Potvrzení o studiu na VŠ pro Úřad práce

17.9.16 23:43

Potvrzení o studiu na VŠ pro Úřad práce

Dobrý večer, mám na Vás dotaz ohledně Potvrzení o studiu na VŠ, které mi škola nechce vydat za rok 2015/2016.Psala jsem jim maila, že potřebuji potvrzení na prac. úřad a bylo mi odpovězeno:
Potvrzení pošleme, ale pouze zpětně na minulý rok, máte totiž několik předmětů zapsaných podruhé a nesplněných. Měla jsem ještě opakovat 2 předměty a bohužel poslední zkoušku jsem nedala. Takže 3. ročník ukončuji neúspěšně a dál pokračovat nebudu. Je možný, že nedostanu za rok 2015/2016 potvrzení o studiu? Ve třetím ročníku jsem chodila do školy, účastnila se zápočtů i zkoušek, což je vidět i na datech úspěšně či neúspěšně dokončených předmětů. Nevím tedy jak se prokážu na ÚP, kde jsem byla ten poslední rok. Jestli zpětně budu platit zdravotní.
Moc Vám děkuji za odpovědi. Jsem úplně bezradná. Pavla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
17.9.16 23:52

Chápu to, tak, že ti potvrdí 2014/2015, ale rok co požadujes ty ne, že ho nemas dokončeny, chybí ti ta zkouška nejaka, tak ti studium nemůžou potvrdit :think: :nevim:
Jestli to blbe chápu, tak promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
17.9.16 23:56

Nemysli si ve skole, ze chces potvrzeni na rok 2016/2017? Na studijnim se mohli prehlednout, maji ted hodne prace. Jinak kdy se u vas provadi kontrola studia, pololetne ci jen rocne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.16 23:57

Já potřebuji potvrzení, že jsem absolvovala školu od r 2013 do 2016. A podle její odpovědi mi pošle pouze za ty 2 roky a rok 2015/2016 ne. Takže jsem z toho blázen. Prostě jsem zkoušky absolvovala jak úspěšně, tak neúspěšně a nakonec mi ten rok bude chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.9.16 00:29
@motýlek2016 píše:
Já potřebuji potvrzení, že jsem absolvovala školu od r 2013 do 2016. A podle její odpovědi mi pošle pouze za ty 2 roky a rok 2015/2016 ne. Takže jsem z toho blázen. Prostě jsem zkoušky absolvovala jak úspěšně, tak neúspěšně a nakonec mi ten rok bude chybět.

Asi tam budeš muset zajít a vysvětlit to.

Oni ti nechtějí dát potvrzení, že jsi ukončila třetí rok studia na jejich škole.
Ale ty potřebuješ potvrzení, že jsi tam ten rok chodila.

Ale mohou mít nějaká interní pravidla (docházka, počet splněných předmětů), která rozhodují o tom, zda ti studium uznají nebo ne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
18.9.16 01:18

@motýlek2016
Není důvod proč by vám to neměla VŠ potvrdit. Potvrzení řeší délku studia, nikoliv jeho úspěšnost.
Potřebujete 2 fomuláře. Na prvním uvedou datum zápisu na VŠ(2013) a na druhém vyplní datum ukončení studia(2016), ve vašem případě by to mělo odpovídat datu nesplnění požadavků dle studijního řádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
18.9.16 01:19

@motýlek2016 minulý školní rok byl 2015/2016 takže ti vydají to co potřebuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
18.9.16 05:59

Podle mě se přehlédli co se týče roku, sama píšeš, odpověděli ti: Potvrzení pošleme, ale pouze zpětně na minulý rok - a tedy 15/16 a to chceš ne…podle mě se jen paní přehlédla a myslí že chceš za letošek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.9.16 07:37

Pokud by ti ho nechtěli dát, řešila bych to přímo na ÚP, co máš dělat, aby ti potvrzení vydali, resp. jestli by si o něj ÚP nemohl zažádat sám.

• Citovat
  • Upravit
4009
18.9.16 08:43
@motýlek2016 píše:

Ne, Podle jeji odpovedi ti da potvrzeni za minily rok tj. 2015/16. Neni co resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65174
18.9.16 10:31

A jak jste to řešila ty minulé roky? Dcery vždy na záčátku roku donesou několik potvrzení o studiu a to už od střední. Pravidelně posílám na pojišťovnu, dávají je zaměstnavateli na brigádě, manžel bere do práce na slevu na dani atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.9.16 10:37
@vokishka píše:
A jak jste to řešila ty minulé roky? Dcery vždy na záčátku roku donesou několik potvrzení o studiu a to už od střední. Pravidelně posílám na pojišťovnu, dávají je zaměstnavateli na brigádě, manžel bere do práce na slevu na dani atd.

To je jiné potvrzení, resp. formulářově klidně stejné, ale na ten aktuální rok, zakladatelka ho potřebuje zpětně.

• Citovat
  • Upravit
65174
18.9.16 10:50

@Tunrida no já tím myslím, že mi doma běžně zbude. A pokud už ho jednou vystavili, nemůže být problém dát ho znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.9.16 11:00
@vokishka píše:
@Tunrida no já tím myslím, že mi doma běžně zbude. A pokud už ho jednou vystavili, nemůže být problém dát ho znovu.

No jo, tak jestli vám doma přebývají :lol: Já pro ně chodila extra, byla jsem na studijním ráda :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65174
18.9.16 11:02

@Tunrida já si je vždycky totiž nakopíruju, většinou stačí kopie. Na pojišťovnu už jen posílám naskenované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová