Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LaBaM je dobře, že šíříš osvětu
tak pěkně bych to nenapsala.
@Janik123 No, ono to nebylo na 100% souběžně, polito jsem začala později, na popud práv, hlavně ústavního práva, protože mně hodně zajímají právě volby (specializace na teoretickém poli teda e-voting). A polito budu teprve končit ![]()
@Gina108 Děkuju ![]()
@LaBaM Tak to tě tahle diskuse musí uvádět do varu
Já jsem zase postižená financemi, a tak když někde slyším nebo čtu názory - teda spíš stížnosti lidí, kteří danému tématu nerozumí ani, co by se za nehet vlezlo, tak můžu vyletět z kůže. Podle mě je důležité umět se ozvat, ale než to udělám, tak si zjistím, že nemelu úplnou kravinu.
@kacka_kk píše:
@LaBaM Tak to tě tahle diskuse musí uvádět do varuJá jsem zase postižená financemi, a tak když někde slyším nebo čtu názory - teda spíš stížnosti lidí, kteří danému tématu nerozumí ani, co by se za nehet vlezlo, tak můžu vyletět z kůže. Podle mě je důležité umět se ozvat, ale než to udělám, tak si zjistím, že nemelu úplnou kravinu.
Bychom měly dát šanci někomu kdo se aspoň trochu slušností a morálkou podobá panu Havlovi a bude důstojným reprezentantem naší země. Mezi kandidáty vidím dvě vhodné ženy, MUDr Roithovou a paní Táňu Fišerovou. Bohužel musíme se rozhodnout jen pro jednu, aby měla šance postoupit do II. kola. Paní Roithová má více preferenčních hlasů, je vzdělaná a kultivovaná dáma se skušenostmi v evropské politice. Její osobní i politický profil jsou beze šrámů. Je to asi pro nás ženy kandidátka první volby.
@Cyrilka Proč se nechat zmanipulovat médii a nějakými volebními průzkumy? To pak není demokracie. Já budu volit paní Fisherovou, je to jediná volitelná kandidátka.
http://volby.idnes.cz/…by-2013.aspx
Kdo budete poslední opouštět republiku, laskavě zhasněte!!!
@ohýnek píše:
http://volby.idnes.cz/…by-2013.aspx
Kdo budete poslední opouštět republiku, laskavě zhasněte!!!
No asi tak. Dovolte abych vyjádřila své pocity :
fakt nevím, jestli půjdu na druhý kolo, se na to prostě vys…
Bohajeho kde to žiju, když jsou moji spoluobčané schopni vybrat jako nejlepší tyhle dva
![]()
Holky prosím chci se zeptat, vám přišly nějaké volební lístky?? Nebo jak se volí na druhém kole?
Oživuji tuto starou diskuzi, za chvíli to bude zase aktuální… Bude to sice až příští rok, ale máte svého favorita? Mě dnes mile překvapil pan Drahoš, že bude kandidovat, vypadá slušně, něco jsem si o něm hledala, tak uvidím, jak se bude dál prezentovat a jaké má názory…
@přírodní Favorita nemám, pouze vím, koho volit určitě nebudu…