Volba prezidenta

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1425
31.10.12 13:46

@LaBaM Politologie :) Obojí musí být pěkný zápřah. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
31.10.12 17:56

@LaBaM je dobře, že šíříš osvětu :potlesk: tak pěkně bych to nenapsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
31.10.12 18:06

@Janik123 No, ono to nebylo na 100% souběžně, polito jsem začala později, na popud práv, hlavně ústavního práva, protože mně hodně zajímají právě volby (specializace na teoretickém poli teda e-voting). A polito budu teprve končit :-)

@Gina108 Děkuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
31.10.12 18:17

@LaBaM Tak to tě tahle diskuse musí uvádět do varu :D Já jsem zase postižená financemi, a tak když někde slyším nebo čtu názory - teda spíš stížnosti lidí, kteří danému tématu nerozumí ani, co by se za nehet vlezlo, tak můžu vyletět z kůže. Podle mě je důležité umět se ozvat, ale než to udělám, tak si zjistím, že nemelu úplnou kravinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
31.10.12 18:26
@kacka_kk píše:
@LaBaM Tak to tě tahle diskuse musí uvádět do varu :D Já jsem zase postižená financemi, a tak když někde slyším nebo čtu názory - teda spíš stížnosti lidí, kteří danému tématu nerozumí ani, co by se za nehet vlezlo, tak můžu vyletět z kůže. Podle mě je důležité umět se ozvat, ale než to udělám, tak si zjistím, že nemelu úplnou kravinu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No, já se ze začátku moc účast nehodlala, raději jsem jen napsala jméno… ale nakonec mi to nedalo, protože některé příspěvky mě spíš přivedly na myšlenku, že bohužel povědomí o tom, k čemu ty které volby jsou, tudíž jaký může mít dopad když půjdu/nepůjdu volit atd., je docela chabé… na druhou stranu se mi z toho rýsuje docela dobrý článek. I když je pravda, že jinak se podobným diskusím bráním a např. u článků na volební témata nikdy diskuse nečtu. Ono většinou ani nemá smysl moc vysvětlovat, protože hned někdo obviňuje, že jsem modrá/oranžová/růžová/puntíkatá :mrgreen: Ale je pravda, že tady je to v klidu, bez napadání a emocí a to se mi líbí, moc časté to u těhle témat není :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
5.11.12 19:43

Tak Okamura i Franz maji dostatek podpisu :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.1.13 11:43

Je čas na seriozní paní prezidentovou

Bychom měly dát šanci někomu kdo se aspoň trochu slušností a morálkou podobá panu Havlovi a bude důstojným reprezentantem naší země. Mezi kandidáty vidím dvě vhodné ženy, MUDr Roithovou a paní Táňu Fišerovou. Bohužel musíme se rozhodnout jen pro jednu, aby měla šance postoupit do II. kola. Paní Roithová má více preferenčních hlasů, je vzdělaná a kultivovaná dáma se skušenostmi v evropské politice. Její osobní i politický profil jsou beze šrámů. Je to asi pro nás ženy kandidátka první volby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phe
11.1.13 09:04

@Cyrilka Proč se nechat zmanipulovat médii a nějakými volebními průzkumy? To pak není demokracie. Já budu volit paní Fisherovou, je to jediná volitelná kandidátka.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
12.1.13 16:02

http://volby.idnes.cz/…by-2013.aspx
Kdo budete poslední opouštět republiku, laskavě zhasněte!!!

• Citovat
  • Upravit
875
12.1.13 16:20

Jako první bude současný debil státu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
12.1.13 17:25
@ohýnek píše:
http://volby.idnes.cz/…by-2013.aspx
Kdo budete poslední opouštět republiku, laskavě zhasněte!!!

No asi tak. Dovolte abych vyjádřila své pocity : :poblion: :poblion: :poblion: fakt nevím, jestli půjdu na druhý kolo, se na to prostě vys… :roll: Bohajeho kde to žiju, když jsou moji spoluobčané schopni vybrat jako nejlepší tyhle dva :zed: :zed: :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.13 16:18

Holky prosím chci se zeptat, vám přišly nějaké volební lístky?? Nebo jak se volí na druhém kole?

• Citovat
  • Upravit
875
25.1.13 19:46

Nepřišli mi, ale tak měli by být ve velobeních místnostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.3.17 21:43

Oživuji tuto starou diskuzi, za chvíli to bude zase aktuální… Bude to sice až příští rok, ale máte svého favorita? Mě dnes mile překvapil pan Drahoš, že bude kandidovat, vypadá slušně, něco jsem si o něm hledala, tak uvidím, jak se bude dál prezentovat a jaké má názory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
28.3.17 21:45

@přírodní Favorita nemám, pouze vím, koho volit určitě nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová