Volba prezidenta

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2059
28.3.17 21:49
@j.a.n.i1 píše:
@přírodní Favorita nemám, pouze vím, koho volit určitě nebudu…

Nápodobně, taky mám nevolitelné lidi a favorita taky nemám, ale vlastně zatím nemám koho volit, tak doufám, že bude kvalitnější výběr než při předchozí volbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
28.3.17 21:55

@j.a.n.i1 @přírodní koho a proč nechcete volit? Nemusí jmenovat, jen mě zajímá: vadí vám jako člověk nebo jeho práce nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.3.17 22:06
@bublinek píše:
@j.a.n.i1 @přírodní koho a proč nechcete volit? Nemusí jmenovat, jen mě zajímá: vadí vám jako člověk nebo jeho práce nebo co?

A to já jmenovat klidně budu :lol: Určitě nebudu volit Zemana, nelíbí se mi, jak nás reprezentuje, dál mi vadí jeho chování, vystupování a tisíc jeho dalších negativních vlastností, on pro mě není prezidentem, je ubožák a křupan…
Dál Horáček a jeho minulost s Fortunou je pro mě nepřijatelná…
Ostatní kandidáty ani neberu vážně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
28.3.17 22:09

Nebudu volit Horáčka, ale na 99% budu volit Zemana!

• Citovat
  • Upravit
17472
28.3.17 22:11
@blabla123 píše:

nápodobně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
28.3.17 22:11

Budu volit Zemana a na 100% jsem si jistá že to vyhraje ;)

• Citovat
  • Upravit
3487
28.3.17 22:14
@blabla123 píše:

Vidím to stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
28.3.17 22:17

Nestačím se divit, kolik z vás bude volit Zemana 8o Já osobně nikoho takovýho ani neznám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
28.3.17 22:19
@přírodní píše:
Nestačím se divit, kolik z vás bude volit Zemana 8o Já osobně nikoho takovýho ani neznám…

a to se teprve budeš divit až uvidíš výsledky :mrgreen: myslím, že lidi o tom akorát nemluví :))

• Citovat
  • Upravit
2059
28.3.17 22:22
@Doe_Jane píše:
a to se teprve budeš divit až uvidíš výsledky :mrgreen: myslím, že lidi o tom akorát nemluví :))

Nebudu se divit… My se o tom normálně bavíme, takže mám přehled a znám i hodně lidí, kteří třeba ve druhém kole nešli volit, že neměli koho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
28.3.17 22:34

Jo to mi přesně taky přijde. Lidi chtějí Zemana, ale protože veřejně to vyjádřit je něco jako ostuda, tak si to nechají pro sebe. Chová se tedy jako křupan (a to používám slabý výraz), ale zřejmě vystihuje z velké části názory běžných lidí a zhnusení určitými aspekty.
Myslím, že tomu dost pomáhá i ta dnešní polarizace v jakékoli otázce. Třeba zpočátku se zde o uprchlících nemělo říkat nic negativního a tak byl v médiích slyšet snad jen ten kdo svůj názor hnal do extrémů (ukázat nám jej jako odstrašující příklad). A pak přišel Zeman a „zastal“ se těch „nesnášenlivých“. Málokdy se v médiích v mainstreamových pořadech může říct názor, který není vhodný (atˇuž z mezinárodního hlediska, nebo vnitropolitického). A to je podle mne kámen úrazu. Kdybychom mohli bez „klepnutí přes prsty“ vyjadřovat svoje názory, jak se nám zlíbí (slušně samozřejmě) a skrz referenda rozhodovat o naší zemi nez ohledu na EU, tak myslím, že by voličů Zemana ubylo (možná i rapidně). Ale jsme v EU musíme se řídit směrnicemi, metodikami a kde čím, tak pak je pro spoustu lidí nejlepší volbou ten Zeman. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
28.3.17 22:45
@přírodní píše:

napodobne…ale je to stejne jako s miniputinem. Taky osobne nikoho neznam, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.3.17 23:01

Určitě nebudu volit Zemana.
I v mém okolí ho skoro nikdo nevolil, nedávno jsme se o tom bavily s kamarádkou.
Jinak nevím. Ještě jsem se nepídila, kdo kandiduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101536
28.3.17 23:05

@bublinek Taky nebudu volit Zemana… jako blbej není, nebo alespoň nebyl, teď kdo ví, ale myslím, že prezident by měl být někdo slušný, kdo dokáže reprezentovat a obojí u něj postrádám. No, možná vím jednu situaci, kdy bych možná Zemana volila - kdyby proti němu byl ve druhém kole Babiš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59371
28.3.17 23:08

Jsem zvědavá co se tam ještě přihlásí :mrgreen: :mrgreen:. To bude zase komedie :roll:.Pažout je zcela mimo realitu :mrgreen: Já mam jasno komu dám svůj hlas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová