Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lekno poučení ani tak ne spíš musí vědět, že je miluji nadevše a kdykoli tu budu pro ně s jakýmkoli problémem, a hlavně že se nemusí bát mi cokoli říct, třeba i to těhotenství ![]()
Mě pořád říkali, že láska prochází žaludkem
![]()
Mám zatím jenom 2 kluky, staršímu klukovi pořád říkám, že musí doma pomáhat, že to jednou po něm bude chtít i jeho žena a má si po sobě uklízet a být cistotny, jinak s ním žádná nevydrží
![]()
Já ani ne tak do života, ale když jsme někam šla, tak mamka vždy
Chovej se slušně.....pak to byla taková tradice, když zapoměla, tak jsem se vrátila a mamka mi to musela říct
A dneska kolikrát když nám hlídá malého a jdeme ven tak se otočím ve dveřích, mrknu na mamku a ona…chovej se slušně ![]()
@Ometačka píše:
Chovej se tak, abys nechovala..
To jsem slíchávala doma taky dost často ![]()
Já si vybavuju reakci mého tatíka, když jsem avízovala návštěvu bazénu: a jestli se utopíš, tak se dom nevracej ![]()
Naše mamka vždycky hlavně bratrovi kladla na srdce, že má šu..t jedině na občanku (tzn. nevěřit, když holka řekne, že jí 15 bylo.. ![]()
@lekno píše:
Ahoj Holky…tak mě napadlo? Jaké poučení, nebo rčení jste dostaly od mámy do života? Utkvěla mi věta:" Hlavně za mnou nechoď těhotná!!!"![]()
![]()
Jak to bylo u Vás? Jaké poučení dáváte, nebo chcete dát svým dcerám Vy?
Upozorňuju, že tohle je diskuze pro pobavení, tak žádné horory prosím![]()
Příspěvek upraven 07.11.12 v 11:24
Já si pamatuju, že když jsem odcházela na diskotéku, tak do 18ti mi děda říkal: Nekuř a nepij… Po 18tých narozeninách začal říkat: Málo kuř a málo pij ![]()
U nás klasika, chovej se abys nechovala, když nejde o život jde o h,,, pak babička pořád tvrdila že lepší jeden prdeček než deset doktorů ![]()
No a když jsem měla s mamkou jednou debatu o manželství, říkala: …On mi ten můj chlap někdy tak strašně leze na nervy, že bych od nej nejraději utekla, ale pak si uvědomím, že ho mám strašně moc ráda a že ty věci co mě štvou jsou jen maličkosti, které můžu přehlédnout…
Jo a pak ještě ponaučení: Když se ti ve vztahu něco nelíbí řekni to na rovinu, chlapi jsou všechno jen ne telepati ![]()
Ahoj Holky…tak mě napadlo? Jaké poučení, nebo rčení jste dostaly od mámy do života? Utkvěla mi věta:" Hlavně za mnou nechoď těhotná!!!"

Jak to bylo u Vás? Jaké poučení dáváte, nebo chcete dát svým dcerám Vy?

Upozorňuju, že tohle je diskuze pro pobavení, tak žádné horory prosím