Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nedávno mě manžel ukazoval kandidáty na prezidenta, který by se měl myslím po Novým roce volit. Dá se říci, že jsem byla až v šoku.
Máte tam nějakýho svýho kandidáta? Klidně anonymně. Jde mě spíš o to, že si myslím, že prezident by měl být čech, měl by být inteligentní, měl by zvládat perfektně český jazyk, při mluvení by mu mělo být rozumět, měl by umět vystupovat a mít trošku reprezentativní vizáž. Přece jenom nás potom zastupuje všude po světě.
Co si o tom myslíte vy? Kdo je vám sympatický a koho by jste volili?
Některý kandidáty teda nechápu. ![]()
Tak za mě budu volit Okamuru nebo Bobošíkovou. Oba znám osobně ze svého studia jako odborníky s citlivým přístupem, takže proto. Jen se teď rozhodnout.
Sice nevím, k čemu ti to bude, protože by to snad měla být osobní volba… ale já budu určitě volit Vladimíra Dlouhého.
Ještě možná dodám, koho by jste volili, kdyby jste si mohli sami vybrat kohokoli? Já teda netuším a už vůbec netuším, když mám na výběr jen z těchto kandidátů.
Jsem rada, ze svou kandidaturu oznamil pan prof.Svejnar.Budu volit jeho.
Nicmene, ale politice vubec nerozumim a snad ani nechci.
Ale s panem Svejnarem jsem mela tu cest mluvit osobne a zanechal ve me dlouho dory a hrejivy pocit. ![]()
Tohle téma dost sleduju a od začátku mám jasno.
Krásně si vyspecifikovala co by měl prezident mít ![]()
Když to vezmu příkladem tak naprosto špatně je mě z týpků jako Okamura
nechápu jak ho někdo může volit ať už do senátu nebo nedejbože na prezidenta. Švejnar je absolutně nepatriotskej a vrací se sem jenom díky tomu že vidí takovouto možnost. ![]()
Zeman to snad ani už ne
navíc je to levice…
Knížete mám velice ráda a podle mě by se na to místo výborně hodil, ale u něj hraje proti věk a zdr. stav…
Zbytek neberu ani za podstatnej..
Za mě naprosto jasná pravicová volba a to je Fischer.
Z toho co jsem to teď rychle prolítla, tak na první pohled asi jen pí. fischerová…ale uvidíme. musím si zjistit víc
Určitě Tomio Okamura, je vzdělaný, inteligentní, dost si vydělal, takže nepotřebuje hrabat, má velmi inteligentní názory, ale zbytečně nekecá. Třeba na otázku ohledně rasismu na úkor romů odpověděl, že se nemají chovat jako romové ![]()
@sara1000 píše:
Jsem rada, ze svou kandidaturu oznamil pan prof.Svejnar.Budu volit jeho.
Nicmene, ale politice vubec nerozumim a snad ani nechci.
Ale s panem Svejnarem jsem mela tu cest mluvit osobne a zanechal ve me dlouho dory a hrejivy pocit.
Ale on odstoupil, ne? ![]()
@goldenka píše:
Ještě možná dodám, koho by jste volili, kdyby jste si mohli sami vybrat kohokoli? Já teda netuším a už vůbec netuším, když mám na výběr jen z těchto kandidátů.
Kdybych si mohla sama vybrat, tak jeste hodne premyslim nad Miroslavou Nemcovou.
http://www.miroslavanemcova.cz/
@Anonymní píše:
Tohle téma dost sleduju a od začátku mám jasno.
Krásně si vyspecifikovala co by měl prezident mít
Když to vezmu příkladem tak naprosto špatně je mě z týpků jako Okamuranechápu jak ho někdo může volit ať už do senátu nebo nedejbože na prezidenta. Švejnar je absolutně nepatriotskej a vrací se sem jenom díky tomu že vidí takovouto možnost.
Zeman to snad ani už ne![]()
![]()
navíc je to levice…
Knížete mám velice ráda a podle mě by se na to místo výborně hodil, ale u něj hraje proti věk a zdr. stav…
Zbytek neberu ani za podstatnej..
Za mě naprosto jasná pravicová volba a to je Fischer.
myslíš Fišer? to je asi špatný vtip, za něj se to posr.. snad nejvíc
@gabi.design píše:
Ale on odstoupil, ne?
Ja jsem to prave take slysela. Nicmene pokud je stale na techto strankach, tak jsem si rikala, ze snad vydrzel ![]()
Pokud ne, tak mi nezbyva nic jineho, nez volit p. Fischera.