Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dámy a pánové, prezident České republiky Tomyo Okamura…![]()
![]()
to snad nemůže ani myslet vážně… Už z principu a patriotismu bych ho v životě nevolila. Prezident má navíc tak okleštěné kompetence, že když se tam dostane někdo přehnaně ambiciózní, tak to nebude dělat dobrotu
Aspoň se podívej, milá hrdinko, jak se píše jeho jméno.
Jaký je rozdíl mezi čecho japoncem, pánem židovského původu, paní Táňa také má výrazně české příjmení, že…
To je jako říct, že Obama není američan, protože je černoch a ty jsou do USA přivezeni na otrokářských lodí
@Nelisa píše:
Ale jo, každý má jiné priority při výběru prezidenta. Snažím se neklouzat po povrchu.
povrch v tom, že všechno prospí, když post prezidenta je tak velmi náročná, neustále někde je, lítá, má proslovy atd
Pochopím ty, co chtějí volit Bobo, i když já jí hlas nedám, představuje feminismus
Pochopím revoltu ve verzi Franze
Pochopím Táňu, představuje lidskost
nepochopím komunistu Fishera, nepochopím becherovku Zemana a kníže si u mě poškodil svou reputaci právě tím, že není sebekritický
@jizvíková no to se hluboce omlouvám za to vyměněné i
stejně blbě si to budou možná pamatovat i děti ve škole… Říkej si co chceš, je to blbost jak voda v koši, aby českým prezidentem byl šikmooký člověk s asijským jménem. S Obamou bych to teda nesrovnávala, k Americe a jejím mravům, ne tak ještě police, máme na hony daleko…
No tak nevim, toho spícího fakt ne, TOP 09
. Okamura je možná dobrý ekonom a to teda nevim, co by nám tím pomohl na przidentském postu
. Ostatní nabídka je dosti tragická, nakonec asi vyberu nějakou z dam, myslím, že nás bude lépe reprezentovat a s určitou grácií a elegancí
No ještě uvidíme ![]()
@Anonymní píše:
@jizvíková no to se hluboce omlouvám za to vyměněné istejně blbě si to budou možná pamatovat i děti ve škole… Říkej si co chceš, je to blbost jak voda v koši, aby českým prezidentem byl šikmooký člověk s asijským jménem. S Obamou bych to teda nesrovnávala, k Americe a jejím mravům, ne tak ještě police, máme na hony daleko…
kdyby jeho tata byl cech a jeho mama japonka, tedy obracene nez ted, a mel tedy ceske jmeno, to by ti nevadilo? tohle je fakt rasismus
uz chapu, ze jsi inko, za tohle by ses fakt stydet mela
@Janikula píše:
No tak nevim, toho spícího fakt ne, TOP 09. Okamura je možná dobrý ekonom a to teda nevim, co by nám tím pomohl na przidentském postu
. Ostatní nabídka je dosti tragická, nakonec asi vyberu nějakou z dam, myslím, že nás bude lépe reprezentovat a s určitou grácií a elegancí
No ještě uvidíme
Myslím, že jeho ekonomické myšlení se prostě pro vedení státu hodí, má přehled a dobré názory a máš pravdu, že jinak je nabídka dost hrozná
Mýlíš se, aby mi to vadilo z rasistických důvodů, tak by musel být z rodu nepřizpůsobivých občanů;) Já jen říkám, že mi přijde úplně od věci, že se jmenuje tak jak se jmenuje. Z mého pohledu totiž nemá takové kvality, abych to přehlídla. Toť vše. A jestli v diskuzi, kde 99% lidí skrývá identitu za nick, někdo píše anonymně, to je snad úplně jedno, nebo ne?? ![]()
@jizvíková píše:
povrch v tom, že všechno prospí, když post prezidenta je tak velmi náročná, neustále někde je, lítá, má proslovy atd
Všechno? Význam slova všechno si představuju jinak. Náročnou funkci už měl, neustále v zahraničí při ní byl.
Však já nikoho, ani tebe, nepřesvědčuju, aby ho volil.
Mně stačí, že vím, koho budu volit a vím proč.
@jizvíková píše:
Myslím, že jeho ekonomické myšlení se prostě pro vedení státu hodí, má přehled a dobré názory a máš pravdu, že jinak je nabídka dost hrozná
Ekonomické myšlení pro vedení státu, když máme francouzský model?
To by měl jít spíš do vlády, ne?
@jizvíková píše:
souhlas s každým písmenem, Franz je ukázka toho, jak lidi odsuzují podle vzhledu, stejně jako byl na tom svého času Milan Knižák, který byl taktéž mnohým trnem v oku kvůli vzhledu. Jo jo, jak říkal Polívka v Dědictví „černoch ti nevadí a cigána vyhazuješ“.
@jizvíková píše:
No já bych ho totiž radši viděla na nějakém postu, kde by mohl více uplatnit své ekonomické nadání…ale tam se mu asi nechce ![]()
Politice nerozumím ale když skouknu nabídku tak by se mě tam líbil Okamura, už v tom pořadu na jedničce bylo vidět že to má v hlavě srovnaný.. a přesně chtělo by to někoho mladšího a ne spícího dědulu ![]()
@jizvíková píše:
Samozřejmě není od věci mít v čele státu osobnost s ekonomickým myšlením. Je ale potřeba říct, že prezident má jen omezené pravomoci a svůj um může využít jen velmi omezeně - viz. stávající prezident.
Tak prezident musí především reprezentovat, nebo být významná osobnost. Významnou osobností byl Havel, ze současných kandidátů bohužel osobností jeho významu není nikdo, tudíž nezbývá než volit podle xichtu. I ten Obama, ač je to černoch a vedou se spory o tom, že není američan, tak aspoň vypadá reprezentativně. Okamura, Franz nepřicházejí v úvahu že by měli svým zjevem reprezentovat. Schwarzenberg jaksi už na takovou funkci nemá fyzicky. Ti ostatní - nemastní neslaní, nezaujali ![]()
Nebylo by špatné mít za prezidentku ženu, Bobo se mi zdá příliš radikální, nelíbil se mi způsob, jaký kdysi vedla ČT, tudíž já volím Roithovou.
možná Kláru Samkovou, jestli teda nasbírá podpisy.