Volba prezidenta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9805
26.12.17 14:20

@Lychee13 souhlas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
26.12.17 14:33

Volit budu ve druhém kole kohokoli proti Zemanovi – nicméně je mi dost jasné, že to ten šašek stejně obhájí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
26.12.17 14:54

V prvním kole budu volit Fischera… Ve druhém kohokoliv proti Zemanovi. Tuhle figurku za prezidenta opravdu nechci.

• Citovat
  • Upravit
4885
26.12.17 15:01

@Lychee13 Ha ha ha, je to blb a lhář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
26.12.17 15:03
@Lenka002 píše:

A který z nich není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
26.12.17 15:14
@Lenka002 píše:

Znáš to, pro hlupáka každý hloupý. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
26.12.17 21:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
27.12.17 07:34

Jak někdo psal, že bude volit Topolánka, tak to nechápu. Topolánek je symbolem všeho špatného co u nás zavedla a prosadila ODS od revoluce v roce 1989. Tzn. zejména klientelizmus zosobněný ve jménech jako Langer, Bém, Janoušek, Dalík, Rittig a kauzy jako ProMoPro, Pandury anebo solární byznys.
Nebo mají lidi už tak krátkou. paměť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
27.12.17 08:49
@Gnaar píše:
Jak někdo psal, že bude volit Topolánka, tak to nechápu. Topolánek je symbolem všeho špatného co u nás zavedla a prosadila ODS od revoluce v roce 1989. Tzn. zejména klientelizmus zosobněný ve jménech jako Langer, Bém, Janoušek, Dalík, Rittig a kauzy jako ProMoPro, Pandury anebo solární byznys.
Nebo mají lidi už tak krátkou. paměť?

Ale pořád je menší zlo než Zeman, nevolila bych T., ale pokud by byl jen Z. a T., tak jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
27.12.17 08:57
@Lenka002 píše:
Ale pořád je menší zlo než Zeman, nevolila bych T., ale pokud by byl jen Z. a T., tak jo.

Všimnul jsem si, že Zemana nenávidíš téměř až obsesivním způsobem. Havloidi musí strašně trpět, nejdřív Zeman deklasoval knížete, potom parlamentní volby a v lednu zase Zeman zvítězí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
27.12.17 09:12

Já nevím, proč chtějí mít všichni starého senilního prezidenta, zachvíli mu budou nosit nočník a vozit ho na vozíčku. Sedět v bačkorách a blbě kecat může přece na Vysočině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22044
27.12.17 10:18
@Gnaar píše:
Havloidi musí strašně trpět, nejdřív Zeman deklasoval knížete, potom parlamentní volby a v lednu zase Zeman zvítězí…

“Strašně trpět” nemusí jenom havloid, ale každý slušný člověk.

S národem, který strpí (resp. dobrovolně si vybere) ve funkci premiéra hrabivého, mazaného lumpa a na postu prezidenta republiky senilního hulváta a šaška, to jde bohužel dost z kopce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
27.12.17 11:33
@BohunkaP píše: “Strašně trpět” nemusí jenom havloid, ale každý slušný člověk.S národem, který strpí (resp. dobrovolně si vybere) ve funkci premiéra hrabivého, mazaného lumpa a na postu prezidenta republiky senilního hulváta a šaška, to jde bohužel dost z kopce :,(
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
27.12.17 11:35
@Gnaar píše:
Všimnul jsem si, že Zemana nenávidíš téměř až obsesivním způsobem. Havloidi musí strašně trpět, nejdřív Zeman deklasoval knížete, potom parlamentní volby a v lednu zase Zeman zvítězí…

To že zvítězí je stoprocentní, čtu Novinky a je mi to jasné, bohužel. Nezblázním se, ale je mi z toho smutno, kam jsme klesli.

Toho Peroutku někteří ani nepochopoli, protože o něm nic neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
27.12.17 11:38

Já mám jasno už docela dlouho. První kolo Fischer.
Druhé kolo už bude horší. Nemůžu říct, že bych volila kohokoli, kdo tam bude s MZ. Třeba takový Horáček je pro mě stejně nevolitelný jako MZ :nevim: Takže v tom případě bych asi v druhém kole nešla vůbec volit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová