Potvrzení zaměstnavatele pro MŠ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
570
28.3.11 09:35

Potvrzení zaměstnavatele pro MŠ

Ve školce, kde jsme byli u zápisu, po nás chtějí potvrzení od zaměstnavatele, že skutečně nastoupím do práce. Nevím proč jsem žila v dojmu, že je nějaká kolonka pro razítko na přihlášce nebo evidenčním listu nebo prostě někde v těch papírech, co jsme ze školky dostali… Nicméně mám doma podklady ze 4 školek a kolonka není u žádné z nich.

Nevíte, jak by mělo tohle potvrzení vypadat?

Momentálně mě napadá strohá věta „Potvrzujeme, že XY nastoupí od YZ do zaměstnání bla bla bla…“ ale přijde mi to strašně málo…
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
28.3.11 09:52

Ahoj Marti mi to měli na tiskopisu ze školky bylo tam jméno rodiče ,název zaměstnavatele +jeho adresa +pozice +tip úvazku +pracovní doba pak ta věta co jsi psala (potvrzuji že ..... ) a pak podpis pověřené osoby a telefonní číslo.No a u OSVČ chtěli ještě kopii živnostáku .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
28.3.11 10:06

Marti, já jsem požádala naši personalistku, aby mi dala potvrzení do školky a ona napsala jen v jedné větě, že jsem u nich zaměstnaná od … a že v současné době není vedeno jednání o ukončení pracovního poměru. Pak tam ještě uvedla, že potvrzení se vydává na žádost zaměstnance. Razítko, podpis, datum vystavední - to bylo vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
28.3.11 11:16

Mě dali v práci razítko do té kolonky, kde máš uvést adresu zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
570
28.3.11 11:16

Oooo, díky. Přesně tak si to představuju… Kolonky :D do kterých něco vyplním a věta pod to. Nakombinuju to obojí. Díky díky díky!
(ale fakt u nás nikde nic nemám, nechápu!!!).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
28.3.11 23:07
veritas píše:
Marti, já jsem požádala naši personalistku, aby mi dala potvrzení do školky a ona napsala jen v jedné větě, že jsem u nich zaměstnaná od … a že v současné době není vedeno jednání o ukončení pracovního poměru. Pak tam ještě uvedla, že potvrzení se vydává na žádost zaměstnance. Razítko, podpis, datum vystavední - to bylo vše.

Presne tak, to mi davala asistentka, totez mi v podstate rekli i ve skolce, ze chteji papir, ze pracuju na castecnej uvazek, bla bla, od kdy a tak…

Taky jsem si myslela, ze je na to kolnka v prihlasce a nebyla :wink:
Ono podle me je uplne jedno, jak to bude vypadat, jestli to bude jedna veta nebo tak, hlavne, ze neco maji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin