Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bell Já si ho tam právě taky nedovedu vůbec představit, že by jako visel všude ve školách,…Nic proti tetování, sama taky máma, ale totok? Ve světě by si museli myslet, že jsme se už totálně zbláznili, když jsme neměli nikoho lepšího na výběr.
Tak moje nároky na prezidenta splňuje Karel Schwarzenberg. A tu drobnost, že mu není zcela jasně rozumět (to byla určitě narážka na něj v úplně prvním příspěvku, že jo?), tu mu s radostí prominu.
To není věc jeho volby, narozdíl třeba od členství v KSČ některých jiných kandidátů. ![]()
Naopak mě docela děsí kandidatura lidí jako Okamura nebo Bobo. ![]()
@jizvíková píše:
Určitě Tomio Okamura, je vzdělaný, inteligentní, dost si vydělal, takže nepotřebuje hrabat, má velmi inteligentní názory, ale zbytečně nekecá. Třeba na otázku ohledně rasismu na úkor romů odpověděl, že se nemají chovat jako romové
@Nelisa píše:
Tak moje nároky na prezidenta splňuje Karel Schwarzenberg. A tu drobnost, že mu není zcela jasně rozumět (to byla určitě narážka na něj v úplně prvním příspěvku, že jo?), tu mu s radostí prominu.To není věc jeho volby, narozdíl třeba od členství v KSČ některých jiných kandidátů.
Naopak mě docela děsí kandidatura lidí jako Okamura nebo Bobo.
@Anulka píše:
Jedině TOMIO, přesně jak píše Jizvíková, navíc mě dostal s tím, že nikdy si nevzal žádnou půjčku-úvěr od banky a na vše, co má si vydělal. To už říkal, kdysi hodně dávno, jak byl nějaký projekt na ČT1, kde se snažili podpořit budoucí podnikatele.
Ano, pomáhali tam s jinými podnikateli, dávali peníze do dobrých projektů…
Herdek, chce to mladou krev a i když nejnižší věk pro prezidenta je 40 let ![]()
@goldenka píše:
@bell Já si ho tam právě taky nedovedu vůbec představit, že by jako visel všude ve školách,…Nic proti tetování, sama taky máma, ale totok? Ve světě by si museli myslet, že jsme se už totálně zbláznili, když jsme neměli nikoho lepšího na výběr.
prvňáčky by místo čerta strašil prezident ![]()
@jizvíková píše:
Jeden ráčkoval, druhý krade propisky a třetí se proslaví, jak si na meetingu schrupne
Ráčkování a narkolepsie je něco, co se politikům neodpouští?
Toho s propiskou vynechávám, můj favorit to nikdy nebyl. ![]()
@LaBaM píše:
Vůbec se na maminkovském webu nechci pouštět do politické hádky, ale jen nechápu spojitost pravice a Fišera?
taky nechapu. ![]()
@Nelisa píše:
Ráčkování a narkolepsie je něco, co se politikům neodpouští?Toho s propiskou vynechávám, můj favorit to nikdy nebyl.
no, mám pocit, že vada řeči šla ruku v ruce s jeho chováním. Po shlédnutí filmu o něm jsem se jen utvrdila v tom, že samostatné rozhodování je pro něj tabu.
Narkolepsie je přesně vhodná pro prezidentský post… Pane Obama, cože jste to říkal, já spal,, Jo ono se už hlasovalo…
Dámy a pánové, prezident České republiky Tomyo Okamura…
to snad nemůže ani myslet vážně… Už z principu a patriotismu bych ho v životě nevolila. Prezident má navíc tak okleštěné kompetence, že když se tam dostane někdo přehnaně ambiciózní, tak to nebude dělat dobrotu ![]()
Potetovaný nebo česko-japonec, alespoň v něčem vyjímečný prezident, by si nás (jako čr) každý pamatoval
@Anulka Nás si už teď lidi pamatují - náš prezident sbírá propisky. ![]()
A teď vážně - prezidentem by měla být reprezentativní česká osobnost žijící v ČR. A toto kritérium hodně redukuje výběr z nabízených jmen. ![]()
@jizvíková píše:
no, mám pocit, že vada řeči šla ruku v ruce s jeho chováním. Po shlédnutí filmu o něm jsem se jen utvrdila v tom, že samostatné rozhodování je pro něj tabu.Narkolepsie je přesně vhodná pro prezidentský post… Pane Obama, cože jste to říkal, já spal,, Jo ono se už hlasovalo…
Ale jo, každý má jiné priority při výběru prezidenta. Snažím se neklouzat po povrchu.
@Anonymní píše:
Dámy a pánové, prezident České republiky Tomyo Okamura…![]()
![]()
to snad nemůže ani myslet vážně… Už z principu a patriotismu bych ho v životě nevolila. Prezident má navíc tak okleštěné kompetence, že když se tam dostane někdo přehnaně ambiciózní, tak to nebude dělat dobrotu
už jak kdysi u Krause mluvil, jak by to udělal (vím, že je to třeba brát s nadsázkou), kdyby byl prezidentem, tak by to vzal za správný konec. Stačí se podívat na jeho blogy a hned má člověk jasno. Mám dojem, že vždy mluvil přímo k věci a nepřetvařoval se. Je třeba mít mladou krev v čele a ne vždy dědu, daleko za důchodovou hranicí. Nic proti narkolepsii, ale soudný člověk (to mířím i na senátory a poslance), by měl sám vědět, kdy je čas odejít.