Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Volit budu ve druhém kole kohokoli proti Zemanovi – nicméně je mi dost jasné, že to ten šašek stejně obhájí. ![]()
V prvním kole budu volit Fischera… Ve druhém kohokoliv proti Zemanovi. Tuhle figurku za prezidenta opravdu nechci.
Jak někdo psal, že bude volit Topolánka, tak to nechápu. Topolánek je symbolem všeho špatného co u nás zavedla a prosadila ODS od revoluce v roce 1989. Tzn. zejména klientelizmus zosobněný ve jménech jako Langer, Bém, Janoušek, Dalík, Rittig a kauzy jako ProMoPro, Pandury anebo solární byznys.
Nebo mají lidi už tak krátkou. paměť?
@Gnaar píše:
Jak někdo psal, že bude volit Topolánka, tak to nechápu. Topolánek je symbolem všeho špatného co u nás zavedla a prosadila ODS od revoluce v roce 1989. Tzn. zejména klientelizmus zosobněný ve jménech jako Langer, Bém, Janoušek, Dalík, Rittig a kauzy jako ProMoPro, Pandury anebo solární byznys.
Nebo mají lidi už tak krátkou. paměť?
Ale pořád je menší zlo než Zeman, nevolila bych T., ale pokud by byl jen Z. a T., tak jo.
@Lenka002 píše:
Ale pořád je menší zlo než Zeman, nevolila bych T., ale pokud by byl jen Z. a T., tak jo.
Všimnul jsem si, že Zemana nenávidíš téměř až obsesivním způsobem. Havloidi musí strašně trpět, nejdřív Zeman deklasoval knížete, potom parlamentní volby a v lednu zase Zeman zvítězí…
Já nevím, proč chtějí mít všichni starého senilního prezidenta, zachvíli mu budou nosit nočník a vozit ho na vozíčku. Sedět v bačkorách a blbě kecat může přece na Vysočině.
@Gnaar píše:
Havloidi musí strašně trpět, nejdřív Zeman deklasoval knížete, potom parlamentní volby a v lednu zase Zeman zvítězí…
“Strašně trpět” nemusí jenom havloid, ale každý slušný člověk.
S národem, který strpí (resp. dobrovolně si vybere) ve funkci premiéra hrabivého, mazaného lumpa a na postu prezidenta republiky senilního hulváta a šaška, to jde bohužel dost z kopce ![]()
@BohunkaP píše: “Strašně trpět” nemusí jenom havloid, ale každý slušný člověk.S národem, který strpí (resp. dobrovolně si vybere) ve funkci premiéra hrabivého, mazaného lumpa a na postu prezidenta republiky senilního hulváta a šaška, to jde bohužel dost z kopce
@Gnaar píše:
Všimnul jsem si, že Zemana nenávidíš téměř až obsesivním způsobem. Havloidi musí strašně trpět, nejdřív Zeman deklasoval knížete, potom parlamentní volby a v lednu zase Zeman zvítězí…
To že zvítězí je stoprocentní, čtu Novinky a je mi to jasné, bohužel. Nezblázním se, ale je mi z toho smutno, kam jsme klesli.
Toho Peroutku někteří ani nepochopoli, protože o něm nic neví.
Já mám jasno už docela dlouho. První kolo Fischer.
Druhé kolo už bude horší. Nemůžu říct, že bych volila kohokoli, kdo tam bude s MZ. Třeba takový Horáček je pro mě stejně nevolitelný jako MZ
Takže v tom případě bych asi v druhém kole nešla vůbec volit.