Volba prezidenta

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
22.12.17 20:54
@SarkaNovo píše:
Myslíš, že Drahoš má tak velkou šanci??? 8o To bych zrovna neřekla

ano myslím..všichni co znám a nechcou Zemana, volí Drahoše..I preference jsou jasné. První Zeman, druhý Drahoš..třetí prý Horáček..ale s malým procentem jenom..ostatní mají minimálně procent..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
22.12.17 20:55
@marin píše:
Je to problém, je příliš kandidátů, takže se hlasy hodně rozmělní. Zeman má svoje jisté a toto mu hraje do karet. Hodně do toho zasáhl Topolánek svým vstupem na poslední chvíli.

haha jako čím zasáhl..jako Topol jo? ten je na tom stejně jako odpůrci Zemana..Topola nechce nikdo..zatím jsem neslyšela že by nějak zamával preferenčními hlasy:o) a neznám ani nikoho kdo ho bude volit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18267
22.12.17 20:56
@Daenerys91 píše:
Volím opět Zemana :pankac: :palec:

můžu se zeptat proč? Jen mě to zajímá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
22.12.17 21:00
@smurfka píše:
Budu volit toho, kdo má šanci Zemana porazit a to je Drahoš..
Pokud nechci Zemana, je zbytečné volit třeba Topola nebo jiného, který nemá žádné preference tudíž ani šanci - je to dle mého zbytečně vyhozený hlas..

To by mělo logiku při jednokolové volbě (nevěřím, že Zeman bude mít v 1.kole přes 50%).
Při dvoukolové nevidím problém hodit v prvním kole hlas svému favoritovi, i když v průzkumech není na předních příčkách.
A když si vzpomenu na minulé volby, kdy to dle průzkumů měl být jasný souboj mezi Fischerem a Zemanem, tak zrovna průzkumy bych se moc neřídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.12.17 21:00

Například listopadový průzkum společnosti STEM Zemanovi připisuje podporu 45 procent. O pět procentních bodů za Zemanem zaostal Jiří Drahoš a o dalších osm Michal Horáček. Ještě počátkem listopadu přitom informovala agentura Median o svém šetření, podle nějž by ve druhém kole prezidentských voleb těsně zvítězil Jiří Drahoš.

Více na https://zpravy.e15.cz/…e-volby-2018

o dalších kandidátech nikde ani zmínka..takže to bude malé procenta

• Citovat
  • Upravit
29534
22.12.17 21:01
@smurfka píše:
haha jako čím zasáhl..jako Topol jo? ten je na tom stejně jako odpůrci Zemana..Topola nechce nikdo..zatím jsem neslyšela že by nějak zamával preferenčními hlasy:o) a neznám ani nikoho kdo ho bude volit :mrgreen:

Tak podle posledních průzkumů je na třetím místě, těsně dotahuje Drahoše, který prý ztrácí. Hlavně se asi činí sympatizanti Zemana něco najít, protože pro Zemana byl Drahoš kandidát, který měl šanci ho porazit. Ale právě Topolánek má prý svých deset procent jistých a určitě se někdo přidá. A já tedy ve svém okolí znám lidi, kteří ho budou volit, i když je to nepochopitelné stejně jako u Zemana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18107
22.12.17 21:03
@jessikka píše:
V prvním kole Fishera, v druhém jakéhokoliv Zemanova oponenta.

Mám to stejně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29534
@smurfka píše:
Například listopadový průzkum společnosti STEM Zemanovi připisuje podporu 45 procent. O pět procentních bodů za Zemanem zaostal Jiří Drahoš a o dalších osm Michal Horáček. Ještě počátkem listopadu přitom informovala agentura Median o svém šetření, podle nějž by ve druhém kole prezidentských voleb těsně zvítězil Jiří Drahoš.

Více na https://zpravy.e15.cz/…e-volby-2018

o dalších kandidátech nikde ani zmínka..takže to bude malé procenta

Teď byly nějaké průzkumy, kde měl Zeman v prvním kole přes třicet procent, Drahoš 17 procent, Topolánek 15 a ostatní nedosáhly deseti procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka

@marin tak asi jiné průzkumy..já dneska slyšela v rádiu Zeman, Drahoš, Horáček..o ostatních se nikdo nezminuje..a 10% Topol to opravdu není nic..to je jako nula.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18267
22.12.17 21:06

Poznala jsem Zemana osobně, byl jiný než se prezentuje, nebo je nám prezentováno…přesto bych ho nikdy nevolila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29534
22.12.17 21:06
@smurfka píše:
@marin tak asi jiné průzkumy..já dneska slyšela v rádiu Zeman, Drahoš, Horáček..o ostatních se nikdo nezminuje..a 10% Topol to opravdu není nic..to je jako nula.. :nevim:

Kéž by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
22.12.17 21:08

Pokud jde o volební potenciál, tedy podíl voličů, kteří volbu kandidáta reálně zvažují, pak u Zemana je 45 procent, u Drahoše 40,5 procenta a u Horáčka 28,5 procenta. Jako nepřijatelného pak Zemana označuje 45 procent Čechů, Drahoše 15 procent a Horáčka 37 procent. Nejhůře na tom je Topolánek, který je nepřijatelný pro 73 procent lidí.

nevim, nemůžu narazit na článek, kde by Topol razil do prvních příček :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
18107
22.12.17 21:09

Mě vždycky fascinuje, jak každý tvrdí, že kohokoliv kromě Zemana a stejně Miloš vždycky s převahou vyhraje… A pak se všichni hrozně diví. Každý kroutí hlavou - Kdo ho volil??? A všichni svorně odpovídají - Já teda ne.
To mě fakt baví. Nikdo ho nevolí a stejně vždycky vyhraje. To stejné Babiš.
Miloš vyhraje, protože jsme národ s prominutím tupců, co ho zas budou volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.12.17 21:11

Já taky váhám, jistě ne Zemana. Zkoušela jsem si kalkulačku a nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29534
22.12.17 21:17
@smurfka píše:
Pokud jde o volební potenciál, tedy podíl voličů, kteří volbu kandidáta reálně zvažují, pak u Zemana je 45 procent, u Drahoše 40,5 procenta a u Horáčka 28,5 procenta. Jako nepřijatelného pak Zemana označuje 45 procent Čechů, Drahoše 15 procent a Horáčka 37 procent. Nejhůře na tom je Topolánek, který je nepřijatelný pro 73 procent lidí.nevim, nemůžu narazit na článek, kde by Topol razil do prvních příček :mrgreen:

Kdyby byl ve druhém kole Topolánek a Zeman, tak zase nemám koho volit jako minulé prezidentské volby. ;) Ono hodně záleží, kdo k volbám nakonec dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová