, a pod? Na stránkách ministerstva jsem nenalezla nic k tomuto. Dávám anonymně, v mém okolí je x lidí hysterických covidových doslova fanatiků, tak nemusí dle niku vědět situaci mých děti. děkuji
ps. děti se ve škole netestovaly, ale měli jsme vlastní testy, a jen škole stačila zpráva ukázat a žádné kopie si škola nedělala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35774
21.8.21 17:39

Potvrzení o pozitivním testu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3585
21.8.21 17:42

V práci jsem odevzdala potvrzení o prodělané nemoci s 90-denní lhůtou, teď už tedy prodlouženou na 180. Vydal lékař, je to takovej dvojjazyčnej tiskopis. Díky tomu se netestuju.

Edit: Já to asi nepochopila. Tobě jde jen o to, jestli dát originál nebo kopii? no dala jsem kopii, origo mám u sebe a prokazuju se jím případně při jiných příležitostech.

Příspěvek upraven 21.08.21 v 17:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
21.8.21 17:43

Potvrzení o prodelanem covidu jsem ofotila a dala do školy.
Proč by se to jako nemohlo fotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
21.8.21 18:06
@Anonymní píše:
Pokud dítě prodělalo covid a je v té tzv. 180 denní ochranné lhůtě, nebude se muset testovat, jakým způsobem toto škole sdělit? musí jim předložit kopii, originál zprávy od lékaře, mohou si tuto zprávu ofotit, a pod? Na stránkách ministerstva jsem nenalezla nic k tomuto. Dávám anonymně, v mém okolí je x lidí hysterických covidových doslova fanatiků, tak nemusí dle niku vědět situaci mých děti. děkuji
ps. děti se ve škole netestovaly, ale měli jsme vlastní testy, a jen škole stačila zpráva ukázat a žádné kopie si škola nedělala.

nech si přes internet vystavit certifikát, je tam přesně i datum, do kdy ochranná lhůta platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
21.8.21 18:18

Napsala jsem zástupci ředitele e-mail a poslala mu v kopii potvrzeni o pozitivním testu a dohodli jsme se, ze jemu to stačí. Pak jsem ji to ještě vytiskla, kdyby náhodou něco a nikdy to po ni nechtěli. :nevim: Proč ten stres …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
21.8.21 18:42

Stahni z uzis certifikat, vytiskni ho a dodej skole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin