Jaké poučení do života jste dostaly?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
lekno
7.11.12 11:05

Poučení do života

Ahoj Holky…tak mě napadlo? Jaké poučení, nebo rčení jste dostaly od mámy do života? Utkvěla mi věta:" Hlavně za mnou nechoď těhotná!!!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jak to bylo u Vás? Jaké poučení dáváte, nebo chcete dát svým dcerám Vy?
Upozorňuju, že tohle je diskuze pro pobavení, tak žádné horory prosím :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
446
7.11.12 11:09

Chovej se tak, abys nechovala :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139

@lekno poučení ani tak ne spíš musí vědět, že je miluji nadevše a kdykoli tu budu pro ně s jakýmkoli problémem, a hlavně že se nemusí bát mi cokoli říct, třeba i to těhotenství :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269

@Ometačka joo to znám ale od babičky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.11.12 11:10

Mě pořád říkali, že láska prochází žaludkem :mrgreen: :mrgreen:
Mám zatím jenom 2 kluky, staršímu klukovi pořád říkám, že musí doma pomáhat, že to jednou po něm bude chtít i jeho žena a má si po sobě uklízet a být cistotny, jinak s ním žádná nevydrží :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65273

Já ani ne tak do života, ale když jsme někam šla, tak mamka vždy
Chovej se slušně.....pak to byla taková tradice, když zapoměla, tak jsem se vrátila a mamka mi to musela říct
A dneska kolikrát když nám hlídá malého a jdeme ven tak se otočím ve dveřích, mrknu na mamku a ona…chovej se slušně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
@Ometačka píše:
Chovej se tak, abys nechovala :D..

To jsem slíchávala doma taky dost často :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
7.11.12 11:12

Já si vybavuju reakci mého tatíka, když jsem avízovala návštěvu bazénu: a jestli se utopíš, tak se dom nevracej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
7.11.12 11:17

Když nejde o život, jde o hovno..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.11.12 11:18

Naše mamka vždycky hlavně bratrovi kladla na srdce, že má šu..t jedině na občanku (tzn. nevěřit, když holka řekne, že jí 15 bylo.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
7.11.12 11:20
@lekno píše:
Ahoj Holky…tak mě napadlo? Jaké poučení, nebo rčení jste dostaly od mámy do života? Utkvěla mi věta:" Hlavně za mnou nechoď těhotná!!!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Jak to bylo u Vás? Jaké poučení dáváte, nebo chcete dát svým dcerám Vy?
Upozorňuju, že tohle je diskuze pro pobavení, tak žádné horory prosím :mrgreen: :P
:lol: :lol: :lol: „při jídle si sedni, nebo budeš mít tlustý nohy " :lol: :lol: :lol: jen dodávám, že to nepomohlo :mrgreen: :mavam:
A poučení pro moji dceru ( a syny)? "chovej se tak, jak chceš aby se druzí chovali k tobě“ a pak už jen to, že jsem tu vždycky pro ně, ať se děje co se děje :hug: :mavam:

Příspěvek upraven 07.11.12 v 11:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
7.11.12 11:23

Já si pamatuju, že když jsem odcházela na diskotéku, tak do 18ti mi děda říkal: Nekuř a nepij… Po 18tých narozeninách začal říkat: Málo kuř a málo pij :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
7.11.12 11:23

@monalka :mrgreen: :mrgreen: U mě taky ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
7.11.12 11:26

Aby ses neposrala. Matky velice oblíbená věta. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
7.11.12 11:29

U nás klasika, chovej se abys nechovala, když nejde o život jde o h,,, pak babička pořád tvrdila že lepší jeden prdeček než deset doktorů :mrgreen:
No a když jsem měla s mamkou jednou debatu o manželství, říkala: …On mi ten můj chlap někdy tak strašně leze na nervy, že bych od nej nejraději utekla, ale pak si uvědomím, že ho mám strašně moc ráda a že ty věci co mě štvou jsou jen maličkosti, které můžu přehlédnout…
Jo a pak ještě ponaučení: Když se ti ve vztahu něco nelíbí řekni to na rovinu, chlapi jsou všechno jen ne telepati :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová