Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ve školce, kde jsme byli u zápisu, po nás chtějí potvrzení od zaměstnavatele, že skutečně nastoupím do práce. Nevím proč jsem žila v dojmu, že je nějaká kolonka pro razítko na přihlášce nebo evidenčním listu nebo prostě někde v těch papírech, co jsme ze školky dostali… Nicméně mám doma podklady ze 4 školek a kolonka není u žádné z nich.
Nevíte, jak by mělo tohle potvrzení vypadat?
Momentálně mě napadá strohá věta „Potvrzujeme, že XY nastoupí od YZ do zaměstnání bla bla bla…“ ale přijde mi to strašně málo…
díky
Ahoj Marti mi to měli na tiskopisu ze školky bylo tam jméno rodiče ,název zaměstnavatele +jeho adresa +pozice +tip úvazku +pracovní doba pak ta věta co jsi psala (potvrzuji že ..... ) a pak podpis pověřené osoby a telefonní číslo.No a u OSVČ chtěli ještě kopii živnostáku .
Marti, já jsem požádala naši personalistku, aby mi dala potvrzení do školky a ona napsala jen v jedné větě, že jsem u nich zaměstnaná od … a že v současné době není vedeno jednání o ukončení pracovního poměru. Pak tam ještě uvedla, že potvrzení se vydává na žádost zaměstnance. Razítko, podpis, datum vystavední - to bylo vše.
Mě dali v práci razítko do té kolonky, kde máš uvést adresu zaměstnavatele.
Oooo, díky. Přesně tak si to představuju… Kolonky
do kterých něco vyplním a věta pod to. Nakombinuju to obojí. Díky díky díky!
(ale fakt u nás nikde nic nemám, nechápu!!!).
veritas píše:
Marti, já jsem požádala naši personalistku, aby mi dala potvrzení do školky a ona napsala jen v jedné větě, že jsem u nich zaměstnaná od … a že v současné době není vedeno jednání o ukončení pracovního poměru. Pak tam ještě uvedla, že potvrzení se vydává na žádost zaměstnance. Razítko, podpis, datum vystavední - to bylo vše.
Presne tak, to mi davala asistentka, totez mi v podstate rekli i ve skolce, ze chteji papir, ze pracuju na castecnej uvazek, bla bla, od kdy a tak…
Taky jsem si myslela, ze je na to kolnka v prihlasce a nebyla ![]()
Ono podle me je uplne jedno, jak to bude vypadat, jestli to bude jedna veta nebo tak, hlavne, ze neco maji ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.